ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

3/3/11

Ηχηρό χαστούκι της επιτροπής στους λακέδες της Ζαχάρως.

Η επιτροπή του άρθρου 152 του Ν.3463/2006 που συνεδρίασε χθές,έδωσε ένα ηχηρό χαστούκι στους λακέδες του Π.Χρονόπουλου,που προσέφυγαν κατά της απόφασης του ελεγκτή νομιμότητας κ.Αποστολόπουλου,σύμφωνα με την οποία κρίθηκε μη νόμιμη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,λόγω ότι δεν προσκλήθηκαν οι τακτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.Οι αναπληρωματικοί που ορκίστηκαν με την υπόδειξη του κ.Χρονόπουλου θεώρησαν την αντιπολίτευση έκπτωτη,ερμηνεύοντας με τον δικό τους τρόπο την εγκύκλιο του ΥΠΕΣ.
Η επιτροπή του άρθ.152 ερμηνεύοντας σωστά την εγκύκλιο και λαμβάνοντας υπόψη της την σχετική νομολογία απεφάσισε ότι η αντιπολίτευση σωστά έπραξε και επομένως δεν θεωρείται έκπτωτη,δίνοντας έτσι τέλος στην ανωμαλία που ηθελημένα δημιούργησαν στην λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου οι λακέδες του Π.Χρονόπουλου.

 πηγή: stoedolio.blogspot.com


ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ

ποση ειναι η διαρκεια του διοικητικου μετρου της αργιας; μεχρις οτου αποδειχτει πως αδικα δικαστηκε απο το εφετειο σε πρωτο βαθμο!εαν δεν αποδειχτει αυτο εκπιπτει στην δημοτικη περιοδο που αυτο αποδειχτηκε και δεν μπορει να βαλει υποψηφιος στιςα επομενες εκλογες! πειτε μου ειναι πολυ;μηπως θελετε να ειναι στο απυροβλητο οι δημαρχοι; ειναι κι αυτο μια προσεγγιση! στο ονομα της λαικης κυριαρχιας μπορουμε να σκοτωνουμε κι ολας οπως ο παπαδοπουλος( δημαρχος) στην εταιρεια των δολοφονων!!!!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις O "DIMIOS" ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ ΚΑΙ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤ... την 3/3/2011

δεν την ανεβασα γι αυτό. την ανεβασα γιατι εβαλα στοιχημα με το φωτη οτι σ'αυτη την αποφαση παιρνει υποψη του ο γ.γ της περιφερειας την με αρ.52/5-1-11 που ειχε εκδωσει!αυτος μου ελεγε οχι!!!εχασε 200ευρω!!!διαβασε το 6)Φωτακο!!! δεν σου ειπα μην βαζεις στοιχημα μαζι μου γιατι θα το χασεις;Βαζω και στοιχημα οτι το πρωτοδικειο δεν εχει αρμοδιοτητα να εκδικασει ακυρωση διαπιστωτικης πραξης του γ.γ που την εκδιδει γιατι το απαιτει ο νομος!ασ βρεθει καποιος εφετης να μου πει το αντιθετο!!!!ειναι δυνατον δικαστης να λεει σε δημαρχο που εχει τεθει σε αργια να παει για λιγο στο δημαρχειο; ο νομοθετης νομοθετωντας στα πλαισια του συνταγματος αυτο δεν θελει!!!και δεν το θελει γιατι ετσι πιστευει πως θα διασφαλιστει το δημοσιο συμφερον και δεν θα τρωθει το κυρος του θεσμου!!!καταλαβατε κυρια δικαστινα;δεν το λεω εγω οι εφετεσ του συμβουλιου της επικρατειας το εχουν πει( μηπως δεν ειναι καλοι δικαστες εκεινοι του συμβουλιου της επικρατειας; εαν δεν ειναι, εχετε απολυτα δικιο!) ετσι ειναι κυριε Φουρκαλιδη!!!!!!!!!!!!!!!!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις O "DIMIOS" ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ ΚΑΙ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤ... την 3/3/2011


Αχ ρε Φώτη. Λάθος ώρα άλλαξες στρατόπεδο. Αρκετά σε ανεχτήκαμε, το κουβαδάκι σου και σ'άλλη παραλία. Να φύγεις, να πας αλλού. Πάρε και τον Παντάζη μαζί σου, βαρεθήκαμε πια. Εμείς θα κρατήσουμε προσωρινά τον Αγραπιδά, και μετά από 3,5 χρόνια σας τον δίνουμε και αυτόν παρεούλα. Αντε γειά Φιλάκια
Από το χρήστη Ανώνυμος στις O "DIMIOS" ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ ΚΑΙ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤ... την 3/3/2011

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!
xaxaxaxaxaxa Πραγματικά είναι για γέλια όλη η υπόθεση. Σύμφωνα με αυτά που κυκλοφόρησαν: Αρχισε χθες στην επιτροπή να λέει ο Δημήτρουλας τις κουταμάρες του για την εγκύκλιο 41. Οπότε δεν άντεξε ένα μέλος από την επιτροπή,τα είχε πάρει στο κρανίο και του λέει:
-Είσαι καλά ρε? Τόσα άτομα της συμπολίτευσης και κανένας από την μείζονα αντιπολίτευση?Τι σκατά Δημοκρατία είναι αυτή που πιστεύεις? Κότα ο Δημήτρουλας!!! χαχαχαχαχα
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις O "DIMIOS" ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ ΚΑΙ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤ... την 2/3/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails