ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

17/2/11

ΘΥΜΑ Η' ΘΥΤΗΣ????

Τα ήθελε ο κο#ο$ της
Θύμα σεξουαλικής επίθεσης στην Αίγυπτο έπεσε νεαρή  δημοσιογράφος του CBS.

Η αμερικανικής καταγωγής δημοσιογράφος βρέθηκε στην Αίγυπτο για να καλύψει τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.   Γνωρίζοντας ότι πηγαίνει σε μια ανδροκρατούμενη χώρα, όπου η γυναίκες έχουν τον τελευταίο λόγο, εμφανίστηκε κατά μεσοίς της πλατείας  Ταχρίρ με στενό τζίν και ανοιχτό πουκάμισο προκαλώντας τον θαυμασμό των “πεινασμένων” Aιγυπτίων.
Όπως αποκάλυψε το CBS η δημοσιογράφος Λάρα Λόγκαν ενώ βρισκόταν στην πλατεία μαζί με το συνεργείο του καναλιού, περικυκλώθηκε από δεκάδες αφιονισμένους Αιγυπτίους. Αρχικά πίστεψε ότι οι Αιγύπτιοι απλά πανηγύριζαν, όμως γρήγορα την άρπαξαν και την μετέφεραν σε ένα δρόμο μακριά από την πλατεία και αποπειράθηκαν να την βιάσουν.Η νεαρή δημοσιογράφος σώθηκε από τα χέρια των Αιγυπτίων χάρης στην επέμβαση μιας ομάδας γυναικών και στρατιωτών που περνούσαν τυχαία από το σημείο.
Την επόμενη μέρα, η Λάρα μάζεψε τα προκλητικά της ρούχα και επέστρεψε στις ΗΠΑ. Ακόμα και σήμερα παραμένει στο νοσοκομείο, έχοντας υποστεί ισχυρό σοκ.Που πας ρε Λάρα με αυτή την κολ…!!!http://www.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails