ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

24/4/19

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΝΟΔΟ

 Το γήπεδο της Ζαχάρως, έζησε σήμερα στιγμές ...... παρελθόντος. Πολλά χρόνια μετά από την τελευταία συμμετοχή στα εθνικά Πρωταθλήματα, έδειξε σήμερα ότι δεν θα είναι κομπάρσος των Πλέι Οφ και αν πάρει το διπλό μέσα στο Επιτάλιο από τον Αλφειό, πηγαίνει πλέον στα διπλά ματς με τον πρωτοπόρο Ενιπέα με σημαντικές πιθανότητες να τον προσπεράσει.

 Τογκολ του Ντάνιελ Έλιοτ στο 30΄, (ο Παναγόπουλος έκλεψε τη μπάλα, βρήκε τον Έλιοτ, αυτός μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα), ο Ολυμπιακός Ζαχάρως νίκησε στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ξενοφώντα και βλέπει άνοδο στη Γ΄ Εθνική. 

Η ομάδα του Παναγιωτακοπουλου, έπιασε τον Ξενοφώντα στην δεύτερη θέση και τον προσπέρασε (λόγω ισοβαθμίας), διατηρώντας την απόσταση από τον πρωτοπόρο Ενιπέα στο -6 και με πέντε ολόκληρες αγωνιστικές να απομένουν, ελπίζει πλέον βάσιμα στη μεγάλη ανατροπή και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους : Τσάμπρας, Κύτταρης, Χριστόπουλος, Οικονομίδης (85΄ Ντάβαρης), Καββαθάς, Γκούσκος, Στροφύλλας (71΄ Σπηλιωτόπουλος), Έλιοτ (90΄ Ασημακόπουλος), Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου (68΄ Μπιμπής), Κατσώλης.

1 σχόλιο:

Related Posts with Thumbnails