ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

17/2/11

ΠΡΟΣ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"......ΚΡΑΤΑ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ

Ακου ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ Καμιά σχέση η άποψη μου για το Πασοκ με το θέμα Πανταζή. Αφεντικά δεν είχα ποτέ πάνω από το κεφάλι γι αυτό και βγάζω το ψωμί μου και της οικογενειάς μου με τον ιδρώτα μου και την δουλειά μου βάζοντας το πτυχίο μου στην τουαλέτα . Αν ήθελα να είχα αφεντικά θα έκανα την δουλειά που κάνουν τα περισσότερα πτυχία(αμπελοφιλοσοφίας – ειδικότητας) στην Ελλάδα. Απλά τους έχω χεσμένους εκεί στο Πασοκ γιατί o Γιωργάκης 1) επιβεβαιώθηκε στο… «…λεφτα υπάρχουν». Μόνο που τα πήρε από την αγορά και τον χαμηλόμισθο και τα έδωσε εκεί που του είχαν πει οι γνωστοί κύκλοι και 2)με την πολιτική του στο μεταναστευτικό(που του την έχουν επιβαλει) θα δικαιώσει τον Καρατζαφέρη που είχε πεί ότι σε μερικά χρόνια οι μετανάστες θα είναι περισσότεροι από τους Έλληνες(αλήθεια γιατί προοδευτικοί ανά την Ελλάδα δεν τους παίρνετε στα σπίτια σας???) Μαθήματα από βολεμένους όχι σε μένα, προφανώς έχεις λύσει τα προβληματά σου(και καλά κάνεις) και κάθεσαι και μας κάνεις πολιτική. Και μην ξεχνάς ότι τους πτυχιούχους αμπελοφιλόσοφους στην Ελλάδα τους πληρώνει ο παραγωγικός ιστός της χώρας για την «προσφορά» τους
Και κάτι άλλο ……..κράτα και μια πισινή κι εσύ και ο γιατρός για τον Πανταζή………
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" στις 10:07 μμ

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ18/2/11, 11:58 π.μ.

    Φίλε είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και αν είμαι βολεμένος έιμαι βολεμένος με την αξία μου.Είμαι έμπορος.Πουλάω ένα προιόν,τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου και αν θέλει ο πελάτης το αγοράζει.
    Ποτέ δεν έχει μπεί στην τσέπη μου χρήμα του δημοσίου.Ακόμη και το μισθό που δικαιούμουν σαν στρατιώτης (100 δρχ) δεν καταδεχόμουν να τα εισπράξω.Επομένως ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν επηρεάζονται με τίποτε και απο κανέναν.Ανήκω στην κατηγορία των ελευθερα σκεπτόμενων ανθρώπων.
    Οταν γράφω η λέω κάτι αυτό δεν γίνεται τυχαία.Προηγείται πάντα η ωμή λογική σκέψη χωρίς επηρεασμούς από συναισθηματικές φορτίσεις.
    Η δουλειά μου εξάλλου απαιτεί την χρήση της λογικής.
    Δεν θα ήθελα λοιπόν να επεκταθούμε σε αυτό το blog σε εν γένει πολιτικές συζητήσεις.Αστο να πάει στο διάολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/2/11, 11:07 μ.μ.

    ΤΟ ΨΑΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΟ zougla.gr
    Βάλτε την γυναίκα σας, την σχέση σας, την μάνα σας, την αδερφή σας να περπατήσει ρε το βράδυ στο getto. Εκεί να δω την μαγκιά σας, ρε. Όχι στις πορείες...αλληλεγγύης, κοθόνια .

    Εκεί να σας δω!!!! Μάγκες ή δάγκες;;;; Άντε μπράβο. Αλλά θα μπείτε στο αεροπλάνο για την ξενιτιά ρε....Τι φωνάζετε για την χώρα σας ρε;;;, "ξένοι" είστε!!!
    (Α! Σκέφτομαι ελληνικά, σας πειράζει και αυτό;;;;)
    σχετικα με αυτα που λέγαμε για τον Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails