ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

19/2/11

ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ;;;;;;

Σε λίγη ώρα στο Θολό θα γίνει η προγραμματισμένη συνάντηση ΟΛΩΝ που βοήθησαν τον συνδιασμό του Πανταζή Χρονόπουλου. Είναι μια κίνηση όπου θα πρέπει όλοι οι "φίλοι" του Πανταζή να τον στηρίξουν κυρίως "ψυχολογικά" και στην συνέχεια να πάρουν αποφάσεις για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ στον Δήμο. Δεν πρέπει κανείς να ξεχνά ότι η παράταξη του Πανταζή ΔΙΟΙΚΕΙ τον νέο Δήμο ΖΑΧΑΡΩΣ-ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ και δεν υπάρχει διάθεση απο αυτήν να τα παρατήσει. "Ισα-ίσα  τώρα θα συσπειρωθούμε πιό πολύ ώστε να μην αφήσουμε περιθώρια να μας διασπάσουν ...οι χαμένοι των εκλογών" είπε το μεσημέρι στον Καιάφα ένας απο τους αποψινούς καλεσμένους.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ .....

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ19/2/11, 8:58 μ.μ.

    Δεν αμφιβάλλει κανένας ότι η παράταξη Πανταζή διοικεί το Δήμο.
    Αυτό όμως που θα πρέπει να έχουν υπόψη τους είναι ότι θα τον διοικούν όπως ορίζει ο νόμος και με διαφάνεια.Τα νταβατζιλίκια και τα νταιλίκια μας τελείωσαν.Η συμπολίτευση θα διοικεί νόμιμα και η αντιπολίτευση θα ελέγχει.Τώρα θα έχουν καταλάβει καλλίτερα ότι με την τύχη του Δήμου δεν μπορεί να παίξει κανένας.Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους.
    Οποιος διαοηθεί να το αγνοήσει αυτό,ο ίδιος ο Δήμος θα τον ξεράσει.Οπως ξέρασε τον Πανταζή και μερικούς από την παρέα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/2/11, 11:56 μ.μ.

    Θα είναι και ο Κύριος Αγραπιδάς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails