ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

18/2/11

ΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ

ΓΙΑΝΝΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ?? ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΞΥΛΟΚΟΠΤΙΚΑ? ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ? ΟΙ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ? ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ? ΓΙΑΝΝΗ ΜΗ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ... ΟΜΩΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ.... ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΦΙΛΟΣ

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ18/2/11, 11:40 π.μ.

    Παρόλο που δεν ήμουν στη Ζαχάρω εκείνη την εποχή και δεν γνωρίζω την κατάσταση που επικρατούσε,είμαι και εγώ σίγουρος ότι ο Σχίζας δεν θα καταδεχόνταν όχι μόνο να κλέψει αλλά να βάλει έστω και ένα μπισκότο στο στόμα του,για το τσιγάρο που λέμε,από την βοήθεια.Θα πήγαινε στο περίπτερο να αγοράσει ενα κουτί μπισκότα.
    Δεν θα καταδεχόνταν γιατί είναι υπερήφανος άνθρωπος.Δεν έχει καμμία σχέση με τους Ζαχαραίους που πολλοί θα πούλαγαν ακόμη και τη μάννα τους για το συμφέρον.
    Αυτός που τον κατηγορεί ότι έκλεψε,προφανώς του είναι αδιανόητο να σκεφθεί ότι δεν έκλεψε.Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια.Φαντάζεται τον εαυτό του στην θέση του Σχίζα,που δεν θα είχε αφήσει ούτε καραμέλλα μέσα στην αποθήκη.Και προσπαθεί να δημιουργήσει κλέφτη τον Σχίζα για να παρηγορήσει τον πόνο του.Στην πραγματικότητα,ενδόμυχα,ίσως να θεωρεί και ηλίθιο τον Σχίζα που δεν έκλεψε.Και για να μην τον προσβάλει ως ηλίθιο,τον λέει κλέφτη για να αισθανθεί υπερήφανος,όπως θα αισθανόνταν αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails