ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

4/5/14

Βρήκαμε την πιό όμορφη υποψήφια στην Ελλάδα !

Μαρία Κοσματοπούλου
Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Μάρκετινγκ
Υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλονίκης


Γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά, στην ίδια διεύθυνση περισσότερο από 40 χρόνια. Κόρη της οικονομολόγου Έλλης Τσαουσίδου -Κοσματοπούλου, και του αρχιτέκτονα Δημήτρη Κοσματόπουλου. Μητέρα ενος οκτάχρονου αγοριού.
Σπούδασε στο ΑΠΘ Νομική  και Marketing - Management σε ιδιωτική σχολή, χώρος που τελικά την κέρδισε. Διευθύντρια ανώνυμης εταιρίας Marketing consulting για περισσότερο από 15 έτη. Δουλεύει ασταμάτητα πάνω από 20 χρόνια και συνεχίζει με το ίδιο πάθος και αγάπη. 
Η επαγγελματική της πορεία μεταφράζεται σε συμβουλευτική επιχειρήσεων σε θέματα μάρκετινγκ και πωλήσεων με χειροπιαστά θετικά αποτελέσματα, πλήθος εισηγήσεων σε ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια γνωστών επιχειρήσεων και φορέων σε όλη την Ελλάδα, έρευνα, δημιουργία και ανάπτυξη νέων προϊόντων του κλάδου τροφίμων - ποτών, δεκάδες στελεχώσεις εταιριών και μελέτες marketing με έμφαση στην ανάπτυξη πωλήσεων, σχέδια οργάνωσης επιχειρήσεων, επιχειρηματικών διαγνώσεων και εξαγωγικής δράσης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και επιμέλεια ενός πολύ μεγάλου όγκου εφαρμογών marketing επικοινωνίας και προώθησης πωλήσεων, σε όλο το φάσμα τους. 
Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, της Greenpeace, του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης και του ΣΥΣΕΠ (Σύνδεσμος Συμβούλων Επιχειρήσεων).

πηγή:
 http://taxalia.blogspot.gr/2014/05/blog-post_7281.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails