ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

17/2/11

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ...ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ

Κύριε Σχίζα διαβάζω εδώ και καιρό τα σχόλιά σας σχετικά με τον ΠΡΩΗΝ (στα τσακίδια) δήμαρχο Ζαχάρως και απορώ με το μικρό σε έκταση μνημονικό σας. Εσείς δεν ήσασταν κάποτε στο πλευρό του? Μη μου πείτε ότι τότε ήταν καλός και τώρα δεν είναι! Ήταν καλός όταν σας είχε βάλει το 2007 υπεύθυνο στις αποθήκες προμηθειών και δίνατε τρόφιμα στους Βούλγαρους (που δεν ήταν πυρόπληκτοι) και όχι στους Έλληνες που είχε καεί το βιος τους? Να σας θυμίσω ότι παραλίγο να μη δώσετε μπουκάλια νερό στον άνθρωπο που του κάηκε η γυναίκα και τα 4 παιδιά μόνο και μόνο επειδή δεν τον γνωρίζατε και του δώσατε μόνο όταν σας είπαν ποιος είναι? Δεν ήταν ημέτερος φαίνεται γι' αυτό και του αρνηθήκατε στην αρχή.Να σας θυμίσω επίσης τι γινόταν με τις κουβέρτες που είχε στείλει η υπόλοιπη Έλλάδα για να βοηθήσει τους πληγέντες και πόσο γέλαγε η Ζαχάρω όταν κάθε μέρα κρέμονταν στα μπαλκόνια του σπιτιού σας καινούριες φρεσκοπλυμένες κουβέρτες Αύγουστο μήνα? Αυτά τα ολίγα για το αναγνωρισμένο αίσθημα ευθύνης που υποστηρίζετε ότι έχετε.
Πάμε τώρα στα αποθέματα παιδείας.
 Πρώτη φορά άκουσα πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου να λέει σε συνομιλητές του "Σου αφαιρώ το λόγο, λες βλακείες, είσαι ηλίθιος κτλ" Εντυπωσιαστήκαμε από την καλλιέργεια του πνεύματος σας και την ευφράδεια του λόγου σας! Αν τα θυμηθώ όλα κύριε Σχίζα ένα blog ολόκληρο δεν με φτάνει να γράφω. Μη συνεχίζετε να προκαλείται τους συμπολίτες μας στη Ζαχάρω. Όλοι έχουμε μάτια και βλέπουμε, αυτιά και ακούμε απλά τόσα χρόνια δε σας μιλάμε γιατί σεβόμαστε την "ιδιαιτερότητα" του τρόπου σκέψης σας (να το πω ευγενικά) και το πρόβλημα υγεία σας. Όσο για τα ποιηματάκια σας (πολλά εκ των οποίων έχουν πέσει στα χέρια μου) σας προτείνω να πάρετε τη συλλογή σας και να συναντηθείτε μια μέρα εκ των ημερών με τον Τηλέμαχο Χυτήρη ο οποίος γράφει επίσης ποιήματα ανάλογης ποιότητας.

 Σας παραθέτω ένα δείγμα: Οι Ετρούσκοι Οι Ετρούσκοι χτίζανε πολύ μικρά τα σπίτια Οι Ετρούσκοι χτίζανε πολύ μεγάλους τάφους Οι Ετρούσκοι χτίζανε πολύ μικρά τα σπίτια Οι Ετρούσκοι χτίζανε πολύ μεγάλους τάφους (ΠΡΟΣΟΧΗ: Η επανάληψη δεν είναι λάθος. Ο ποιητής επαναλαμβάνει δις τους στίχους του. Γιατί δεν τους επαναλαμβάνει τρις, τετράκις ή πεντάκις, δεν γνωρίζω). η ένα ακόμα καλύτερο ΟΔΥΣΣΕΙΑ (Από τη συλλογή "Τόποι νέοι") Δεμένος τρυφερός αλλιώτικος Δεμένος στο κατάρτι μου. Τόσα νερά στο δωμάτιό μου! Ας έρθουν οι σύντροφοι Ας έρθουν οι σειρήνες Ας έρθει - έστω - ένας υδραυλικός. Άντε μπράβο να συνέλθουμε λίγο γιατί και η βλακεία, η αμετροέπεια και η αλαζονεία που επικρατεί σε αυτόν τον τόπο σπάει ΚΑΡΥΔΙΑ!
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ στις 7:45 μμ

3 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙΝΙΤΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΑΡΤΩΛΕ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΚΛΕΦΤΗ!!!ΕΑΝ ΚΑΘΗΣΩ ΚΑΙ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΖΑΧΑΡΑΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ( ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ)ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΑΠ'ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΑΙΤΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!ΗΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤ'ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ''ΤΙ ΔΙΚΑΙΕΙΜΑΙ;''(ΣΩΣΤΟ=ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ).Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΕΣ!!!ΔΥΟ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ:ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΤΕΛΑΡΟ ΨΑΡΙΑ ΚΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΩΛΗΣΕΙ! ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΤΕΛΑΡΟ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ!!!ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΙΝΟΥΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ Η ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ Η ΚΤΗΜΑ.ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ! ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΤΟΥ!!!!ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!!!!ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ!ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ...ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ-ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ! ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗ ΦΤΥΣΕΙΣ??????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/2/11, 9:26 μ.μ.

    ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΒΟΗΘΗΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ) ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΩ Η ΝΑ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΗΣΩ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ TO BLOG.H ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΠΝΙΞΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΕΤΣΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΚΤΟΞΕΥΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΤΙΜΙΟΣ ΟΣΟ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥ? ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ. ΚΑΛΑ ΜΑΝΤΕΨΕΣ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΖΑΧΑΡΑΙΕΣ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ BLOG ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΚΕΚΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΤΕ Η ΖΑΧΑΡΩ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ (ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ, ΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ. ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ ΣΧΙΖΑ, ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails