ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

8/5/14

ΝΕΔΑ . ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ικανοποίηση μαθαίνουμε ότι πολλοί ήταν οι συνδημότες μας που παρακολούθησαν την τηλεμαχία της Τρίτης.
Παραθέτουμε και εδώ τον διαδικτυακό σύνδεσμο, ώστε να την παρακολουθήσουν ακόμα περισσότεροι. Όσο περισσότεροι, τόσο το χειρότερο για τον κύριο Χρονόπουλο, τόσο το καλύτερο για το μέλλον του Τόπου.

Ο κύριος Χρονόπουλος, ολοφάνερα στριμωγμένος, έκανε μια αγωνιώδη και απελπισμένη προσπάθεια να κρατηθεί στην επιφάνεια εξαπατώντας, για πολλοστή φορά, τους συνδημότες του. Όμως το βράδυ της Τρίτης απέτυχε παταγωδώς.
Υπάρχει καλύτερη απόδειξη για την αποτυχία του από το ίδιο το δικό του αγενές και πανικόβλητο παραλήρημα;
'Ομως τα προφανή συμπεράσματα ο Λαός του Δήμου Ζαχάρως - Φιγαλείας, έχει την κρίση, τη σοφία, την εντιμότητα και το ήθος για να τα βγάλει.
Εμείς ενδεικτικά, απλά θα τονίσουμε δυο τρία σημεία:
ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΟΑΠ
Το ΣΧΟΟΑΠ, που έχει εκπονηθεί, σφραγισθεί και κατατεθεί στις Αρμόδιες Αρχές από τον πιστοποιημένο μελετητή, είναι το μόνο γνήσιο και το μόνο έγκυρο.
Περιλαμβάνει τόσο στους χάρτες όσο και στη λεπτομερή γραπτή περιγραφή, κλειστό αυτοκινητόδρομο με διπλή σιδηροδρομική γραμμή, που κυριολεκτικά κόβει την περιοχή μας στα δυο. Μάλιστα αγνοώντας προκλητικά και προσβάλλοντας τη σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Η συγκεκριμένη χάραξη του αυτοκινητοδρόμου καταστρέφει το οικοσύστημα του Καιάφα, καταργεί πλήθος πεδινών οικισμών και συνολικά υποβιβάζει ολόκληρη την περιοχή σε τόπο διέλευσης φορτίων αντί σε τόπο προσέλευσης επισκεπτών.
Αυτά προβλέπονται στο γνήσιο ΣΧΟΟΑΠ. Οποιοδήποτε άλλο σχέδιο παρουσιάζεται στους Δημότες, χάριν προεκλογικής σκοπιμότητας, είναι πλαστό και ξεδιάντροπα τους εξαπατά.
Ο κύριος Χρονόπουλος έχει την πλήρη πολιτική ευθύνη της εξαπάτησης των συμπολιτών του αλλά και μοιράζεται την πλήρη ποινική με τον επίορκο πλαστογράφο.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΡΓΩΝ
Η πλήρης αδυναμία πραγματοποίησης έργων από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή δεν οφείλεται στη μη ψήφιση, όχι των ίδιων των έργων, αλλά της αδιαφανούς απ΄ ευθείας ανάθεσης τους σε "ημέτερους", από τη μείζονα αντιπολίτευση.
Οφείλεται στην πλήρη και υστερόβουλη αδιαφορία για τις νόμιμες διαδικασίες, την πλήρη ανικανότητα κατάθεσης έγκυρων και ώριμων μελετών που είναι απαραίτητες για να την εξασφάλιση των κεφαλαίων αλλά και στην πλήρη αφερεγγυότητα και ανυποληψία στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος στα μάτια της τοπικής κοινωνίας, της Πολιτείας, του συνόλου των Ελλήνων πολιτών.
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ
Κατηγορείται ο κύριος Χρονόπουλος από τον Εισαγγελέα Παναγιώτη Νικολούδη, Πρόεδρο της Αρχής ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, για ψευδή δήλωση «Πόθεν Έσχες». Η δήθεν εκδίκαση της σχετικής του υπόθεσης πραγματοποιήθηκε, όπως και τόσα άλλα που μονίμως και ευθαρσώς λέει, μονάχα στη φαντασία του. Περιττό να πούμε πως και η "αθώωση" του, όπως και τόσες άλλες που κατά καιρούς έχει ευθαρσώς επικαλεστεί, μάλιστα εν όποιον του Λαού, είναι δημιούργημα της φαντασίας του.
Η..."προσφόρά" του έκπτωτου δήμαρχου στον Τόπο θα μπορούσε να καταγραφεί σε μια ογκώδη "Μαύρη Βίβλο" για τη Ζαχάρω και τη Φιγαλεία.
ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ! Η ανικανότητα, η ανευθυνότητα, η σκανδαλώδης ανεπάρκεια σας στερεί από τον Τόπο μας το Μέλλον, στερεί από τον Τόπο τους νέους μας.
ΩΣ ΕΔΩ!Τα ατελε'ιωτα ψέματα, οι συκοφαντίες και οι προσβολές τάχα χτυπούν τους πολιτικούς σας αντιπάλους. Όμως στην πραγματικότητα προσβάλλουν τους Πολίτες, ποδοπατούν την εντιμότητα και την περιφάνεια τους. Και αυτό κύριε Χρονόπουλε οι Πολίτες δεν το ανέχονται πια.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ!
ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails