ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

5/3/11

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΡΩΤΗ".......

Κι όμως χρήματα υπάρχουν για την αποκατάσταση του δρόμου από τη Ζαχάρω προς την Αρτέμιδα και τη Μάκιστο, ο οποίος έχει «κοπεί» από τις συνεχείς καθιζήσεις, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι των συγκεκριμένων χωριών να ταλαιπωρούνται χρησιμοποιώντας εναλλακτικές διαδρομές πολλών χιλιομέτρων, οι οποίες είναι επικίνδυνες αλλά και πολύ ποιο κοστοβόρες. Όπως επισημαίνει η Δημοτική Αρχή Ζαχάρως, από το «Ταμείο Μολυβιάτη» έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση για την κατασκευή παράκαμψης, χωρίς όμως να είναι δυνατή η εγκατάσταση εργολάβου για την εκτέλεση του έργου. Ο Δήμαρχος Ζαχάρως, Πανταζής Χρονόπουλος, διευκρινίζει ότι το έργο έχει δημοπρατηθεί αλλά εδώ και ενάμιση χρόνο δεν έχει σταλεί το πιστοποιητικό απαλλαγής περιβαλλοντικών όρων, με αποτέλεσμα να έχει «μπλοκάρει» η όλη διαδικασία. Να σημειωθεί πάντως ότι, η Δημοτική Αρχή προχωρά σε παρεμβάσεις μικρής κλίμακας για τη βελτίωση του δρόμου, όμως, από τη μια το μέγεθος των κατολισθήσεων και από την άλλη οι καιρικές συνθήκες επιδεινώνουν συνεχώς το πρόβλημα κάνοντας εξαιρετικά δύσκολη τη ζωή των κατοίκων.
Όπως έχει γράψει η ¨ΠΡΩΤΗ¨ και σε παλιότερα ρεπορτάζ, η Αρτέμιδα με τη Μάκιστο εξυπηρετούνται εδώ και αρκετό καιρό μέσω του δρόμου Ζαχάρω-Ξηροχώρι-Σμέρνα. Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο για τα παιδιά που πρέπει να πάνε στο σχολείο τους, για τους ηλικιωμένους και όχι μόνο. Μόλις ο καιρός βελτιωθεί και εφόσον τα κατολισθητικά φαινόμενα σταματήσουν ως προς την εξέλιξή τους, επιβάλλεται να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα.
 

Η κατάσταση στην ορεινή Ηλεία

Σύμφωνα με το έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου που γνωστοποίησε ο αρμόδιος Υφυπουργός η κατάσταση στην ορεινή Ηλεία διαμορφώνεται ως εξής:
* Η Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε Ηλείας με εργολαβίες συντηρήσεων με προϋπολογισμούς που πλησιάζουν κατ' έτος το ποσό του 1.000.000 ευρώ, προβαίνει σε αποκαταστάσεις ζημιών στο Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Ν. Ηλείας που το μήκος του υπερβαίνει τα 840 χλμ. Οι εργασίες περιλαμβάνουν επούλωση λάκκων, ασφαλτικούς τάπητες κατά τμήματα, στηθαία ασφαλείας, διαγραμμίσεις, άρσεις καταπτώσεων οδοστρωσίες, αντιστηρίξεις κλπ.
* Το επαρχιακό δίκτυο στο νότιο τμήμα του Ν. Ηλείας έχει πράγματι σοβαρό πρόβλημα καθιζήσεων-κατολισθήσεων το οποίο επιδεινώθηκε μετά τις πυρκαγιές του 2007.

* Στον άξονα από Ζαχάρω-Αρήνη προς Αρτέμιδα και Μάκιστο υπάρχουν καθιζήσεις που σημειώνονται κάθε χρόνο, μετά από έντονες βροχοπτώσεις και αποκαθίστανται με προσωρινές λύσεις οδοστρωσιών, έργων αποστράγγισης και ασφαλτικών ταπήτων, δεδομένου ότι αφενός νέες χαράξεις δεν είναι εφικτές λόγω της γεωμορφολογίας της περιοχής και, αφετέρου, μόνιμες λύσεις αντιμετώπισης των προβλημάτων θα απαιτούσαν πανάκριβα τεχνικά έργα (πασσαλοσυστοιχίες μεγάλου βάθους κλπ.).
* Οι οικισμοί Αρτέμιδας και Μακίστου εξυπηρετούνται σήμερα μέσω της οδού Ζαχάρω-Ξηροχώρι-Σμέρνα και όταν παρέλθει η περίοδος των βροχοπτώσεων, το Μάρτιο μήνα, η Δ/νση Τεχνικών Έργων θα προχωρήσει σε αποκατάσταση της καθίζησης, δεδομένου ότι το φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ..........


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ...ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΟΥ;;;;

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 ΚΑΙ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Με τους αγώνες της Α1 και Α2 Κατηγορίας συνεχίζεται το Σάββατο, το τοπικό πρωτάθλημα.
Οι αγώνες της 24ης αγωνιστικής και στις δυο κατηγορίες, που θα ξεκινήσουν στις 3.30 μ.μ:

Α1 Κατηγορία

 ΠΦΟ Πανόπουλου - Ατρόμητος Βαρβ
Αλφειός Επιταλίου -ΠΑΟ Βάρδας
Άρης Στρεφίου - Δόξα Ν.Μ.
Ηλειακός Λεχ. - Αίας Γαστούνης
Δάφνη - Κένταυρος Μαγ.
Προοδευτική - Ξενοφών Κρεστ
Κεραυνός Χειμ. - Ολυμπιακός Λαμπετίου


Α2 Κατηγορία

Πέλοπας Πύργου - Ολυμπιακός Σαβαλίων   
Ν.Απόλλων Δουν. -Αργοναύτης Κατακόλου
Πανωλενιακός - ΠΑΟ Κακοβάτου
Ηλειακός Βαρθολομιού - Α.Ο. Χάβαρι
Αναγέννηση Παλ/ου - Α.Ο. Αμπελώνας
Λευκός Αστήρ - Αχιλλέας Νεοχωρίου
Νίκη Τραγανού - Α.Ε. Κανουλίων  

ΕΙΠΕ.....

«Άλλοι έχουν πολλά λεφτά κι άλλοι τίποτα.
Είναι σαν κάποιον που δεν βρίσκει νερό ούτε για να ξεδιψάσει και σαν έναν άλλο που ψάχνει να βρει γέφυρα να περάσει το νερό.»

4/3/11

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ...ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ..!!!

Το απόγευμα βρέθηκα στον Κακόβατο και εκεί σε μια κουβέντα έμαθα ότι δραστηροποιείται "δυναμικά" ο πολιτιστικός σύλλογος. Μάλιστα "ενόχλησε" τον νέο πρόεδρο του χωριού. ΓΙΑΤΙ????
Επειδή ο σύλλογος μάζεψε τα μέλη του και αποφάσισε για αρχή να ....ξεβρωμίσει το χωριό και την πλατεία ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ . Όλα αυτά τα έκανε σε συνεργασία με την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου. Που ενόχλησε τον Πρόεδρο όλο αυτό???? ΗΜΑΡΤΟΝ........
Άντε Πρόεδρε εσύ τώρα κάθε μήνα καθάριζε το χωριό από ότι ξέρω υπάρχουν γράνες να ξεβουλώσεις...οοοουυυυυυυ...σωρός.  Και που είσαι το καλοκαίρι καθάρισε και καμιά παραλία..... τον σταθμό ...ξέρεις εσύ.......τα εύκολα άστα στους πολιτιστικούς καλό κάνουν δεν χαλάνε το χωριό, ίσα-ίσα το ομορφαίνουν...... ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΕΞΥΠΝΑ....

Πάντως ο σύλλογος μάζεψε τις κυρίες του χωριού στο καφενείο και όπως συνήθως αυτές θα βγάλουν το "φίδι απο την τρύπα" και θα φτιάξουν και φέτος πίτα στην γιορτή των Αγίων Θεοδώρων θα στηρίξουν το πανηγύρι του Μαϊθανάση και το καλοκαίρι μάλλον θα ...ξαναφάμε ωραία λαδερά φαγητά.

Για τον Κακόβατο θα ξαναγράψω γιατί και ένας άλλος σύλλογος φέτος πάει καλά, ο ιστορικός ΠΑΟΚ. Πήρα μάλιστα και πρόσκληση για τον αποκριάτικο χορό του, αντε παιδιά να σας ενισχύσουμε και φέτος.

Για την Μηλέα ήθελα να γράψω αν και έχει περάσει καιρός.  Εκεί πάνε καλά και βλέπω μια δραστηριότητα που ζωντανεύει το χωριό. Εσείς έχετε και κτίριο πλέον οπότε πρέπει οι εκδηλώσεις να είναι πιό πολλές.

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ...

Να πάει και να ζητήσει γονατιστός συγγνώμη από τον κόσμο που τον κορόιδεψε και έκανε το λάθος και τον ψήφισε.Οχι από εμένα. Εγώ θα θεωρούσα εγκληματική μόνο και μόνο την διανόηση να εψήφιζα Δημήτρουλα. Τώρα αν αυτά που έλεγε ήταν "μπούρδες" ήταν γνωστό.Για αυτό έσκαγα στα γέλια όταν έγραφε.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ Κ. ΦΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ στις 3:50 μμ

ΦΙΛΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΓΡΑΠΙΔΑ ΚΑΙ .......

Πολύ κρίμα για τον Αγραπιδά πάντως γιατί νομίσω ότι πολλοί πίστεψαν ότι θα φέρει κάτι καινούργιο στα κοινά της Ζαχάρως και ιδιαίτερα πολύ νέοι. Καλύτερα όμως που ήρθαν έτσι τα πράγματα ώστε όλοι όσοι έχουν "νιονιό" να καταλάβουν τι εστί Αγραπιδάς. Τελικά όσα έγιναν πριν τις δεύτερες εκλογές και πολύ περισσότερο τα σενάρια που ακούστηκαν οτι ο Πανταζής υποσχέθηκε στον Αγραπιδά οτι θα τον στηρίξει στις εκλογές του 2013 τώρα φαίνεται οτι ήταν αληθινά!! Όσο για το Ρέγγο καλά να τα παθαίνει τέτοιος που είναι.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ Κ. ΦΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ στις 6:39 μμ
 
ΣΧΟΛΙΟ: Δεν πιστεύω ότι ο Κώστας Αγραπιδάς έχει "τελειώσει" αλλά δεν είναι το "απόλυτο φαβορί" για τις επόμενες εκλογές. Έκανε το λάθος να "μην κτυπήσει" τον Πανταζή και τώρα η όλη τακτική του είναι "αμφισβητούμενη". Ο καθένας απο τις πράξεις του κρίνεται.

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ;;;;;



ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ Κ. ΦΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ

Μερικές ερωτήσεις προς τον κύριο Φώτη Δημήτρουλα από μερικούς παλιούς φίλους: Αλήθεια τώρα που δεν θα είναι και με τη βούλα πια δημοτικός σύμβουλος μαχόμενος υπέρ Πανταζή και σια, θα εμφανίσει τα στοιχεία που γύρνουσε απο σπίτι σε σπίτι προεκλογικά και έλεγε πως εχει?

1.Για τα ΧΥΤΑ που θα γίνονταν στο Χρυσοχώρι και τις παράνομες καταπατήσεις εκει.

2.Για τις παρανομίες του Δήμου στην παραλία καθώς και για τα αυθαίρετα σπίτια.

3.Γία το ξεπούλημα της καμμένης γης απο τον Πανταζή και τα προκάτ σπίτια συγκεκριμένης εταιρίας με αγγελίες αναρτημένες σε ιντερνετικά μεσιτικά γραφεία.

4.Για τα σκάνδαλα με τη βοήθεια στις αποθήκες καθώς και με το παράνομο δημαρχείο.

5.Για την παρασκηνιακή "αυτοκτονία" της κοπέλας εθελόντριας των αποθηκών στον Καίαφα,και πως γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις "κλειδιά" που εμπλέκονται.

 6.Ο παλιός συνδικαλιστής και πρασινοφρουρός γιατί άραγε έγινε ξαφνικά φανατικός αντιπασόκος μιλώντας για Αποστολόπουλο και πράσινες κωλοτούμπες;Μήπως επειδή δεν του έκαναν το χατίρι να μπει στο χαρέμι του Πανταζή;

7.Αλήθεια τα λεφτά του Μπούσμπουρα για να κατέβει στον συνδυασμό και να θρονιάζεται στις δερμάτινες πολυθρόνες τα επέστρεψε;Η' μετα την απομάκρυνση απ το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται;

8.Τα στοιχεία για τον αδερφό του Αγραπιδά που έλεγε πως έχει και πως η υποψηφιότητα του Αγραπιδά είναι "καμμένο χαρτί" άραγε έγιναν προσάναμα για το τζάκι; Αυτά και άλλα πολλά.Τα συνδικαλιστικά τερτίπια στα οποία είσαι μανούλα δεν περνούν εδώ.Ο φτωχός λαός έχει μια παροιμία.
Εκεί που φτύνουμε δεν γλύφουμε ποτέ και εσύ Φώτη το ξέχασες αυτό μόλις γεύτηκες λίγη εξουσία.Δεν πειράζει,έχεις ακομά κόσμο να πουλήσεις.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΕΔΩ...."DIMIOS" στις 10:00 πμ

3/3/11

ΤΖΕΝΗ ΒΑΝΟΥ


Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΛΕΕΙ.....ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΘΕΙ?

Πιστεύετε ότι με την απόφαση της επιτροπής του άρθ.52 το θέμα τελείωσε και θα γίνει δημοτικό συμβούλιο?Οποιος το πιστεύει αυτό πλανάται για τους παρακάτω λόγους: Ας υποθέσουμε ότι ο Βλάχος συμμορφωθεί προς την απόφαση της επιτροπής και καλέσει πλέον τον Αλεξανδρόπουλο και τους συμβούλους του και τον Μπούσμπουρα.Συνέρχεται το δημοτικό συμβούλιο κανονικά.Ομως σύμφωνα με την παρ.6 του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 : 6. Στις συνεδριάσεις του συμβουλίου προσκαλείται ο δήμαρχος, αλλιώς η συνεδρίαση είναι άκυρη. Και εδώ είναι το μεγάλο ερώτημα: ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ θα προσκαλεσθεί? Ο Πανταζής? Ο Αλεξανδρόπουλος και ο Μπούσμπουρας θα τον αναγνωρίσουν?Φυσικά και όχι και καλά θα κάνουν. Για αυτούς ισχύει η διαπιστωτική πράξη του Αποστολόπουλου σύμφωνα με την οποία ο Πανταζής ευρίσκεται σε αργία και Δημαρχεύων είναι ο Μπάμης. Μπορεί το διοικητικό εφετείο να έξέδωσε απόφαση αναστολής της αργίας αλλά αυτή κοινοποιήθηκε στον Πανταζή και στον Αποστολόπουλο και σε κανέναν άλλον.Επομένως για να αναγνωρισθεί ο Πανταζής σαν Δήμαρχος,ο Αποστολόπουλος έπρεπε να ανακαλέσει την διαπιστωτική του πράξη σύμφωνα με την απόφαση του διοικητικού εφετείου.Εφόσον δεν την ανακάλεσε ο Μπάμης είναι ο επίσημα Δημαρχεύων και επομένως αν απουσιάσει αυτός είναι άκυρη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.Αν παραστεί ο Μπάμης ως δημοτικός σύμβουλος και ο Πανταζής ως Δήμαρχος,τότε το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να ακυρωθεί και ο Αλεξανδρόπουλος και ο Μπούσμπουρας να αποχωρήσουν από ένα άκυρο δημοτικό συμβούλιο.Ετσι θα έκανα και εγώ.Οπως τα έμπλεξε ο Αποστολόπουλος ας βγάλει αυτός το φίδι από την τρύπα. Να δούμε τώρα και τι στάση θα κρατήσει ο Αγραπιδάς. Εκτός αν μέχρι την σύγκληση του συμβουλίου εκδωσει διαπιστωτική πράξη ανάκλησης.Οπότε είναι σαν να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια την απόφαση του Αρείου Πάγου. Αποστολόπουλε!!!! Εδώ σε θέλω κάβουρα....
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΕΔΩ...."DIMIOS" στις 6:13 μμ

Φαν του Νικοπολίδη!

 Φαν του Νικοπολίδη! (photos+video)
Η εκρηκτική Βανέσα Χολέβα λατρεύει τη Formula 1, θεωρεί πιο σέξι ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα τον Αντώνη Νικοπολίδη, ενώ της αρέσει να λέει τη λέξη «τούμπανο». Γιατί άραγε;
Δείτε τη Βανέσα...  «τούμπανο» στo sportdog.gr

Σπάνιας ομορφιάς το θαλάσσιο πάρκο στο Βιετναμ.

Ο κόλπος του Halong βρίσκεται στην επαρχία Quáng Ninh στο Βιετνάμ και καταλαμβάνει έκταση μεγαλύτερη από 1.500 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Η μήκους 120 χιλιομέτρων ακτογραμμή του περικλύει πολλούς και εντυπωσιακούς σχηματισμούς, αποτέλεσμα μακροχρόνιας διάβρωσης, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και 1969 νησάκια διαφόρων σχημάτων και μεγέθους.
Αρκετά από αυτά κατοικούνται από οικογένειες ψαράδων, αφού τα νερά του κόλπου είναι πλούσια σε ψάρια και διάφορα είδη μαλακίων.
Τα περισσότερα από τα νησάκια αυτά ωστόσο είναι κούφια, σχηματίζοντας εντυπωσιακές υπόγειες λίμνες στο εσωτερικό τους. Το πιο χαρακτηριστικό ίσως παράδειγμα είναι το νησί Dau Be το οποίο περιλαμβάνει έξι μεγάλες λίμνες.
Η εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς περιοχή έχει κυρηυχθεί προστατευόμενη και λειτουργεί σαν ένα φυσικό θαλάσσιο πάρκο που αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες.

ΕΔΩ...."DIMIOS"

Επειδή η ημερομηνία που ο οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για τις αποφάσεις που θεωρεί οτι τον αφορούν πλησιάζει (15/3/2011) θα μπορεί να τις διαβάζει στο διαδίκτυο και να τις προσβάλει στα αρμόδια όργανα ή να τις αποδέχεται καταλαβαίνετε ότι γίνεται μια αλλαγή στην διοίκηση που πραγματικά θα δώσει έγκαιρα την πληροφόρηση που είναι προϋπόθεση για μια ευνομούμενη πολιτεία. Τότε θα υπάρξει διάλογος και εδώ είναι ένα καλό βήμα διαλόγου. Όσον αφορά το Δημητρουλα αλλά και τον Αγραπιδά εγώ έχω γράψει και προεκλογικά συγκεκριμένες κρίσεις εδώ. Όπως επίσης έχω γράψει για τον Αλεξανδρόπουλο τον Κώστα. Σύντομα ακόμα και αυτοί που δεν του έχουν εμπιστευτεί τις προσδοκίες τους για τα Κοινά μας προβλήματα θα διαπιστώσουν ότι είναι ένας απόλυτα ηθικος,ενεργός,αγωνιστής και αποτελεσματικός συμπολίτης μας.
DIMIOS

ΕΝΑ ΕΘΙΜΟ ΠΟΥ...ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ....




Τα χειροποίητα αερόστατα ......εν πτήση.!!!!
Άραγε να γνωρίζουν οι νέοι της περιοχής μας πώς φτιάχνονται???

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΜΠΑΡΠΑΡΟΣΑ"

Με την κωδική ονομασία «Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα» («Unternehmen Barbarossa» στα γερμανικά) έμεινε στην ιστορία η εισβολή των Γερμανών στη Σοβιετική Ένωση, κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Μπαρμπαρόσα («Κοκκινογένης» στα ιταλικά) ήταν το προσωνύμιο του αυτοκράτορα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας Φρειδερίκου Α', ο οποίος ηγήθηκε των Σταυροφόρων τον 12ο αιώνα. Η Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα ξεκίνησε στις 22 Ιουνίου του 1941 και διήρκεσε έως τις 7 Ιανουαρίου 1942, όταν τα γερμανικά στρατεύματα εγκλωβίστηκαν από τον ρωσικό χειμώνα. 
 Πάνω από 4 εκατομμύρια στρατιώτες και 600.000  οχήματα του Άξονα σχημάτισαν ένα μέτωπο 2.500 χιλιομέτρων στη δυτική πλευρά της Σοβιετικής Ένωσης - Ανατολικό Μέτωπο. Πρόκειται για την μεγαλύτερη στρατιωτική επίθεση στην ιστορία και από πλευράς δυνάμεων αλλά και απωλειών και ήταν κομβικό σημείο για την επερχόμενη ήττα και τη πτώση του Ναζισμού. Καθόλη τη διάρκεια της επιχείρησης κινητοποιήθηκαν 12 εκατομμύρια στρατιώτες (σε αναλογία 1:2 μεταξύ Άξονα και Σοβιετικών), σκοτώθηκαν περίπου ένα εκατομμύριο στρατιώτες (σε αναλογία 1:3 μεταξύ ΄΄Αξονα και Σοβιετικών) και καταστράφηκαν 23.000 τανκς και 23.000 αεροπλάνα (1:8 για τα τανκς και 1:10 για τα αεροπλάνα μεταξύ Άξονα και Σοβιετικών)
Κύριοι λόγοι της αποτυχίας της επιχείρησης ήταν η λάθος εκτίμηση των Γερμανών για το μέγεθος της κινητοποίησης των Σοβιετικών (στρατού και πολιτών), καθώς οι αντίξοες καιρικές συνθήκες,πολύ βαρύς χειμώνας και μή σωστή ένδυση απο τον στρατό των ΝΑΖΙ.


ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Αχ ρε Φώτη. Λάθος ώρα άλλαξες στρατόπεδο. Αρκετά σε ανεχτήκαμε, το κουβαδάκι σου και σ'άλλη παραλία. Να φύγεις, να πας αλλού. Πάρε και τον Παντάζη μαζί σου, βαρεθήκαμε πια. Εμείς θα κρατήσουμε προσωρινά τον Αγραπιδά, και μετά από 3,5 χρόνια σας τον δίνουμε και αυτόν παρεούλα. Αντε γειά Φιλάκια
Από το χρήστη Ανώνυμος στις O "DIMIOS" ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ ΚΑΙ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤ... την 3/3/2011


Αχ,εγω χαίρομαι με τον γενίτσαρο Δημήτρουλα που έκανε μέχρι και υποδέιξεις στον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου,Φώτη γιατί δεν ντύνεσαι Δημοτικός Σύμβουλος στις Απόκριες?έτσι για να σου φύγει η κάψα.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις O "DIMIOS" ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ ΚΑΙ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤ... στις 12:18 μμ

Ηχηρό χαστούκι της επιτροπής στους λακέδες της Ζαχάρως.

Η επιτροπή του άρθρου 152 του Ν.3463/2006 που συνεδρίασε χθές,έδωσε ένα ηχηρό χαστούκι στους λακέδες του Π.Χρονόπουλου,που προσέφυγαν κατά της απόφασης του ελεγκτή νομιμότητας κ.Αποστολόπουλου,σύμφωνα με την οποία κρίθηκε μη νόμιμη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,λόγω ότι δεν προσκλήθηκαν οι τακτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.Οι αναπληρωματικοί που ορκίστηκαν με την υπόδειξη του κ.Χρονόπουλου θεώρησαν την αντιπολίτευση έκπτωτη,ερμηνεύοντας με τον δικό τους τρόπο την εγκύκλιο του ΥΠΕΣ.
Η επιτροπή του άρθ.152 ερμηνεύοντας σωστά την εγκύκλιο και λαμβάνοντας υπόψη της την σχετική νομολογία απεφάσισε ότι η αντιπολίτευση σωστά έπραξε και επομένως δεν θεωρείται έκπτωτη,δίνοντας έτσι τέλος στην ανωμαλία που ηθελημένα δημιούργησαν στην λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου οι λακέδες του Π.Χρονόπουλου.

 πηγή: stoedolio.blogspot.com


ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ

ποση ειναι η διαρκεια του διοικητικου μετρου της αργιας; μεχρις οτου αποδειχτει πως αδικα δικαστηκε απο το εφετειο σε πρωτο βαθμο!εαν δεν αποδειχτει αυτο εκπιπτει στην δημοτικη περιοδο που αυτο αποδειχτηκε και δεν μπορει να βαλει υποψηφιος στιςα επομενες εκλογες! πειτε μου ειναι πολυ;μηπως θελετε να ειναι στο απυροβλητο οι δημαρχοι; ειναι κι αυτο μια προσεγγιση! στο ονομα της λαικης κυριαρχιας μπορουμε να σκοτωνουμε κι ολας οπως ο παπαδοπουλος( δημαρχος) στην εταιρεια των δολοφονων!!!!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις O "DIMIOS" ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ ΚΑΙ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤ... την 3/3/2011

δεν την ανεβασα γι αυτό. την ανεβασα γιατι εβαλα στοιχημα με το φωτη οτι σ'αυτη την αποφαση παιρνει υποψη του ο γ.γ της περιφερειας την με αρ.52/5-1-11 που ειχε εκδωσει!αυτος μου ελεγε οχι!!!εχασε 200ευρω!!!διαβασε το 6)Φωτακο!!! δεν σου ειπα μην βαζεις στοιχημα μαζι μου γιατι θα το χασεις;Βαζω και στοιχημα οτι το πρωτοδικειο δεν εχει αρμοδιοτητα να εκδικασει ακυρωση διαπιστωτικης πραξης του γ.γ που την εκδιδει γιατι το απαιτει ο νομος!ασ βρεθει καποιος εφετης να μου πει το αντιθετο!!!!ειναι δυνατον δικαστης να λεει σε δημαρχο που εχει τεθει σε αργια να παει για λιγο στο δημαρχειο; ο νομοθετης νομοθετωντας στα πλαισια του συνταγματος αυτο δεν θελει!!!και δεν το θελει γιατι ετσι πιστευει πως θα διασφαλιστει το δημοσιο συμφερον και δεν θα τρωθει το κυρος του θεσμου!!!καταλαβατε κυρια δικαστινα;δεν το λεω εγω οι εφετεσ του συμβουλιου της επικρατειας το εχουν πει( μηπως δεν ειναι καλοι δικαστες εκεινοι του συμβουλιου της επικρατειας; εαν δεν ειναι, εχετε απολυτα δικιο!) ετσι ειναι κυριε Φουρκαλιδη!!!!!!!!!!!!!!!!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις O "DIMIOS" ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ ΚΑΙ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤ... την 3/3/2011


Αχ ρε Φώτη. Λάθος ώρα άλλαξες στρατόπεδο. Αρκετά σε ανεχτήκαμε, το κουβαδάκι σου και σ'άλλη παραλία. Να φύγεις, να πας αλλού. Πάρε και τον Παντάζη μαζί σου, βαρεθήκαμε πια. Εμείς θα κρατήσουμε προσωρινά τον Αγραπιδά, και μετά από 3,5 χρόνια σας τον δίνουμε και αυτόν παρεούλα. Αντε γειά Φιλάκια
Από το χρήστη Ανώνυμος στις O "DIMIOS" ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ ΚΑΙ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤ... την 3/3/2011

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!
xaxaxaxaxaxa Πραγματικά είναι για γέλια όλη η υπόθεση. Σύμφωνα με αυτά που κυκλοφόρησαν: Αρχισε χθες στην επιτροπή να λέει ο Δημήτρουλας τις κουταμάρες του για την εγκύκλιο 41. Οπότε δεν άντεξε ένα μέλος από την επιτροπή,τα είχε πάρει στο κρανίο και του λέει:
-Είσαι καλά ρε? Τόσα άτομα της συμπολίτευσης και κανένας από την μείζονα αντιπολίτευση?Τι σκατά Δημοκρατία είναι αυτή που πιστεύεις? Κότα ο Δημήτρουλας!!! χαχαχαχαχα
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις O "DIMIOS" ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ ΚΑΙ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤ... την 2/3/2011
«Το αληθινό και το δίκαιο έχουν απ’ τη φύση μεγαλύτερη δύναμη απ’ το ψέμα και το άδικο.»


Γρηγόρης Αυξεντίου. Σαν σήμερα έπεσε μαχόμενος τους Άγγλους στην Κύπρο.


Ήρωας του ελληνοκυπριακού αγώνα κατά των άγγλων δυναστών στη μεγαλόνησο.
Γεννήθηκε στο χωριό Λύση Αμμοχώστου στις 22/2/28. Με την αποφοίτησή του από το γυμνάσιο μετέβη στην Ελλάδα για να σπουδάσει στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Μπήκε τελικά στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών και παράλληλα μελετούσε για να εγγραφεί στη Φιλοσοφική. Υπηρέτησε στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα ως Ανθυπολοχαγός πεζικού και μετά επέστρεψε στην Κύπρο, όπου εργάστηκε ως οδηγός ταξί.
Στις 20/01/55 έγινε η πρώτη συνάντηση του Αυξεντίου με τον Γεώργιο Διγενή - Γρίβα, που ήταν αρχηγός της Ε.Ο.Κ.Α. (Εθνική Οργάνωση Κυπρίων Αγωνιστών) και μπήκε στον αγώνα κατά των Άγγλων. Την άνοιξη του ιδίου χρόνου συμμετείχε στις επιθέσεις κατά της Ηλεκτρικής Εταιρείας και του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Λευκωσίας.
Πολύ γρήγορα διακρίθηκε για τις ηγετικές του ικανότητες και του δόθηκε η θέση του υπαρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α, της μεγαλύτερης απελευθερωτικής οργάνωσης στο νησί, με κύριο στόχο την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της σύντομης αντιστασιακής του δράσης έλαβε τα ψευδώνυμα «Ζήδρος», «Ρήγας», «Αίαντας», «Άρης», «Μάστρος» και «Ζώτος».

Στις 12/12/55 ο Αυξεντίου και όλη η ιεραρχία της ΕΟΚΑ παγιδεύτηκαν από τους Βρετανούς στο όρος Τρόοδος, κοντά στο χωριό Σπίλια. Ο Αυξεντίου, όχι μόνο οδήγησε τους συντρόφους του σε ασφαλές μέρος, αλλά άφησε τους Άγγλους να αλληλοπυροβολούνται και να έχουν πολλά θύματα.
Στα τέλη Φεβρουαρίου 1957 οι αγγλικές δυνάμεις ασφαλείας έλαβαν την πληροφορία από ένα βοσκό ότι ο Αυξεντίου και η ομάδα του κρύβονται σε μια σπηλιά πλησίον της Μονής Μαχαιρά στο όρος Τρόοδος. Αμέσως, απόσπασμα από 60 στρατιώτες έφθασε εκεί το απόγευμα της 2ας Μαρτίου. Περικύκλωσε τη σπηλιά και κάλεσε τον Αυξεντίου να παραδοθεί. Ο επικεφαλής του βρετανικού αποσπάσματος, ανθυπολοχαγός Μίντλετον, πλησίασε την είσοδο της σπηλιάς και φώναξε: «Ρίξε τα όπλα σου και παραδώσου, αλλιώς θα επιτεθούμε». Κάποιος απάντησε: «Καλά παραδινόμαστε». Τέσσερις άνδρες βγήκαν έξω, όχι και ο Αυξεντίου. Ο Μίντλετον τον κάλεσε και πάλι να παραδοθεί, αλλά έλαβε την υπερήφανη απάντηση «Μολών λαβέ».
Αμέσως, τέσσερις στρατιώτες όρμησαν μέσα στην σπηλιά. Ο Αυξεντίου τους υποδέχτηκε με καταιγιστικά πυρά. Οι τρεις Βρετανοί οπισθοχώρησαν έντρομοι, ο τέταρτος, ένας δεκανέας, έπεσε νεκρός. Ο Μίντλετον ζήτησε ενισχύσεις, οι οποίες κατέφθασαν αμέσως με ελικόπτερα. Η μάχη συνεχίσθηκε για 10 ώρες, χωρίς αποτέλεσμα για τους επιτιθέμενους. Μπροστά στο αλύγιστο θάρρος του Αυξεντίου και αφού χρησιμοποίησαν όλων των ειδών τα όπλα, οι Βρετανοί έρριψαν στη σπηλιά βόμβες πετρελαίου. Τεράστιες φλόγες κάλυψαν το σπήλαιο, για να τυλίξουν σε λίγο το κορμί του Αυξεντίου.
Η μάχη τελείωσε στις 2 το βράδυ της  3 Μαρτίου 1957. Το πτώμα του ηρωικού πατριώτη βρέθηκε απανθρακωμένο και τάφηκε την επομένη στις Κεντρικές Φυλακές Λευκωσίας, στο χώρο που είναι γνωστός σήμερα ως «Τα Φυλακισμένα Μνήματα». Ο Γρηγόρης Αυξεντίου ήταν μόλις 29 ετών.

2/3/11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

Αριθμός ΠρωτοκόλλουΑρ. πρωτ.: Δ3β/21/15-Π
ΘΕΜΑ: Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού εξακοσίων χιλιάδων ευρώ (600.000,00 €), από τους πόρους της Τ.Ε.Ο. Α.Ε., για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας - Αποπεράτωση δρόμου: Εθνική Οδός Πύργου- Κυπαρισσίας – Κότσιρα – Αγ. Παρασκευή – Άνω Ταξιάρχες, Δήμου Ζαχάρως Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ». Τελικός ΥπογράφωνΥπουργός - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΠΠΑΣ -
Ημερομηνία Απόφασης24/02/2011Ημερομηνία Ανάρτησης24/02/2011 13:06:05
Είδος ΑπόφασηςΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΦορέαςΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΩ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ. ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΘΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΜΕΛΕΤΗ.

ΠΑΝΤΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ Κο ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ ΤΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ?????? ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΑΛΕΙΨΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ........
Από το χρήστη Ανώνυμος στις O "DIMIOS" ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ ΚΑΙ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤ... στις 9:49 μμ



ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΘΗΚΕ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ. ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΚΟΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις O "DIMIOS" ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ ΚΑΙ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤ... στις 9:57 μμ

O "DIMIOS" ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ ΚΑΙ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"

Κε Σχιζα η απαντησή σας στις επικρίσεις μου μου έδωσε να καταλάβω ότι πραγματικά αισθανεσθε να πνιγεστε από την ατμόσφαιρα που περιβάλει τα μέρη μας και δυστυχώς επιμένει να πλανάται ασφυκτικά γύρω μας.η πικρία από την ενασχόλησή σας με τα κοινά είναι διάχυτη και απογοητευτική για τους νέους που παρακολουθούν τις εμπειρίες σας. Σας λέω λοιπόν ότι έχετε μια ευκαιρία να ανατρεψετε όλη αυτή τη ζοφερή κατάσταση που περιγραφετε.
Κε «καλλικρατη» αντίθετα από αυτό που καταλάβατε σας προτρεπω τις γνώσεις σας και τις ικανότητες σας να τις χρησιμοποιήσετε και την επόμενη ημέρα για την οποία όλοι προσπαθούμε. Θα ήθελα λοιπόν να δω εδώ τις προτάσεις σας για τον τροπο με τον οποίο θα κλείσουμε πίσω μας την πόρτα της παρακμής και θα διαμορφώσουμε το νέο «περιβάλλον»
DIMIOS

ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΡΟΣ Ε.Ε.

Η Ιταλία, η Ελλάδα, η Ισπανία και η Γαλλία θα δεχθούν ένα μεγάλο κύμα λαθρομεταναστών απο τις χώρες της Βόρειας Αφρικής λόγω των ασταθών πολιτικών εξελίξεων. Στην Ελλάδα πιστεύουν οι αρχές της Ε.Ε. ότι θα φτάσουν κυρίως Λύβιοι υπήκοοι και θα γίνει ότι ακριβώς είχε γίνει στις αρχές της δεκαετίας του 90 με το κύμα μεταναστών απο την Αλβανία.
Άντε να μαζεύουμε ελιές με Λίβυους εργάτες....

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις

Για πρώτη φορά και ύστερα από σχεδόν 50 χρόνια, η Ολυμπιακή -Olympic Air επί το ορθότερον- σταματά τις απευθείας πτήσεις προς Λονδίνο και Παρίσι στο πλαίσιο της ανασύνταξης δικτύου με έμφαση στην...Βαλκανική, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία σήμερα.
Έτσι δύο ιστορικοί προορισμοί με τους οποίους ο άλλοτε εθνικός μας αερομεταφορέας είχε συνδέσει την διεθνή παρουσία αλλά και κατ’ επέκταση της ίδιας της Ελλάδας δεν υφίστανται πια. Για πρώτη φορά η Ολυμπιακή ξεκίνησε να πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις προς το Λονδίνο και το Παρίσι το 1960 με τέσσερα αεροσκάφη και από τότε οι δύο αυτοί προορισμοί-ορόσημο δεν σταμάτησαν ποτέ να συμπεριλαμβάνονται στο καθημερινό πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας μέχρι...σήμερα.
Ταυτόχρονα διακόπτονται και άλλοι δύο προορισμοί αυτοί προς Βρυξέλες και Βιέννη. Η στρατηγική αυτή υποχώρηση της Olympic Air από την κυρίως Ευρωπαϊκή αγορά τη στρέφει στην Ν. Ανατολική Ευρώπη  με ένα νέο δρομολόγιο αυτό προς Βελιγράδι –το οποίο συνιστά ουσιαστικά επανέναρξη-  και διατήρηση των δρομολογίων προς Βουκουρέστι, Κάιρο, Κωνσταντινούπολη, Λάρνακα, Σόφια και Τίρανα.
Σε ότι αφορά τα δρομολόγια εσωτερικού τα νέα σκέλη αφορούν τα δρομολόγια Αθήνα - Κέρκυρα, Αθήνα – Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη – Χανιά, Θεσσαλονίκη – Μυτιλήνη και Θεσσαλονίκη – Ρόδος.

ειμαι αετός χωρίς φτερά.......


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΝΘΗ-ΑΛΒΕΝΑ

Αποχαιρετιστήριο σημείωμα του Χαρίλαου Φλωράκη


«Δεν το ονοματίζω τούτο το χαρτί διαθήκη για το λόγο ότι δεν έχω τίποτα να διαθέσω. Ό,τι βιος είχα το έχω δώσει στο Κόμμα, στο Κόμμα στο ΚΚΕ με τα γνωστά σύμβολά του, την Μαρξιστική – Λενινιστική ιδεολογία του, το πρόγραμμά του και τις αρχές του. Πολιτικά δεν έχω επίσης τίποτα να αφήσω. Ό,τι είχα το έδωσα με τη συγκεκριμένη δράση μου. Να αφήσω πολιτικές ορμήνιες δεν το θεωρώ σοβαρό. Θέλω να επιστρέψω, και να ταφώ στον τόπο που γεννήθηκα στο Παλιοζογλώπι και συγκεκριμένα στον Αηλιά για νάχω αγνάντιο. Ο τάφος να είναι απλός, μόνο να φραχτεί για να μην με ξεχώσουν τα αγρίμια. Δεν θέλω λόγους και στεφάνια. Αυτά να εκφραστούν με βοήθεια στο Κόμμα.»
Σεπτέμβρης 1994
Γεια σας
Χαρίλαος Φλωράκης

1/3/11

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ DIMIOS

Τι εννοείς φίλε μου,όταν λές ότι θα πέσω στην παγίδα τους?
Εγώ δεν έχω πέσει ποτέ σε παγίδες.Αλλοίμονο μου αν πέσω σε παγίδα που στήνουν τα θηράματα. Αν διάβασες καλά την δημοσίευση μου έγραψα ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ δεν έγραψα υπόσχομαι να μην ξαναγράψω.Σιγά μην πτοήθηκα από τον dimio. Υποσχομαι να μην είμαι φλύαρος και να μην είμαι αλαζόνας.Δεν θα γράφω πολλά ούτε θα ξαναγράψω για τον εαυτό μου πλέον. Θα γράφω λίγα και περισσότρο καυστικά και θα ασχολούμαι μόνο με αυτούς και τις μ*****ες τους. Αυτό υποσχέθηκα. Εξάλλου όπως έγραψα δεν έχω και πολύ χρόνο να ασχοληθώ .Οπότε λίγα αλλά να καίνε περισσότερο. χαχαχαχαχα
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΠΡΟΣ DIMIOS στις 11:06 μμ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ DIMIOS


ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΜΠΕΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ Μ'ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!!!ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ, ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ, ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΔΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ;ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟ ''ΤΙ ΔΙΚΑΙΕΙΜΑΙ''ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥΣ; ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΤΑΝ;ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ; ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΩΣΕΙ ΠΕΡΠΟΥ 25 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ  ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ; ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ.ΠΑΜΠΤΩΧΟΣ!ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΨΑΞΩ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΡΑΙΔΕΣ! ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ Σ’ΑΥΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ! ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ Σ’ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ;  ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΤΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠ’ΕΞΩ ΚΙ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ; ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ  ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ!ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΟΛΥ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΩ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΕΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ Ν’ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ!!!ΑΙΜΑ ΡΕΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΕΡΟ!!! ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΟΧΙ ΝΑ ΖΩ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ  ΛΕΩ Ν’ΑΝΕΒΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ! ΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΩΣΩ! ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ!!!!ΠΕΣ ΜΕ ΕΣΥ ΕΓΩΙΣΤΗ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΑΝΤΙΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ….Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ! ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ! ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ;

(ΑΜΑΡΤΩΛΕ ΒΑΛΤΟ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ‘’
ΔΗΜΙΟΣ’’)

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.......

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΙΑΣ ΤΡΙΧΑΣ ΜΟΥ!ΜΗΠΩΣ ΜΟΥ 'ΔΩΣΕΣ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΕΣΥ Η Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ;ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ; ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ, ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ! ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΚΑΣΕ.ΗΛΙΘΙΕ!!!!

ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ.....ΑΚΟΥ doctor...

΄Ακου doctor 
Λες -……..ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑ ΑΠ'ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΚΑΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Σ'ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ…………. 
Ερώτηση:Από σένα λες να βγήκαν οι φωστήρες οικονομολόγοι συντρόφοι σου τύπου Παπακωνσαντίνου κ. σια Α.Ε.?? 
Λες-…….ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΩ…….. 
Ερώτηση: Μονάδα μέτρησης (πχ κιλό, λίμπρα) και τιμή παρακαλώ?? 
Λες-………..ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ( ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ) ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ…….. 
Ερώτηση: Πόσους ψήφους θα έπαιρνες εσύ αν δεν ήσουν υποψήφιος με τον Πανταζή?? Απάντηση δική μου: 40 – 60 κα πολλούς βάζω! 
Λες-………..ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΚΙ Ο ……………. ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ………. 
Ερώτηση: Εμάς μας ρώτησες τι γέλιο ρίχνουμε με αυτά που γράφεις?? Χε χε χε χε χε χε χε χε χε χε χε χε χε χε! 
Λες-………….ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ………… 
Ερώτηση: Σε ρώτησαν πολλοί γιατί άρχισες να «λιάζεις» από τη βραδιά των εκλογών που είδες ότι πήρες τον………. (Δεν κατεβαίνω στο επίπεδό σου και να βρίζω) αλλά δεν απάντησες και σε ρωτώ πάλι συγκεκριμένα:γιατί όλα αυτά δεν τα ‘λεγες όταν έπαιρνες το «μαρούλι» από την θέση του αντιδημάρχου και του προέδρου του Δ.Σ. Απάντηση του τραγουδιστή: «για τα λεφτά τα κάνεις όλα, για τα λεφτά δεν μ’ αγαπάς…..» 
Γιατρέ αλλού αυτά όχι σε μας, η διαφορά «ειδικότητας» με την προσωπικότητα είναι τεράστια. Και κάτι άσχετο με το σχόλιο αλλά πολύ σχετικό με την πορεία της χώρας: 
«η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» 
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 46% ΚΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ Μ******Α ΠΑΣΟΚΟ
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ .....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΛΑΡΑ... ... στις 10:29 μμ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ...ΕΛΥΝΕ ΤΡΙΨΗΦΙΑ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΟΥ

ΑΝ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΩ!ΕΣΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;Ο ΦΩΤΗΣ, Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ,Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΘΑΝΟΣ,Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ; ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!Τ'ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΑ Ο DHMIOS ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΕΙ ΕΓΩΙΣΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΕΙΜΑΙ!!!!!!ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΙΑ ΝΑ ΜΕ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!ΕΜΑΘΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΑ 15 ΤΟΥ!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΛΥΝΕ ΤΡΙΨΗΦΙΑ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙ;
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΟΜΟ. στις 9:25 μμ

"ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΠΡΟΣ DIMIOS

Εντάξει ρε φίλε. Αφού εσύ κρίνεις ότι είμαστε φλύαροι και αλαζόνες και αυτά που γράφουμε τα γράφουμε μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουμε το εγώ μας,τότε εγώ τουλάχιστον ζητάω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον διαχειριστή του blog και από τους αναγνώστες του.Υπόσχομαι να μην το ξανακάνω.Εξάλλου έχω με σπουδαιότερα πράγματα να ασχοληθώ από το να κάθομαι να προσπαθώ να δώσω στους Ζαχαραίους να καταλάβουν απλά και κατανοητά πράγματα.Ισως έτσι δώσω και την ικανοποίηση σε κάποιους που τους ενοχλούν πολύ οι παρεμβάσεις μου.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΕΔΩ.....DIMIOS Τόση φλυαρία, τόση........ στις 8:23
 
ΣΧΟΛΙΟ: Να λέει ο καθένας ότι θέλει, αρκεί να μην υβρίζει με αισχρά λόγια. Εδώ άλλοι "κλειδώνουν" τις πόρτες........ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ και νομίζω ότι κάτι να βγεί......στο τέλος.

ΕΔΩ.....DIMIOS Τόση φλυαρία, τόση........

Τόση φλυαρία , τόση αλαζονια,τοση περιαυτολογια και φιλαυτια που κατακλύζει το χρήσιμο αυτό blog μόνο απέχθεια μπορεί να προκαλέσει και να αποπροσανατολισει τους αναγνώστες φοβάμαι. Κε Σχιζα πράγματι οι τοποθετήσεις σας σχετικά με τα δρώμενα του Δημου μας είναι σωστές. Επίσης οι ταυτόσημες θέσεις του καλλικρατη. Ο κος Χρονοπουλος είναι ήδη παρελθόν ως δημοτικός άρχοντας. Την επόμενη ημέρα την γνωρίζουμε όλοι και σας διαβεβαιω ότι η τοπική κοινωνία μας θα αγκαλιάσει το όραμα και τους στόχους που θα κατανοήσει σύντομα. Αντιμετωπιστε τους συμπολίτες σας και τους συγχωριανούς σας με αγάπη , με αλτρουισμο και με διάθεση για συμπαράσταση στα προβλήματά του. Ξεχάστε το υπερφιαλο ΕΓΩ σας και αγκιαλιαστε το ΕΜΕΙΣ. Σας διαβεβαιω κε Σχιζα , κε καλλικρατη, και λοιποί φίλοι ότι τις μάχες τις πολιτικές αλλά και τις κοινωνικές στο μαύρο μέλλον που ετοιμάζουν κάποιοι για όλους εμάς θα τις κερδίσουν οι κοινωνίες με συνοχή και όχι οι αποδιοργανωμενες. Πάντα αναγνώστης DIMIOS

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ .....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΛΑΡΑ... ΕΤΣΙ ΖΟΥΣΑ ΚΑΙ ΖΩ....

ΤΟ ΦΩΤΗ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΡΩΤΑ!ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ.ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ!ΕΓΩ ΤΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΛΑΡΑ!ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΝΩΣΗ!!!!Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑ ΑΠ'ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΚΑΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Σ'ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ!ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΩ!ΕΤΣΙ ΖΟΥΣΑ ΚΑΙ ΖΩ!!!ΑΥΤΟΥΣ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ( ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ) ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ!!!ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΚΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!ΨΑΞΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ!!!
 
 
ΣΧΟΛΙΟ.: Εσείς δεν κάνετε δηλώσεις χωρίς τεκμηρίωση. Εκεί είναι η διαφορά σας και για αυτό σας διαβάζουν πάρα πολλοί φίλοι της περιοχής μας.

ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Κατασκευαστής ήταν ο Ελληνοκαναδός Παναγιώτης Γυφτέας που βρήκε μαρτυρικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό του από τους δολοφόνους του. Ο 45χρονος διέθετε εταιρεία μαζί με τον αδελφό του Γιώργο. Για χρόνια τα δυο αδέλφια διέμεναν στον Καναδά, αλλά είχαν επιστρέψει στην πατρίδα τους για να επενδύσουν τα χρήματά τους. Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, χθες το μεσημέρι στις 13:40 παρουσιάστηκε η σύζυγος του 45χρονου,επιχειρηματία, Παναγιώτη Θεοδ. Γυφτέα και δήλωσε ότι ο σύζυγός της έφυγε από το σπίτι τους λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής με σκοπό να πιεί ένα ποτό αλλά δε είχε επιστρέψει.
Πράγματι τον είδαν γνωστοί, σε μαγαζί της παραλίας να κάθεται μέχρι κάποια ώρα.
Επιστρέφοντας και σε απόσταση 50 μέτρων από την οικία του, οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, που πιθανότατα τον παρακολουθούσαν , του έκλεισαν το δρόμο και βγάζοντάς τον από το ΙΧ αυτοκίνητό του, μάρκας BΜW τον χτύπησαν ,αφού στην περιοχή βρέθηκαν αίματα. Κατόπιν τον έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητό του και τον οδήγησαν στον ελαιοπερίβολο, όπου και βρέθηκε, και συνέχισαν να τον χτυπούν πιθανότατα με σιδηρολοστό. Τα περισσότερα χτυπήματα τα φέρει στο κεφάλι. Κατόπιν του έδεσαν με χειροπέδες τα χέρια και μονωτική ταινία τα πόδια και την περιοχή γύρω από τον στόμα και το έβαλαν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του ενώ ήταν ακόμα ζωντανός. Οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, μετά εξαφανίστηκαν. Στην προσπάθειά του να σωθεί ,και ενώ βρισκόταν μέσα στο πορτμπαγκάζ , ο άτυχος 45χρονος, πρέπει να κατάφερε να βγάλει από το στόμα του την μονωτική ταινία, έτσι εξηγείται και το πώς βρέθηκε η ταινία στο λαιμό του. Τα χτυπήματα όμως ήταν τόσο καίρια που δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο αυτοκίνητό του. Λίγα μέτρα ποιό μακριά βρέθηκε και μία Μερσεντές η οποία είχε και αυτή αίματα και όπως διαπιστώθηκε είναι κλεμμένη από την περιοχή της Καλαμάτας. Και τα δύο οχήματα έχουν οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας για περεταίρω έλεγχο και δακτυλοσκοπική έρευνα. Ενώ οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος , που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Μεσσηνίας.
Το αυτοκίνητο του θύματος ,το εντόπισε η σύζυγος του ,επιστρέφοντας από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας , σε απόσταση 200 μέτρων από την οικία τους, στην περιοχή Αγριώματα του Δ.Δ. Βέργας του Δήμου Καλαμάτας.
Αξίζει να σημειωθεί το θύμα δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την αστυνομία. Ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και γνωστός επιχειρηματίας της πόλης , δραστηριοποιούμενος στις οικοδομικές κατασκευές. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα , είχε πάρει έγκριση για να ενταθεί σε επιδοτούμενο πρόγραμμα με σκοπό την ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας στην πόλη της Καλαμάτας.

ΚΑΙ ΝΕΟ blog........

http://stoedolio.blogspot.com/



ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ.........

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.......

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΕΙ.....ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ....

Μη φοβάσαι, δεν θα πας φυλακή...Έτσι κι αλλιώς, τα περισσότερα που λες είναι φαντασιώσεις των ακροδεξιών, αφού δεν στηρίζονται πουθενά

1. Εγκληματικότητα: Πηγή; Κάνει η ΕΣΥ τέτοιες έρευνες; Προφανώς δεν έχεις ιδέα σε τι αναφέρεσαι, παρόλο που στην ουσία μπορεί να έχεις κάποιο δίκιο. Υπόδειξη: Ψάξε τις στατιστικές του Υ ΠροΠο.

2. Πηγή για 2 εκ μετανάστες; Κλέβουν δουλειές των ελλήνων; Η ΓΣΕΕ και όλες οι παρατάξεις (ειδικά αυτές των οικοδόμων, που είναι και οι πιο οργανωμένες), άλλα λένε. Ψάξτο...

3. Σωστό! Αλλά όλα αυτά βγαίνουν από κάποιες μεγαλοαποθήκες. Ποιανών είναι αυτές;

4. Λάθος. Το ταμείο ανεργίας και η σύνταξη είναι ανάλογα του χρόνου εργασίας, δηλαδή των ενσήμων που έχεις κολλήσει.

5. Σωστό. Αν όμως κάποιος μετανάστης πληρώνει εισφορές και για όσο χρόνο πληρώνει (βλ. παραπάνω), τότε θα τον ανεχτείς...

6. Σωστό. Το τζαμί όμως εμείς θέλουμε να το πληρώσουμε για γνωστούς λόγους. Στο κάτω κάτω τα περισσότερα ορθόδοξα πατριαρχεία είναι σε μουσουλμανικές χώρες.

7. Πότε κατέβηκαν ομαδικά με τσεκούρια και τραυμάτισαν κάποιον; Μϊα φορά που διαδήλωσαν, υπήρχε λόγος κατ' αυτούς...Στις οργανωμένες συμμορίες συνήθως πάντοτε υπάρχουν και ελληναράδες, αφού σε αυτές δεν ισχύουυν ρατσιστικά κριτήρια...

8. Πηγή; Το Κέντρο Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων και η Σωτηρία (φυματίωση) άλλα λένε...

9. Το επίπεδο των σχολείων έχει πέσει λόγω των αλλοδαπών, ενώ των πανεπιστημίων, που πάνε κυρίως έλληνες, πετάει! Όλα ίδια σκατά είναι! Υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα σχολικές συμμορίες που θα πλακώνονται, είτε είναι αλλοδαποί, ή έλληνες ή ολυμπιακοί ή οτιδήποτε άλλο.

10. Αν κάποιος ζήσει πολλά χρόνια σε μια χώρα, μετάσχει της παιδείας της, αγοράσει σπίτια και δραστηριοποιείται νόμιμα, τότε είναι πολίτης της χώρας αυτής και τα συμφέροντά του ταυτίζονται με αυτή τη χώρα. Βλέπε την υποστήριξη των ελληνοαμερικανών στις επιλογές της αμερικάνικης κυβέρνησης. Μακάρι να υπάρχουν και μικτοί γάμοι μπας και βγει κανένας νέος Σόφο. Μήπως είσαι από αυτούς που έβριζαν τον Νίνη στο Καραϊσκάκη; Τη Μανιάνι όμως τη χειροκρότησες με την ελληνικιή σημαία...

11. Οι μετανάστες που εντάσσονται στη κοινωνία είναι ώφελος, όχι εχθρός. Κοίτα τι έχουν καταφέρει οι Τούρκοι στην γερμανική κοινωνία, από το ποδόσφαιρο ως τη πολιτική. Τους κατηγόρησε κανείς; Αν τώρα κάποιοι θυμώσουν με τις δυνάμεις μας στο Αφγανιστά, ναι, υπάρχει ο κίνδυνος. Όπως πήγαμε εμείς με όπλα, κακώς, έτσι και μερικοί από αυτούς, κακώς, μπορεί να μας θεωρήσουν εχθρούς. Πάντα όμως θα υπάρχουν φανατικοί και υποτίθεται για αυτό πληρώνουμε για τις αρμόδιες υπηρεσίες... Τέλος, τι σημαίνει έλληνας; Οι αγγλοσάξονες έχασαν ή κέρδισαν από τους "ξένους"; Τι αξίζει περισσότερο, ο φόβος για βόμβες από μερικούς φανατικούς κάθε κάποια χρόνια ή τα αναρίθμητα επιτεύγματα, από επιστήμες μέχρι λογοτεχνία, από τους μετανάστες τους; Τι θα θυμάται η Γαλλία, τα παγκόσμια κύπελλα (με 9 ΄"ξένους" στην 11 άδα) ή τις σποραδικές και αναπόφευκτες φασαρίες με τους ξένους της;
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ;;;; την 1/3/2011

Ο ΓΙΑΝΝΗΣΣΧΙΖΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΟΜΟ.

ΝΟΜΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ:

ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑ! ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ;
ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΟΦΕΛΟΣ!

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ....ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ. ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΝΤΟΣ 2011

Αρον άρον προκειμένου να προλάβουν νέα βουτιά των τιμών και για να "ξεφορτώσουν" το χαρτοφυλάκιό τους, πολλές τράπεζες σπεύδουν να πουλήσουν τα ακίνητα που έχουν πάρει από κατασχέσεις. Τους τελευταίους μήνες, όπου τα "κόκκινα" δάνεια έχουν αγγίξει το 10%, πολλοί τραπεζικοί όμιλοι έχουν βρεθεί με εκατοντάδες ακίνητα, κυρίως κατοικίες, που προέρχονται από δανειολήπτες που "χτύπησαν κανόνι" και δεν μπόρεσαν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους. Οι τράπεζες σπεύδουν τώρα να τα πουλήσουν, όχι μέσω πλειστηριασμών, όπου οι τιμές είναι σχετικά χαμηλές, αλλά δίνοντάς τα σε καλούς πελάτες.
Χρησιμοποιώντας το ίδιο κόλπο με τα αυτοκίνητα που είχαν στη διάθεσή τους από κατασχέσεις και τα δίνουν σε υπαλλήλους ή καλούς πελάτες, καλούν ανθρώπους που έχουν υψηλές καταθέσεις και τους προσφέρουν ακίνητα. Επιλέγουν τους πιο αξιόπιστους, τους χορηγούν και φθηνά στεγαστικά δάνεια και τους δίνουν κατοικίες σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.
Χαρακτηριστική η περίπτωση μεγάλης τράπεζας η οποία κάλεσε επιχειρηματία, του πρότεινε ένα φθηνό στεγαστικό δάνειο και του προσέφερε σπίτι στο Χολαργό αντί €200 χιλ. όταν καινούργιο είχε αποκτηθεί αντί €400 χιλ.
Η πρακτική αυτή γίνεται κι από τράπεζες προς πελάτες άλλων τραπεζών τους οποίους δελεάζουν με φθηνά σπίτια προκειμένου να μεταφέρουν τις καταθέσεις τους κι όλες τις συναλλαγές τους.
Παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι το φαινόμενο θα ενταθεί καθώς..... τα κατασχεμένα ακίνητα θα πολλαπλασιαστούν τους επόμενους μήνες.
Ανάλογη πρακτική χρησιμοποιούν οι τραπεζίτες και με τα αυτοκίνητα. Χαρακτηριστική η περίπτωση τράπεζας που προσέφερε πανάκριβα κατασχεμένα Ι.Χ. από €10 έως €20 χιλιάδες σε υπαλλήλους της, προκειμένου να τα ξεφορτωθεί με τη μικρότερη δυνατή ζημιά.
(ered.gr)

Ανεβαίνει η στάθμη των νερών της Μεσογείου

Αυξάνεται διαρκώς η θερμοκρασία και η αλατότητα της θάλασσας
Η στάθμη των νερών της Μεσογείου ανεβαίνει με όλο και πιο γρήγορο ρυθμό, από την αρχή του 21ου αιώνα μέχρι σήμερα, σύμφωνα με ένα πρωτοποριακό ισπανικό σύστημα παρατήρησης της θάλασσας, με το οποίο δουλεύουν οι ερευνητές του Ισπανικού Ωκεανογραφικού Ινστιτούτου.
 
Σύμφωνα με τους Ισπανούς επιστήμονες, η στάθμη της Μεσογείου ανέβαινε ένα ως ενάμιση χιλιοστό κάθε χρόνο έπειτα από το 1943, ωστόσο τελευταία παρατηρείται επιτάχυνση της ανόδου, με αποτέλεσμα από το 2000 και μετά, η στάθμη να έχει ανέβει κατά 20 εκατοστά περίπου. Η μελέτη, που βασίζεται σε ένα ισπανικό θαλάσσιο σύστημα παρατήρησης, πρωτοποριακό στην Ευρώπη, επιβεβαιώνει ότι η θερμοκρασία των νερών της Μεσογείου αυξάνεται (αν και στην περίοδο 2005-08 καταγράφηκε επιβράδυνση στην αύξηση), όπως επίσης αυξάνεται και η αλατότητά της.

Η μελέτη, που παρουσιάστηκε στη Μάλαγα από το Ισπανικό Ίδρυμα Επιστήμης και Τεχνολογίας (FECYT) και το Ισπανικό Ωκεανογραφικό Ινστιτούτο, αποδίδει πάντως τις παραπάνω τάσεις όχι μόνο στην κλιματική αλλαγή, αλλά επίσης σε φυσικές, κυρίως ατμοσφαιρικές, μεταβολές. "Η ατμόσφαιρα και οι ωκεανοί είναι χαοτικά συστήματα", σύμφωνα με την έρευνα.

Στην επιφάνεια της θάλασσας της Μεσογείου, η θερμοκρασία αυξήθηκε τον 20ο αιώνα σε βαθμό ανάλογο με τη θερμοκρασία της ατμόσφαιρας στην περιοχή, γύρω στους 0,7 έως 0,8 βαθμούς συνολικά.


enet.gr, 14:33 Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο......ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ;;;;

Το τηλεσκόπιο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με το όνομα “ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ” είναι το μεγαλύτερο τηλεσκόπιο των Βαλκανίων και το δεύτερο μεγαλύτερο της Ηπειρωτικής Ευρώπης, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή “Νεραϊδόραχη” του Χελμού σε υψόμετρο 2.340 μέτρων κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων.
Η τοποθεσία αυτή επιλέχτηκε γιατί είναι από τα σημεία της Ευρώπης με τη χαμηλότερη φωτορύπανση και το τηλεσκόπιο είναι πάνω από τα σύννεφα. Οι πρώτες ενέργειες και τα πρώτα σχέδια έγιναν το 1997. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2001 και στις 20 Αυγούστου 2007 έγιναν τα εγκαίνια και παραδόθηκε επίσημα στην επιστημονική κοινότητα.
Το τηλεσκόπιο "Αρίσταρχος" Θεωρείται ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά τηλεσκόπια της Ευρώπης. Έχει διάμετρο 2,3 μέτρα και μεγάλη ακρίβεια στόχευσης και παρακολούθησης ουράνιων αντικειμένων. Η εγκατάσταση του τηλεσκοπίου έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα είτε για εκπαίδευση φοιτητών επί τόπου αλλά και μέσω δικτύου, είτε για επιμόρφωση κοινού, όπως σχολεία, πανεπιστήμια, πολιτιστικούς φορείς κλπ., είτε για παροχή επιστημονικών και τεχνολογικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε εκπαιδευτικούς και κοινωνικούς φορείς.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ...ΜΕΓΑΛΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑΣ........!!!!!


ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ;;;;

(Από ΑΝΩΝΥΜΟ φίλο αναγνώστη μας)
TO ΨΑΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΔΙΑΒΑΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΛΗΝΕΣ Δηλαδή μετά την ψήφιση του νέου νόμου θα είμαι παράνομος και θα φυλακιστώ ως ρατσιστής αν αναφέρω τα παρακάτω καταγεγραμμένα πραγματικά στοιχεία τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την έννοια και τα γνωρίσματα του ρατσισμού (πουθενά δεν αναφέρω για φυλετική ανωτερότητα των Ελλήνων);

1)Εγκληματικότητα.Η συντριπτική πλειοψηφία των βίαιων εγκλημάτων (δολοφονίες, βιασμοί, κακοποιήσεις, εμπόριο ναρκωτικών) γίνεται από αλλοδαπούς (αν και αριθμητικά ακόμα είναι λιγότεροι από του Έλληνες). Σύμφωνα με παλαιότερη μελέτης της εθνικής στατιστικής υπηρεσίας. (Μια που συστηματικά απαγορεύεται η δημοσίευση νέων μελετών γιατί προφανώς τα νούμερα έχουν αυξηθεί πολύ περισσότερο).

2)Ανεργία. Σε συνολικό εργατικό δυναμικό της χώρας 4,7 εκατομμυρίων τα 2 εκατομμύρια μετανάστες είναι τεράστιο ποσοστό. Όπως βλέπουμε γύρω μας, οι μετανάστες κλέβουν τις δουλειές των Ελλήνων. Π.χ. Στις οικοδομές και στις κατασκευές δημοσίων έργων εργάζονται μόνο μετανάστες.

3)Φοροδιαφυγή, Εισφοροδιαφυγή, Παρεμπόριο, Διαρροή κεφαλαίων στο εξωτερικό.Οι μετανάστες πουλούν παράνομα στα πεζοδρόμια ή σε δικά τους καταστήματα μη πληρώνοντας φόρους, εισφορές, δημοτικά τέλη και ΦΠΑ. Και δεν ελέγχονται ποτέ από την εφορία, σε αντίθεση με τα γειτονικά ελληνικά καταστήματα. Ενώ μέρος των εσόδων τους το στέλνουν στις πατρίδες τους.

4)Ανασφάλιστη εργασία.Οι μετανάστες κολλούν στην καλύτερη περίπτωση λίγα ένσημα το χρόνο (τα απαραίτητα για την παραμονή τους) και στην συνέχεια εισπράττουν ταμείο ανεργίας και άλλες παροχές που πληρώνουμε με τους φόρους μας. Επίσης στο μέλλον θα πάρουν σύνταξη (έστω και την ελάχιστη) χωρίς να έχουν πληρώσει ποτέ ούτε ελάχιστο ποσοστό της που φυσικά θα τα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι (η γνωστή κοινωνικότητα).

5)Ιατρική – Νοσοκομειακή περίθαλψη.Χωρίς να πληρώνουν εισφορές απασχολούν γιατρούς και νοσοκομειακά κρεβάτια. Τα έξοδα τα πληρώνουμε όλα εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι, ενώ όταν πάμε στα έκτακτα περιστατικά των Νοσοκομείων πρέπει να περιμένουμε σε τεράστιες ουρές μια που 9 στους 10 που περιμένουν εκεί είναι μετανάστες.

 6)Απασχόληση Δημοσίων φορέων και Χρήση Δημόσιας περιουσίας.Οι αλληλεπίδραση 2 εκατομμυρίων μεταναστών για διάφορα θέματά τους π.χ. Αποτροπή εισόδου στη χώρα, πράσινη κάρτα (αφού έρθουν και καταγραφούν), αιτήσεις νομιμοποίησης, σχολεία για τα παιδιά τους, πρόληψη, εκδίκαση και τιμωρία παραβατικής συμπεριφοράς, φυλακές και προσωπικό απαιτεί δημόσιους υπαλλήλους και υπηρεσίες που πληρώνουμε με τους φόρους μας. Επίσης ζητούν με τους φόρους μας να τους χτίζουμε τζαμιά.

7)Γκετοποίηση, Συμμορίες, Φανατισμός, Καταστροφές.Οι λαθρομετανάστες είναι γκετοποιημένοι, θρησκευτικά και εθνικά φανατισμένοι, με διάφορες αφορμές κατεβαίνουν όλοι με τσεκούρια και σπαθιά και κάνουν καταστροφές σε μαγαζιά αλλά και τραυματίζουν όποιον βρεθεί το δρόμο τους. Οργανωμένοι σε συμμορίες βιάζουν, κλέβουν και σκοτώνουν.

8)Κίνδυνος για την δημόσια υγεία.Ασθένειες που εξαφανίστηκαν στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια τώρα μας τις φέρνουν ξανά οι μετανάστες. Οπότε πέρα από τον άμεσο κίνδυνο για την δημόσια υγεία, οποιαδήποτε ιατρική πρόληψη πέρα του ότι είναι δύσκολο να επιτευχθεί πάλι θα πρέπει να πληρωθεί με τους φόρους μας.

9)Κίνδυνοι για την Παιδεία και την ασφάλεια των παιδιών μας.Λόγο του μεγάλου ποσοστού αλλοδαπών μαθητών το επίπεδο της διδασκαλίας έχει πέσει σε χαμηλά επίπεδα. Τα παιδιά των μεταναστών δημιουργούν σχολικές συμμορίες και κακοποιούν Ελληνόπουλα. Σε κάποια σχολεία μάλιστα τα Ελληνόπουλα είναι μειοψηφία και εντελώς απομονωμένα. Όταν ένας αλλοδαπός μαθητής χτυπήσει ελληνόπουλο σε οποιαδήποτε παρατήρηση από Έλληνα τα ίδια ή οι γονείς τους μας κατηγορούν για ρατσιστές.

10)Απώλεια ελέγχου της χώρας – Αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος.Με την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων: Παράνομη είσοδος στη χώρα > Σύλληψη (αλλά όχι απέλαση) και απελευθέρωση μετά από λίγες ημέρες > Παραμονή στην χώρα και αίτηση νομιμοποίησης ή ασύλου > Απόκτηση άδειας εργασίας > Νομιμοποίηση και δικαίωμα ψήφου. Αυτό κάνει τους πολιτικούς να τους υπολογίζουν, οπότε οι κυβερνήσεις θα παίρνουν συνεχώς φόρους από εμάς και θα δίνουν οικονομικές παροχές σε αυτούς για κοινωνικούς (ψηφοθηρικούς) λόγους.

11)Εθνικοί λόγοι.Με δεδομένου ότι έρχονται συνεχώς λαθρομετανάστες που θα νομιμοποιηθούν κάποτε όπως έγινε κατά περιόδους με αυτούς που ήρθαν παλαιότερα, και με δεδομένο ότι κάνουν περισσότερα παιδιά από εμάς κάποια στιγμή θα είναι πλειοψηφία και θα καθορίζουν εντελώς τις τύχες μας. Ενώ σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία ή με άλλη γειτονική μουσουλμανική χώρα δεν νομίζω να συνταχθούν με το μέρος μας. Ενώ κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα συνταχτούν με μουσουλμανική θρησκευτική μειονότητα ή θα δημιουργήσουν δική τους εθνική. Οπότε σε τέτοια περίπτωση θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε εχθρό εκ των έσω και ίσως εμπλακούμε σε εμφύλιο πόλεμο (Π.χ. Γιουγκοσλαβία). Στην απλούστερη δε των περιπτώσεων που δεν συμβεί τίποτα από τα παραπάνω, δεν αποκλείεται να ανατινάζονται μέσα σε κτίρια, τρένα, αεροπλάνα ή λεωφορεία για π.χ. Θρησκευτικό ή Εθνικό λόγο όπως η συμμετοχή των Ελληνικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν. Έτσι δεν έγινε σε Αμερική, Αγγλία, Ισπανία … Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ανάψουμε την φωτιά μόνοι μας λοιπόν και να επιτρέψουμε την κατάληψη της χώρας μας από αλλοδαπούς κάτι για το οποίο σκοτώθηκαν χιλιάδες Έλληνες σε όλη την διάρκεια της ιστορίας μας για να το αποτρέψουν.Χωρίς ίχνος ρατσισμού ή διάθεσης υποτίμησης των λαών και των πολιτισμών που προέρχονται οι μετανάστες, και με καθαρά λογική σκέψη σχετικά με το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών που έχω αναλύσει παραπάνω, καταλήγω. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και κανένας νόμος διεφθαρμένων πολιτικών δεν μπορεί να το αλλάξει.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ την 1/3/2011

28/2/11

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ

ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ Τ’ΑΥΤΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.

















ΟΙ ‘’ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ’’ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.
Πώς θα βγάλουνε, χρήμα, κοιτάνε
στα σκουπίδια, τη δόξα, πετάνε  
Μα το κρύβουν, ποτέ δεν το λένε
τί σημαίνει ξεχνούν προσφορά
Για να πάρουν τη ψήφο σας κλαίνε
και κατόπιν σας κάνουν νερά!
    Γιάννης Σχίζας
Ριζοσπάστης στοχαστής.

Νυμφομανής, τελικά, η Τανσού Τσιλέρ!

28-02-2011

"Έλιωνε από έρωτα για αυτήν" λέει ο Τούρκος πρέσβης στην εφημερίδα «Taraf» της Άγκυρας, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στη γειτονική χώρα.
«Την αποκαλούσε ''σύμβολο των μουσουλμάνων”, γιατί ήταν ξανθιά, έξυπνη, μιλούσε Αγγλικά και ήταν καθηγήτρια» συνεχίζει ο πρέσβης. «Ίσαλαχ! Να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας» έλεγε δημοσίως με κάθε ευκαιρία ο Καντάφι.
Το 1994, ο ηγέτης της Λιβύης προσκάλεσε την Τουρκάλα πολιτικό στην Τρίπολη, όπου επί μία ώρα είχαν κατ' ιδίαν συνάντηση στην προσωπική σκηνή του Καντάφι στην έρημο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρέσβη.
«Η Τσιλέρ, όταν βγήκε, ήταν τόσο φορτωμένη με χρυσαφικά, που κυριολεκτικά δεν μπορούσε να κρατήσει τον λαιμό της όρθιο» συνεχίζει ο πρέσβης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η κα Τσιλέρ συνευρέθηκε ερωτικά με τον Καντάφι.
Δείναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες για ξενοπηδήματα της παντρεμένης Τσιλέρ: Και το 1997 είχε ακουστεί έντονα ότι ήταν ερωτευμένη και είχε ερωτική σχέση με έγχρωμο υπαξιωματικό του αμερικανικού Στρατού, τον οποίο είχε γνωρίσει σε επίσημη επίσκεψή της στις ΗΠΑ!
Με βάση την κατάθεση του πράκτορα της CIA, Fish, η Τσιλέρ εργάζόταν από το 1967 για την αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών, με την κωδική ονομασία, "Τριαντάφυλλο της Κωνσταντινούπολης". Η Τσιλλέρ την περίοδο εκείνη πέρασε από ειδική εκπάιδευση, ενώ έκανε το προ-διδακτορικό της στο πανεπιστήμιο Yale.
Από το 1996 έως το 1997 διετέλεσε αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών.
Κατηγορήθηκε για διαφθορά και εξετάστηκε πολλές φορές από το τουρκικό Κοινοβούλιο για τις κατηγορίες αυτές, αλλά τελικά απαλλάχθηκε από όλες, λόγω έλλειψης αποδείξεων.
Το 1994, την εποχή που διαδραματίστηκαν όσα αναφέρει ο πρέσβης, η κα Τσιλέρ ήταν 47 ετών και παντρεμένη με Τούρκο επιχειρηματία.
Related Posts with Thumbnails