ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

28/2/11

Νυμφομανής, τελικά, η Τανσού Τσιλέρ!

28-02-2011

"Έλιωνε από έρωτα για αυτήν" λέει ο Τούρκος πρέσβης στην εφημερίδα «Taraf» της Άγκυρας, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στη γειτονική χώρα.
«Την αποκαλούσε ''σύμβολο των μουσουλμάνων”, γιατί ήταν ξανθιά, έξυπνη, μιλούσε Αγγλικά και ήταν καθηγήτρια» συνεχίζει ο πρέσβης. «Ίσαλαχ! Να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας» έλεγε δημοσίως με κάθε ευκαιρία ο Καντάφι.
Το 1994, ο ηγέτης της Λιβύης προσκάλεσε την Τουρκάλα πολιτικό στην Τρίπολη, όπου επί μία ώρα είχαν κατ' ιδίαν συνάντηση στην προσωπική σκηνή του Καντάφι στην έρημο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρέσβη.
«Η Τσιλέρ, όταν βγήκε, ήταν τόσο φορτωμένη με χρυσαφικά, που κυριολεκτικά δεν μπορούσε να κρατήσει τον λαιμό της όρθιο» συνεχίζει ο πρέσβης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η κα Τσιλέρ συνευρέθηκε ερωτικά με τον Καντάφι.
Δείναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες για ξενοπηδήματα της παντρεμένης Τσιλέρ: Και το 1997 είχε ακουστεί έντονα ότι ήταν ερωτευμένη και είχε ερωτική σχέση με έγχρωμο υπαξιωματικό του αμερικανικού Στρατού, τον οποίο είχε γνωρίσει σε επίσημη επίσκεψή της στις ΗΠΑ!
Με βάση την κατάθεση του πράκτορα της CIA, Fish, η Τσιλέρ εργάζόταν από το 1967 για την αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών, με την κωδική ονομασία, "Τριαντάφυλλο της Κωνσταντινούπολης". Η Τσιλλέρ την περίοδο εκείνη πέρασε από ειδική εκπάιδευση, ενώ έκανε το προ-διδακτορικό της στο πανεπιστήμιο Yale.
Από το 1996 έως το 1997 διετέλεσε αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών.
Κατηγορήθηκε για διαφθορά και εξετάστηκε πολλές φορές από το τουρκικό Κοινοβούλιο για τις κατηγορίες αυτές, αλλά τελικά απαλλάχθηκε από όλες, λόγω έλλειψης αποδείξεων.
Το 1994, την εποχή που διαδραματίστηκαν όσα αναφέρει ο πρέσβης, η κα Τσιλέρ ήταν 47 ετών και παντρεμένη με Τούρκο επιχειρηματία.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος28/2/11, 8:17 μ.μ.

    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ...ΜΙΜΗ?

    Α ΡΕ ΑΝΤΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ.... "ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗΣ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails