ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

8/5/14

ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ.



Πέμπτη 8 Μαΐου 2014
Δελτίο Τύπου
Απ. Κατσιφάρας: «Στηρίζουμε την αγροτική παραγωγή, προχωράμε με όραμα για το μέλλον της Δυτικής Ελλάδας»

Με παραγωγικές τάξεις και εκπροσώπους φορέων συναντήθηκε χθες το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψήφιος Απόστολος Κατσιφάρας κατά την επίσκεψή του στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, ο οποίος και συνοδευόταν από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο και κλιμάκιο υπ. Περιφερειακών Συμβούλων.
Αρχικά συναντήθηκε με τον Γραμματέα της ομάδας παραγωγών βιομηχανικής ντομάτας της Ηλείας Χρήστο Βαλλιανάτο και τα μέλη Ευάγγελο Πετρόπουλο, Κώστα Παπαγιαννόπουλο και τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Αμαλιάδας Αθανάσιο Αντωνάτο, οι οποίοι και του υπέβαλαν υπόμνημα με τα αιτήματά τους.
Παράλληλα, συζήτησαν για την ενίσχυση του αγροτικού τομέα, τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι στιγμή και κυρίως για τον προγραμματισμό του συνδυασμού και για τη νέα θητεία όσον αφορά την ενίσχυση του πρωτογενή τομέα και της μεταποίησης.
Ακολούθως, ο Απ. Κατσιφάρας επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Αμαλιάδας και συνομίλησε με τον αναπληρωτή Διοικητή Λέανδρο Καλογεράκο και το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου και συναντήθηκε με τον Διοικητή Βασίλη Δημόπουλο και τον πρόεδρο των εργαζομένων Ανδρέα Βγενόπουλο.
Κατά τις συναντήσεις με τους δύο διοικητές των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης των νοσοκομείων, ώστε να μπορέσουν να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών της Ηλείας και έτσι να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία της Πάτρας, που στοιβάζονται οι ασθενείς.
Παράλληλα, ενημερώθηκε για τα προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη και προωθούνται από τα νοσηλευτικά ιδρύματα, όπως η στήριξη της Ογκολογικής και της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής.
Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος Απόστολος Κατσιφάρας αναφέρθηκε στην απόφαση που έχει ληφθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο και με την οποία είχε ζητηθεί να προβούν σε εξακτίνωση των κλινικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, ενώ επανέλαβε το πάγιο αίτημα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων των νοσοκομείων στις Περιφέρειες, όπως ορίζει ο «Καλλικράτης».
Το κλιμάκιο των υπ. Περιφερειακών Συμβούλων μαζί με τον Απ. Κατσιφάρα και τον Γ. Γεωργιόπουλο, συναντήθηκαν στη συνέχεια με τα μέλη του προεδρείου του ΚΤΕΛ Ηλείας, κατά τη διάρκεια της οποίας συνομίλησαν για θέματα που αφορούν στη συνεργασία της Περιφέρειας με το ΚΤΕΛ, όπως είναι η μεταφορά των μαθητών, η ενίσχυση των δράσεων τουρισμού κ.α.
Τέλος, ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας περιόδευσε στα καταστήματα της πόλης του Πύργου και συζήτησε με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες για τα ζητήματα που τους απασχολούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails