ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

3/11/10

ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ......ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ

Απογοήτευσε, όλους όσους βρέθηκαν απόψε στην πλατεία της Ζαχάρως , η μικρή συμμετοχή των πολιτών της πόλης στην κεντρική συγκέντρωση-ομιλία του κ. Κώστα Αλεξανδρόπουλου. 
Υπολογίστηκε περίπου στα 250 άτομα.
Οι διοργανωτές πίστευαν πολύ στην συμμετοχή του κόσμου και είχαν κάνει μεγάλη κινητοποίηση των ψηφοφόρων ακόμα και με αγροτικά που καλούσαν απο το πρωι με ηχογραφημένα μηνύματα όλυς στην αποψινή ομιλία.
Αν και είχε προγραμματισθεί για τις 20:00 η μικρή προσέλευση κόσμου ανάγκασε τους διοργανωτές να παρατείνουν την έναρξη της ομιλίας με μουσική και τραγούδια.
Στις 20:30 ο Λάμπρος Νικολετόπουλος συμπολίτης  και συνάδελφος του κ. Αλεξανδρόπουλου τον προλόγησε και τον καλως όρισε στο βήμα για να αναλύσει και να παρουσιάσει το φιλόδοξο πρόγραμμά του για τον δήμο Ζαχάρως - Φιγαλείας.
Βασικοί άξονες τις ομιλίας του ήταν ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ - ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ για ένα Δήμο ΚΟΝΤΑ στον πολίτη.
Σίγουρα οι συνεργάτες και φίλοι του κ. Πανταζή Χρονόπουλου που τους είδα ότι παρατηρούσαν απο διπλανές καφετέριες την συγκέντρωση, θα είναι απόψε περισσότερο αισιόδοξοι για την αναμέτρηση της Κυριακής και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την μάχη των εντυπώσεων με την δική τους προεκλογική συγκέντρωση.
Μην ξεχνάμε βέβαια, ότι πάρα πολλοί έχουν πρόβλημα να παρουσιαστούν σε μία συγκέντρωση λόγω ότι έχουν πιέσεις και από άλλους υποψηφίους, οπότε προτιμούν να απέχουν........

Περισσότερες παρατηρήσεις και σχόλια περιμένω από εσας φίλοι μου γιατι μπορεί να υπάρχει και διαφορετική άποψη.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/11/10, 8:50 μ.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥςΣ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΠΡΑΒΟΙ Κ ΑΝΤΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΓΩΘΗΤΕ ΜΑΤΑΞΥ ΣΑΣ Κ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ Η ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ (ΓΙΩΤΑ)ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/2/11, 11:40 μ.μ.

    έλεος τί φωτογραφίες είναι αυτές. χρειάζεται έναν καλό φωτογράφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails