ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

31/10/11

ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ?

Με κάθε επιφύλαξη μεταφέρω με έκπληξη προς σε όσους δεν γνωρίζουν την μελέτη-έκτρωμα που κατέθεσε εταιρεία μελετών από εντολή που πήρε (μάλλον) από τον Δήμο μας.


Ακούστηκε και αυτό χθες στο Δ.Σ. του Δήμου Ζαχάρως.
Δώσανε λέει σε τεχνική εταιρεία μεγάλων επιστημόνων την εντολή να μελετήσει τα του δρόμου (Ιόνια - Ολυμπία ) και την ανάπτυξη της περιοχής μας. 
Τράβαγαν τα μαλλιά τους όσοι άκουσαν ότι θα περνά ο δρόμος (σύμφωνα με την μελέτη της εταιρείας) μέσα από ΟΛΟΥΣ τους παραλιακούς οικισμούς..!!!!!
Ευτυχώς που ξεσηκώθηκαν τα χωριά Νεοχώρι, Γιαννιτσοχώρι ακόμα και 3-4 Δημοτικοί Σύμβουλοι της Πλειοψηφίας (καλά οι υπόλοιποι συμφωνούν???) και διατύπωσαν με επιστολές τους έντονη διαμαρτυρία προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Και που να δείτε που τοποθετούν την βιομηχανική ζώνη Ζαχάρως..... Εντύπωση έκανε η απουσία άποψης του Δ.Δ. Κακοβάτου που σύμφωνα με τον κ. Αλεξανδρόπουλο ο δρόμος θα περνάει (όπως χαρακτηριστικά είπε) εμπρός από αγκωνάρι του καφενείου.
Επίσης στην τοποθέτησή του καταψηφίζει μια τέτοια εξέλιξη και είπε κάτι πολύ ουσιώδες θυμίζοντας ότι παρόμοιες αποφάσεις παλαιότερου Δ.Σ. απέφερε ποινικές ευθύνες στους συμβούλους που αυθαίρετα αποφάσισαν ότι τα σπίτι στην παραλία αποτελούσαν τον οικισμό του Αγίου Νικολάου και πριν το 1923.


Αν είναι αλήθεια τα παραπάνω .....θα σας κρεμάσουν κουδούνια.....

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/11/11, 7:41 μ.μ.

    τελικά ψήφισαν 11-10 και πήραν απόφαση για να προχωρήσει η εταιρεία την μελέτη και να την πληρώσουν 250.000 χιλιάδες ευρώ....!!!!!!!!!!!!!!!
    Τσάμπα έξοδα, στο τέλος δεν θα αφήσουν στα ταμεία ούτε για..κερί. ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails