ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

4/5/14

Φ.Πιπιλή: Θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό....

Την πρόθεσή της να καταψηφίσει το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τον αιγιαλό ανακοίνωσε μέσω του Βήμα 99,5 η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.
Η κ. Πιπιλή χαρακτήρισε «τέρας» το νομοσχέδιο, υποστηρίζοντας ότι είναι αντισυνταγματικό.

Είπε, επίσης, ότι δεν επιβραβεύει μόνο τους παρανομούντες με την νομιμοποίηση των αυθαιρέτων, αλλά και με τις υπόλοιπες διατάξεις του περί εμπορικής εκμετάλλευσης ανοίγει το δρόμο για την καταστροφή των παραλιών.​

«Είναι τέρας το νομοσχέδιο. Αποκλείω ως βουλευτής να ψηφιστεί αυτό το νομοσχέδιο, όπως είναι. Όχι βέβαια [δεν θα το ψηφίσω] όπως είναι. Δεν μπορεί. Και δεν μπορεί ο κάθε μπουρτζόβλαχος, το κάθε βλαχαδαριό να καταστρέψει με την ανεξέλεγκτη, δική του αισθητική αυτό που είναι η παραλία.

» Είναι εισπρακτικό και θεωρώ, επειδή έχω μια συγκεκριμένη περίπτωση καταπάτησης 700 στρεμμάτων παραλίας στο Κακόβατο Ηλείας από έναν πολιτικό μηχανικό, αυτόν τον κυνηγάει ήδη ο Ρακιντζής και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση στην Πάτρα, αλλά αν περάσει ο νόμος που μπήκε σε διαβούλευση, του ΥΠΟΙΚ, θα βγει και θα μουντζώνει όλους τους υπόλοιπους νόμιμους Έλληνες. Αυτό δεν μπορώ να το δεχθώ. Αν περάσει ο νόμος... Όχι μόνο αυτός, αλλά όλοι οι αντίστοιχοι, σε όλες τις παραλίες».
Newsroom ΔΟΛ
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231315393

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails