ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

2/11/10

ΕΔΩ "DIMIOS"......

Πολύ θα ήθελα να ενημερωθω και μαζί με εμένα όλοι οι συνδημότες μας για αυτά που συνιστούν σήμερα την οικονομική θέση του Δημου μας. Βέβαια γνωρίζω ότι η χρηστή διοίκηση του Δημαρχου της Φιγαλειας Γιαννη Πιπιλη αφήνει πλεόνασμα στον Δημο αυτό καθώς επίσης και ένα σημαντικό έργο.

Έτσι αναφέρομαι μόνο στη Ζαχαρω. Τι αφήνει στο Ταμειο ο απερχόμενος και ευρισκόμενος σε Αργια κος Χρονοπουλος. Δεν μας ενδιαφέρουν βέβαια τα έργα που ίσως επικαλεσθεί αλλά η ωφελιμοτητα αυτών ,το κόστος ανα μετρο ,οι διαδικασίες ανάθεσης ,η ανταποδοτικότητα των έργων,καθώς επίσης και τα χρήματα που υπάρχουν ως υπολοιπο,αποτέλεσμα σοφής και χρηστής διοίκησης. DIMIOS


ΣΧΟΛΙΟ.   Φίλε σε ευχαριστώ που θίγεις το θέμα αυτό.  Ήθελα και εγώ να το πώ αν και έχω κάνει σχετικό ερώτημα σε παλιότερη αναρτησή μου. Πρέπει όλοι οι υποψήφιοι να απαντήσουν για το μεγάλο θέμα των "οικονομικών διοικήσεων" και που θα βρούν χρήματα για να ξεπληρώσουν τα δάνεια. Εσύ για καλό και κάκο ετοιμάσου "να βάλεις το χέρι στην τσέπη......"

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος2/11/10, 12:46 μ.μ.

    Αφου φάγαμε με χρυσά κουτάλια απο τούς Δημοκράτες, τους τίμιους ,τους ηθικούς , τους αδέκαστους, τούς δίκαιους , τους νόμιμους, λέμε τώρα να ψηφίσουμε και λίγο παρανομία!!!Αντε καλό βόλι αδέρφια.
    Παρακαλώ αναρτήσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails