ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

27/2/11

ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ....ΠΑΣΟΚΟΣ

Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Νόμου «Καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου» Ρίξτε μια ματιά στο opengov.gr και δες τε τα σχόλια για το νομοσχέδιο που προωθούν!Μα το Θεό οι άνθρωποι δεν πρέπει να ζουν στην Ελλάδα. Εντάξει συμφωνώ ότι δεν γνωρίζουν τι γίνεται έξω (συνταξιούχοι, αγρότες, αγορά κλπ), γιατί πολύ απλά φοβούνται να κυκλοφορήσουν μην τυχόν και τους πάρουν με τις πέτρες. Αλλά εδώ οι άνθρωποι έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Ρε ουστ κοπρίτες ψευτοκουλτουριάρηδες, προοδευτικάνοι με τα πολυπολιτισμικά μοντέλα σας. Κανένα νόμο για τον Έλληνα πολίτη να νιώθει Έλληνας στην πατρίδα του έχετε? Και μην τολμήσει κανείς να με πεί ρατσιστή γιατί αν δεχθεί να τους πάρει σπίτι του και να τους φιλοξενήσει τότε ναι είμαι ρατσιστής. ΠΡΩΗΝ Μ*******Σ ΠΑΣΟΚΟΣ Αμαρτωλέ ανεβασέ το σε παρακαλώ.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Ο "ΚΑΛΛΙΓΡΑΤΗΣ" ΕΞΗΓΕΙ στις 11:06 μμ


Θα σε πούμε ρατσιστή η όχι ανάλογα με το τι ψήφισες στις εκλογές. Αν ψήφισες Πανταζή τότε είσαι ρατσιστής εκ συνειδήσεως και παραμβαίνεις στο blog για να αποπροσανατολίσεις την συζήτηση. Αν δεν ψήφισες Πανταζή,τότε δεν είσαι ρατσιτής,απλά σε έχει πνίξει η αγανάκτηση και παρεμβαίνεις στο blog για να εκτονωθείς. χαχαχαχαχαχα
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις Ο "ΚΑΛΛΙΓΡΑΤΗΣ" ΕΞΗΓΕΙ στις 11:21 μμ

ΠΑΣΟΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝΑ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ Θ'ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ!!!ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ Ν'ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ!!!!!!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ....ΠΑΣΟΚΟΣ στις 11:31 μμ

6 σχόλια:

  1. ΠΑΣΟΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝΑ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ Θ'ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ!!!ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ Ν'ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/2/11, 11:31 μ.μ.

    Το πράγμα το πανε αλλού πλέον, με τις ευλογίες(η καλύτερα με την προπαγάνδα στο όνομα των ιδεωδών)της προοδευτικής Αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/2/11, 11:42 μ.μ.

    Δηλαδή γιατρέ μου χρίζω θεραπείας?!
    Καλλικρά(χ)τη αλλαξτε το όνομα του blog σε antipantaziko.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ27/2/11, 11:51 μ.μ.

    Αμαρτωλέ,μάλλον σου έκλεψα κατά λάθος το blog.
    χαχαχαχαχαχα
    Πολλοί πιστεύουν ότι το blog είναι δικό μου.
    Πάντως φίλε μου έδωσες μια ιδέα.

    Τώρα αμέσως φτιάχνω ένα blog που θα το λένε ετσι.

    antipantaziko.blogspot.com

    Σε λίγο θα είναι έτοιμο.

    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετοιμο το blog.Μπορείς να μπεις.

    http://antipantaziko.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΗΖΩ=ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ=ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ. ΧΡΙΖΩ=ΧΡΙΩ=ΑΠΛΩΝΩ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΡΕΥΣΤΗ Η ΗΜΙΡΡΕΥΣΤΗ ΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ,ΑΛΕΙΦΩ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Κ.Λ.Π.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ!!!Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΥΑΛΟΥ!!!ΑΝ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΡΗΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails