ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

2/3/11

O "DIMIOS" ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ ΚΑΙ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"

Κε Σχιζα η απαντησή σας στις επικρίσεις μου μου έδωσε να καταλάβω ότι πραγματικά αισθανεσθε να πνιγεστε από την ατμόσφαιρα που περιβάλει τα μέρη μας και δυστυχώς επιμένει να πλανάται ασφυκτικά γύρω μας.η πικρία από την ενασχόλησή σας με τα κοινά είναι διάχυτη και απογοητευτική για τους νέους που παρακολουθούν τις εμπειρίες σας. Σας λέω λοιπόν ότι έχετε μια ευκαιρία να ανατρεψετε όλη αυτή τη ζοφερή κατάσταση που περιγραφετε.
Κε «καλλικρατη» αντίθετα από αυτό που καταλάβατε σας προτρεπω τις γνώσεις σας και τις ικανότητες σας να τις χρησιμοποιήσετε και την επόμενη ημέρα για την οποία όλοι προσπαθούμε. Θα ήθελα λοιπόν να δω εδώ τις προτάσεις σας για τον τροπο με τον οποίο θα κλείσουμε πίσω μας την πόρτα της παρακμής και θα διαμορφώσουμε το νέο «περιβάλλον»
DIMIOS

26 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ2/3/11, 6:30 μ.μ.

    H "επόμενη ημέρα" θα αργήσει να έρθει για την Ζαχάρω.Για αυτή την τετραετία ακόμη το "φάντασμα" του Πανταζή θα περιφέρεται στον Δήμο και θα κατευθύνει τις εξελίξεις.
    Αυτό που χρειάζεται τώρα,είναι μια σωστή αλλά σκληρή αντιπολίτευση και μια υπεύθυνη πληροφόρηση στο λαό,ώστε να καθαρισθεί και το τελευταίο υπόλειμμα αυτού του αποστήματος που λέγεται Πανταζής.
    Η ξάστερη "επόμενη ημέρα για τον Δήμο Ζαχάρως θα αρχίσει από την επόμενη Δημοτική περίοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/3/11, 6:42 μ.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΜΑΘΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ 3-0 ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/3/11, 6:45 μ.μ.

    3-0 υπέρ ποιού ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/3/11, 6:50 μ.μ.

    ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/3/11, 6:56 μ.μ.

    ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ Κ.ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΤΑ ΚΟΛΥΒΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ Η ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚ 152 ΟΠΩΣ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/3/11, 7:14 μ.μ.

    ENTΑΞΕΙ Κ. ΣΧΙΖΑ ΜΗ ΜΕ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΒΙΑΣΥΝΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΙΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/3/11, 7:20 μ.μ.

    ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝΕ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ. ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ; ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΓΔΟΟ ΘΑΥΜΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/3/11, 7:26 μ.μ.

    ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ."ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ2/3/11, 8:02 μ.μ.

    xaxaxaxxaxa
    Δεν με εκπλήσσει η απόφαση.Την περίμενα.
    Μόνο ένας ανεγκέφαλος θα περίμενε κάτι το διαφορετικό.Η επιτροπή σωστά αποφάσισε και μπράβο της.Εφάρμοσε το νόμο κα τη νομολογία,που εδώ και πολύ καιρό την τονίζαμε σε αυτό το blog εγώ και ο Σχίζας.
    Δύο πράγματα μόνο έχω να πω για τον Δημήτρουλα.
    Αν τα έκανε όλα αυτά γιατί πράγματι πίστευε ότι έχει δίκιο τότε τον λυπάμαι γιατί η νοητική του κατάσταση είναι απελπιστική.Πνευματική ηλικία δύο ετών ενώ η χρονολογική περίπου στα εξήντα.
    Αν εγνώριζε τι έκανε και ήταν όλα αποτέλεσμα συναλλαγής τότε δεν μπορώ να τον λυπηθώ.Σε αυτή την περίπτωση τον σιχαίνομαι.
    Στο ρεζουμέ τώρα.
    Το άρθρο 152 προβλέπει ότι μπορούν κατά της απόφασης να απευθυνθούν στα αρμόδια δικαστήρια.Δηλαδή στο διοικητικό εφετείο.Θα ζητήσουν και προσωρινή αναστολή της απόφασης αλλά το διοικητικό εφετείο δεν θα τους την δώσει.Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός η μάλλον ...γυναικός σοφής.
    Η επιτροπή υποκαθιστά τον ελεγκτή νομιμότητας,επομένως η απόφαση της είναι άμεσα εκτελεστή.
    Είναι υποχρεωμένοι πλέον να καλέσουν δημοτικό συμβούλιο με την νόμιμη σύνθεση του.Σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό και εξακολουθήσουν τον ίδιο χαβά,τότε η απόφαση αυτή λύνει τα χέρια του Αποστολόπουλου και θα αρχίσει να μοιράζει αργίες και εκπτώσεις μέχρι να λειτουργήσει το σωστό δημοτικό συμβούλιο.Τα ψέμματα έχουν τελειώσει για όλους.
    Ο Δημήτρουλας μου είχε γράψει..αιωνία μου η μνήμη.
    Σας κερνάω λοιπόν όλους κόλλυβα στην υγεία του Δημήτρουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/3/11, 8:59 μ.μ.

    γεια σου Καλλικρατη μου!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/3/11, 9:49 μ.μ.

    Αριθμός ΠρωτοκόλλουΑρ. πρωτ.: Δ3β/21/15-Π
    ΘΕΜΑ: Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού εξακοσίων χιλιάδων ευρώ (600.000,00 €), από τους πόρους της Τ.Ε.Ο. Α.Ε., για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας - Αποπεράτωση δρόμου: Εθνική Οδός Πύργου- Κυπαρισσίας – Κότσιρα – Αγ. Παρασκευή – Άνω Ταξιάρχες, Δήμου Ζαχάρως Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ».
    Τελικός ΥπογράφωνΥπουργός - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΠΠΑΣ - Ημερομηνία Απόφασης24/02/2011Ημερομηνία Ανάρτησης24/02/2011 13:06:05Είδος ΑπόφασηςΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗΦορέαςΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΩ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ. ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΘΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΜΕΛΕΤΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ Κο ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ ΤΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ?????? ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΑΛΕΙΨΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/3/11, 9:57 μ.μ.

    ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΘΗΚΕ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ. ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΚΟΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ2/3/11, 11:22 μ.μ.

    xaxaxaxaxaxa
    Πραγματικά είναι για γέλια όλη η υπόθεση.
    Σύμφωνα με αυτά που κυκλοφόρησαν:
    Αρχισε χθες στην επιτροπή να λέει ο Δημήτρουλας τις κουταμάρες του για την εγκύκλιο 41.
    Οπότε δεν άντεξε ένα μέλος από την επιτροπή,τα είχε πάρει στο κρανίο και του λέει:
    -Είσαι καλά ρε?
    Τόσα άτομα της συμπολίτευσης και κανένας από την μείζονα αντιπολίτευση?Τι σκατά Δημοκρατία είναι αυτή που πιστεύεις?

    Κότα ο Δημήτρουλας!!!

    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://static.diavgeia.gov.gr/doc/4%CE%91%CE%9B1%CE%9F%CE%A11%CE%A6-1%CE%94 GIA TON FWTH KAI 200 EURO GIA NA MA8EI NA MHN VAZEI STOIXHMA ME MENA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ2/3/11, 11:50 μ.μ.

    Δώσε να καταλάβουνε:
    Οτι σήμερα ανακοινώθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ η απόρριψη της προσφυγής κατά της απόφασης που ανέβασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δεν την ανεβασα γι αυτό. την ανεβασα γιατι εβαλα στοιχημα με το φωτη οτι σ'αυτη την αποφαση παιρνει υποψη του ο γ.γ της περιφερειας την με αρ.52/5-1-11 που ειχε εκδωσει!αυτος μου ελεγε οχι!!!εχασε 200ευρω!!!διαβασε το 6)Φωτακο!!! δεν σου ειπα μην βαζεις στοιχημα μαζι μου γιατι θα το χασεις;Βαζω και στοιχημα οτι το πρωτοδικειο δεν εχει αρμοδιοτητα να εκδικασει ακυρωση διαπιστωτικης πραξης του γ.γ που την εκδιδει γιατι το απαιτει ο νομος!ασ βρεθει καποιος εφετης να μου πει το αντιθετο!!!!ειναι δυνατον δικαστης να λεει σε δημαρχο που εχει τεθει σε αργια να παει για λιγο στο δημαρχειο; ο νομοθετης νομοθετωντας στα πλαισια του συνταγματος αυτο δεν θελει!!!και δεν το θελει γιατι ετσι πιστευει πως θα διασφαλιστει το δημοσιο συμφερον και δεν θα τρωθει το κυρος του θεσμου!!!καταλαβατε κυρια δικαστινα;δεν το λεω εγω οι εφετεσ του συμβουλιου της επικρατειας το εχουν πει( μηπως δεν ειναι καλοι δικαστες εκεινοι του συμβουλιου της επικρατειας; εαν δεν ειναι, εχετε απολυτα δικιο!)
    ετσι ειναι κυριε Φουρκαλιδη!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ποση ειναι η διαρκεια του διοικητικου μετρου της αργιας; μεχρις οτου αποδειχτει πως αδικα δικαστηκε απο το εφετειο σε πρωτο βαθμο!εαν δεν αποδειχτει αυτο εκπιπτει στην δημοτικη περιοδο που αυτο αποδειχτηκε και δεν μπορει να βαλει υποψηφιος στιςα επομενες εκλογες! πειτε μου ειναι πολυ;μηπως θελετε να ειναι στο απυροβλητο οι δημαρχοι; ειναι κι αυτο μια προσεγγιση! στο ονομα της λαικης κυριαρχιας μπορουμε να σκοτωνουμε κι ολας οπως ο παπαδοπουλος( δημαρχος) στην εταιρεια των δολοφονων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος3/3/11, 9:44 π.μ.

    Αχ ρε Φώτη.
    Λάθος ώρα άλλαξες στρατόπεδο.
    Αρκετά σε ανεχτήκαμε,
    το κουβαδάκι σου και σ'άλλη παραλία.
    Να φύγεις, να πας αλλού. Πάρε και τον Παντάζη μαζί σου, βαρεθήκαμε πια.
    Εμείς θα κρατήσουμε προσωρινά τον Αγραπιδά, και μετά από 3,5 χρόνια σας τον δίνουμε και αυτόν παρεούλα.
    Αντε γειά
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος3/3/11, 12:18 μ.μ.

    Αχ,εγω χαίρομαι με τον γενίτσαρο Δημήτρουλα που έκανε μέχρι και υποδέιξεις στον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου,Φώτη γιατί δεν ντύνεσαι Δημοτικός Σύμβουλος στις Απόκριες?έτσι για να σου φύγει η κάψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φώτης Δημήτρουλας21/3/11, 12:49 π.μ.

    Τέτοιοι κατέστρεψαν την οικονομία της χώρας και το Ασφαλιστικό σύστημα.

    Εκείνοι που κατέστρεψαν τη χώρα και αποκρύπτουν την αλήθεια ακόμη και σήμερα, έπρατταν επί πολλά έτη τα αντίθετα από όσα λένε οι νόμοι.
    Όμοιοι με εκείνους υπάρχουν και σήμερα διαπράττοντας ίδια αδικήματα.
    Όμοιοι με εκείνους θέλουν την ισχύ του νόμου για όλους τους άλλους εκτός από την παρέα τους.
    Τους ακούτε κάθε μέρα στα ΜΜΕ να διακηρύσσουν την νομιμότητα, αλλά αποδεικνύουν πως εξαιρούν τις περιπτώσεις που αφορούν τον κύκλο τους.
    Η επιτροπή του άρθρου 152 δεν έπραξε το καθήκον της. Όπως και ο Γενικός Γραμματέας (που την έχει διορίσει) πήραν απόφαση για τη σκοπιμότητα και όχι για τη Νομιμότητα.
    Έπραξαν δηλαδή το αντίθετο από εκείνο που επιβάλει ο νόμος να πράττουν, δηλαδή να αποφασίζουν για τη νομιμότητα της κρινόμενης πράξης κι όχι για τη σκοπιμότητά της.
    Η επιτροπή του άρθρου 152, δεν αιτιολόγησε την απόφασή της όπως επιτάσσει ο νόμος αλλά προσπάθησε με αλχημείες και με εφευρέσεις να δικαιολογήσει τα ...βρεγμένα, παρ όλα αυτά δεν το κατόρθωσε, αντίθετα ισχυροποίησε την Νομιμότητα.
    Οι μόνοι που "Εντυπωσιάσθηκαν" με την απόφαση είναι μερικοί "Ανώνυμος" τσάτσοι του συστήματος που νομίζουν πως έχουν δικαίωμα να κάνουν τους κριτές για όλα και για όλους πίσω από τη μάσκα.

    ΥΓ 1. Μην ξεχνάτε πως δεν είναι τίποτα κρυπτόν, ούτε και με το ..."Ανώνυμος".

    ΥΓ 2. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.


    Read more: αμαρτωλό: Μη αποδεκτή η προσφυγή του Δήμου Ζαχάρως http://amartolo.blogspot.com/2011/03/blog-post_9850.html#ixzz1HBM9MQkw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΜΑΡΤΩΛΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΡΙΝΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΑ ΚΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΑΧΥΡΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!!ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ I.Q ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 60-70 ΜΕ ΛΕΤΕ ΕΓΩΙΣΤΗ...Ο ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΑΜΑΡΤΩΛΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ!!!ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΚΡΙΑΡΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΣΤΑΝΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ; ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος22/3/11, 4:04 π.μ.

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ

    Τι νέο κάνει ο Δήμος Ζαχάρως; από όσα έκανε όταν ήσουν εσύ μέσα;;;;;
    Πότε θα κάνεις απολογισμό για τις αποθήκες που ήσουν υπεύθυνος;;;;
    Οι κακές γλώσσες λένε πως εκείνη την εποχή, κάθε ξημέρωμα, ήταν γεμάτοι οι κάδοι απορριμμάτων απέναντι από το σπίτι σου, με όσα πέταγες και ...προσφάτως τα είχες αντικαταστήσει.

    ΜΕΓΑΛΕ βούλωστο.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΓΑ..ΟΥΤΕ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ!ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΑΔΙΚΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος27/3/11, 7:50 μ.μ.

    Μια μέρα πήγε ο κ.ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ στο Θεό και τον ρωτάει:
    -Θεέ μου σε πόσα χρόνια θα γινω δημαρχος? Απαντά ο Θεός σε 100 χρόνια. Ο Αγραπιδας άρχισε να κλαίει. Μα γιατί κλαις Κωστακι;
    -Δεν θα ζω ως τότε...
    Μετά από λίγο πάει ο ΜΠΟΥΖΜΠΟΥΡΑΣ και ρωτά το Θεό:
    -Σε πόσα χρόνια θα γινω δημαρχος? Σε 200 χρόνια. Ο Γιωργακης άρχισε να κλαίει, μα γιατί κλαις Γιωργακι?
    -Δεν θα ζω ως τότε...
    Ακολούθως πάει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ στο Θεό και τον ρωτά:
    -Σε πόσα χρόνια θα γινω δημαρχος? Ο Θεός άρχισε να κλαίει, Μα γιατί κλαις Θεέ μου?
    Δεν θα ζω ως τότε...
    3Ζ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails