ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

17/2/11

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΕΖ






1 σχόλιο:

  1. ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ!
    Ήταν κάποτε ένας βοσκός που είχε ένα κοπάδι με αρκετά πρόβατα και ένα μαντρί έξω από το χωριό του. Κάθε πρωί, οδηγούσε τα πρόβατα σε ένα καταπράσινο λόφο κοντά στο μαντρί και τα άφηνε να βοσκήσουν με την ησυχία τους.
    Συνήθως περνούσε την ώρα του παίζοντας την φλογέρα του, αλλά να που μία μέρα την ξέχασε στο μαντρί. Μην έχοντας τι να κάνει, σκέφτηκε να σκαρώσει μία φάρσα στους συγχωριανούς του. Ανέβηκε λοιπόν σε ένα βράχο και άρχισε να φωνάζει προς την κατεύθυνση του χωριού: «Βοήθεια συγχωριανοί. Λύκοι τρων τα πρόβατα μου. Τρέξτε. Βοήθεια!».
    Οι άντρες του χωριού άρπαξαν ότι βρήκαν μπροστά τους και έτρεξαν να βοηθήσουν τον βοσκό, που μόλις τους είδε άρχισε να γελάει με το πάθημα τους.

    Ο βοσκός, όπως φαίνεται, βρήκε πολύ αστείο αυτό που έκανε, αφού το επανέλαβε κάνα δυο φορές ακόμα και κάθε φορά οι συγχωριανοί του έτρεχαν να τον βοηθήσουν.

    Να όμως που μια μέρα, μια αγέλη πεινασμένων λύκων όρμισαν στο κοπάδι του βοσκού και άρχισαν να το ξεκληρίζουν. Τρομαγμένος ο βοσκός έβαλε τις φωνές και καλούσε σε βοήθεια: «Βοήθεια συγχωριανοί. Λύκοι τρων τα πρόβατα μου. Τρέξτε. Βοήθεια!». Κανείς όμως δεν πήγε να τον βοηθήσει αφού όλοι νόμιζαν ότι για άλλη μια φορά ήθελε να γελάσει μαζί τους. Εκείνη την φορά οι μόνοι που γέλασαν ήταν οι λύκοι. Βρήκαν πρώτης τάξεως φαγητό και το έφαγαν με την ησυχία τους. Μόνο ένας άνθρωπος εκεί κοντά κάτι φώναζε αλλά όπως είναι γνωστό οι λύκοι δεν γνωρίζουν την ανθρώπινη γλώσσα για να καταλάβουν τι έλεγε και έτσι συνέχισαν ανενόχλητοι το φαγητό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails