ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

14/2/11

o "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ".....Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.....

Η διαφορά μας είναι,ότι εσύ λές και πράτεις επώνυμα και δεν φοβάσαι κανέναν επειδή καλύπτεσαι πίσω από την προστασία του αφεντικού σου που απαντά με φωτιά και τσεκούρι,αφού τα λόγια και οι πράξεις σου κάνουν τα χατίρια του αφεντικού ,ενώ εμείς λέμε την αλήθεια ανώνυμα γιατί αυτή η αλήθεια ενοχλεί το αφεντικό σου και φοβόμαστε την φωτιά και το τσεκούρι.Για να γράφεις επώνυμα χωρίς να γλείφεις αφεντικά θέλει πολλά κιλά αρ..ίδια.Και αυτά τα έχει μόνο ο Σχίζας. Στην Ζαχάρω η επωνυμία και η ανωνυμία έχουν πάρει διαφορετική εννοια.Αν ήταν σε άλλη περιοχή να είσαι σίγουρος ότι θα έγραφα επώνυμα.Εγω γράψει σε χιλιάδες forums και εχω συγκρουσθεί , πάντα επώνυμα.Ελα όμως που το πνευματικό σας επίπεδο είναι πολύ χαμηλό και δεν σας εμπιστεύεται κανένας.!!!Οι αντιδράσεις σας είναι ανεξέλγκτες. Στη Ζαχάρω όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει πάντα τα μισά.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις Ο ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ...."ΑΝΩΝΥΜΟΙ". στις 8:26 μμ

1 σχόλιο:

  1. Το Διοικητικό Εφετείο είναι τακτικό Διοικητικό Δικαστήριο. Λειτουργεί τόσο ως πρωτοβάθμιο όσο και ως δευτεροβάθμιο δικαστήριο, ανάλογα με το είδος της υπόθεσης. Συγκροτείται από έναν Πρόεδρο Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων και δύο Εφέτες Δ.Δ.. Ως δευτεροβάθμιο δικαστήριο εκδικάζει εφέσεις κατά αποφάσεων του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου, εκδικάζει δηλαδή σε δεύτερο βαθμό διοικητικές διαφορές ουσίας. Ως πρωτοβάθμιο δικαστήριο εκδικάζει αιτήσεις ακύρωσης κατά διοικητικών πράξεων, όπου το προβλέπει ο νόμος, εκδικάζει δηλαδή σε πρώτο βαθμό ακυρωτικές διαφορές. Οι αποφάσεις του προσβάλλονται με ένδικα μέσα ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας ανάλογα με το είδος της διαφοράς. Απόφαση σε δεύτερο βαθμό σε διοικητική διαφορά ουσίας (δηλαδή απόφαση επί έφεσης κατά απόφασης Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου) προσβάλλεται με αίτηση αναίρεσης, ενώ απόφαση σε ακυρωτική διαφορά (πρώτος βαθμός δικαιοδοσίας) προσβάλλεται με έφεση. Η αρμοδιότητά τους ρυθμίζεται από τον Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας και από τον ν. 702/1977
    Εσύ τί λες Καλλικράτη προβλέπει ο νόμος να λειτουργήσει ως πρωτοβάθμιο δικαστήριο να εκδικάσει ακύρωση διαπιστωτικής πράξης τουΓΓ της αποκεντρωμένης διοίκησης που οφείλει από τον νόμο να εκδώσει; Εγώ λέω όχι κι ας μην είμαι νομικός!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails