ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

6/5/14

ΘΑΝΟΣ ΚΑΒΟΥΡΙΝΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;



Πριν κανα δυο χρόνια έμαθα για τον δικηγόρο του Δήμου Ζαχάρως έψαξα να δω ποιό είναι το "κουμάσι" που μας φέρανε. (Ζητώ συγνώμη απο τον άνθρωπο, αλλά έτσι σκέφτηκα....!!!).
Λοιπον έψαξα και βρήκα κάποια λόγια που είπε ένας ονόματι Αθανάσιος  Κακκώνης Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Λεβιδίου την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011. Σας το μεταφέρω και ας βγάλει ο καθένς μας συμπεράσματα για το ποιός έχει μεγάλο μερίδιο στην αλλαγή πορείας που έκανε ο Συνδιασμός του Πανταζή Χρονόπουλου. 



Με τον ερχομό της νέας χρονιάς λήγει μια θητεία δώδεκα συνολικά ετών του απερχόμενου Δημάρχου μας κ. Αθανάσιου Καβουρίνου. Μετά από δώδεκα χρόνια άψογης και ειλικρινούς συνεργασίας που είχε μαζί μου, με τους δημοτικούς συμβούλους και με όλο το προσωπικό του Δήμου μας αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την περηφάνια που αισθάνομαι γι’ αυτόν τον Άνθρωπο. Τίμησε την εμπιστοσύνη που του δείξαμε και ανταποκρίθηκε στο μέτρο του δυνατού στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις του τόπου μας. Βοήθησε τους ανήμπορους και αδύναμους. Εργάστηκε με όλες του τις δυνάμεις, ώστε να οδηγήσει τον τόπο μας στο δρόμο της ανάπτυξης. Με υψηλό αίσθημα καθήκοντος τόλμησε να βάλει τον πήχη ψηλά. Ήρθε σε ευθεία ρήξη με την στασιμότητα που επικρατούσε μέχρι τότε και μετά από πραγματικά σκληρή και επίπονη προσπάθεια πέτυχε πολλά. Αναβάθμισε τις υπηρεσίες που παρέχει ο Δήμος στους δημότες. Προώθησε έργα σημαντικά στο Λεβίδι και σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και αναφέρω ενδεικτικά κάποια από τα πιο σημαντικά: 1) Μουσείο Αλέξανδρου Παπαναστασίου, 2) Αγροτικό Ιατρείο Λεβιδίου,  3) Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Λεβιδίου, 4) Αναπαλαίωση Κάτω Γυμνάσιου για να γίνει Δημοτικό Σχολείο, 5) Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», 6) Πρόγραμμα «Πολιτική Προστασία» τους θερινούς μήνες για την προστασία από τις πυρκαγιές, 7) Γήπεδο ποδοσφαίρου στο Λεβίδι, 8) Γήπεδα 5χ5 σε Λεβίδι – Βλαχέρνα – Δάρα – Κανδήλα, 9) Μελέτη για το Κέντρο Υγείας στο Λεβίδι, 10) Αντικατάσταση βανών στο εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης Λεβιδίου και συντήρηση του δικτύου, 11) Αναδασμός Έλους Κανδήλας – Λεβιδίου – Βλαχέρνας – Χωτούσας – Λίμνης -  Ορχομενού – Παλαιοπύργου, 12) Παράλληλα έργα στον αναδασμό, 13) Σχέδιο Πόλης Λεβιδίου, 14) Αμφιθέατρα σε Λεβίδι – Δάρα,  15) Φωτισμός και Ύδρευση σε όλους τους κτηνοτρόφους, 16) Ασφαλτοστρώσεις και Οδοποιϊα σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, 17) Γεωτρήσεις, 18) Μελέτη αποχέτευσης σε Λεβίδι – Κανδήλα, 19) Μελέτη εκσυγχρονισμού αρδευτικού δικτύου στο Δάρα, 20) Αναπλάσεις σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και άλλα πολλά. Έργα για την προσβασιμότητα, τις υποδομές, την προβολή του τόπου μας, την αισθητική και λειτουργική του αναβάθμιση. Αξιοποίησε στο μέγιστο και με απόλυτη διαφάνεια τους πόρους του Δήμου μας και παράλληλα διεκδίκησε δυναμικά και έφερε στο Δήμο πρόσθετους πόρους. Και όλα αυτά έχοντας να αντιμετωπίσει σημαντικά εμπόδια και σε πολλές περιπτώσεις την υπονόμευση των προσπαθειών του.  Ο Αθανάσιος Καβουρίνος άφησε στο πέρασμά του την αύρα της δημιουργικότητας, της θετικής προσφοράς στους δημότες και στην κοινωνία, την αύρα της λεβεντιάς και της καλοσύνης του!
 Ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Λεβιδίου
Αθανάσιος  Κακκώνης

πηγή : http://www.vlaxerna.gr/?p=4314

Σημείωση. Ούτε τον γνωρίζω ούτε έχουμε γνωριστεί, αλλά ούτε φίλο στο facebook δεχθηκε να μας κάνει, όμως η εκτίμηση μας, είναι ήδη αξιολογημένη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails