ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

25/10/11

ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ....ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ.

Βούλγαρος ΥΠΟΙΚ: "Παραδέχομαι ότι χαιρόμαστε για τα δεινά των Ελλήνων και τα εκμεταλλευόμαστε"!!

Image
Ο υπουργός Οικονομικών της Βουλγαρίας, Συμεών Ντιάνκοφ, δήλωσε απροκάλυπτα σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Die Welt, ότι οι συμπατριώτες του χαίρονται σε αρκετά μεγάλο βαθμό για τα δεινά των Ελλήνων και ότι η Βουλγαρία επωφελείται από τη δημοσιονομική και οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα!


"Παρότι δεν είναι ωραίο, υπάρχει κάποιος βαθμός χαιρεκακίας (απέναντι στην Ελλάδα), γιατί η Βουλγαρία πάντοτε συγκρίνεται με την Ελλάδα.

 Ωστόσο, πλέον υπάρχει η εντύπωση ότι οι Έλληνες τα πηγαίνουν χειρότερα από εμάς.

 Αυτό μας βοηθά πολύ ως κυβέρνηση, ενώ επωφελούμαστε από το γεγονός ότι...
το περιβάλλον επιδεινώθηκε για τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα", παραδέχτηκε ανοιχτά ο Ντιάνκοφ.

Επί μακρόν οι Βούλγαροι αποδέχτηκαν τις θυσίες για να διατηρηθεί το χρέος τους σε ένα από τα χαμηλότερα επίπεδα στην Ευρώπη (16% του ΑΕΠ το 2010) αντιμετωπίζοντας με φθόνο τους Έλληνες γείτονές τους λόγω του υψηλότερου επίπεδου διαβίωσής τους.

Τα δύο τελευταία χρόνια σχεδόν 2.000 επιχειρήσεις έχουν φύγει από την Ελλάδα και λειτουργούν στη Βουλγαρία, σύμφωνα με τον υπουργό, ενώ πολλοί Έλληνες έχουν καταθέσει τα χρήματά τους σε βουλγαρικές τράπεζες.

 Ο Ντιάνκοφ υπολογίζει ότι το ύψος της εισροής κεφαλαίων από την Ελλάδα ανέρχεται σε 1 δισ. ευρώ, που είναι "πολλά λεφτά για τη Βουλγαρία", όπως είπε. 

"Ωστόσο θα προτιμούσα ο γείτονάς μας να τα πήγαινε καλύτερα, αυτό θα ενίσχυε τις ανταλλαγές μεταξύ των δύο χωρών", κατέληξε ο Ντιάνκοφ.

Aκούει η ελληνική κυβέρνηση ή απλώς δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με τέτοιες... λεπτομέρειες; 

 defencenet.gr

3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος25/10/11, 8:42 π.μ.

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος25/10/11, 2:48 μ.μ.

  πάρε εσύ τους γυφτοβούλγαρους που σου στείλανε για δουλειά μέγα δημοκράτη και μετά ψάξε να βρεις να φας. Το δέντρο το βλέπεις..... το δάσος έχεις χάσει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος25/10/11, 11:20 μ.μ.

  ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails