ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

20/6/11

Η κα. ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΪΑΦΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                                        Αθήνα, 20/6/2011


Θέμα: Επικοινωνία της Βουλευτού Επικρατείας Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΤΑ για τα Λουτρά Καϊάφα

Επικοινωνία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Ελληνικών Τουριστικών Ακινήτων, που διαχειρίζονται τα Λουτρά Καϊάφα είχε η Βουλευτής Επικρατείας κα.Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, μετά και την Αναφορά που κατέθεσε για την μεγάλη καθυστέρηση λειτουργίας των ιαματικών λουτρών.

Η κα. Αυγερινοπούλου, από τις αρχές Μαΐου είχε καταθέσει και Ερώτηση για το φλέγον θέμα, που εύλογα απασχολεί την περιοχή, δεδομένου ότι τα ιαματικά λουτρά αποτελούν μία από τις βασικές πηγές εισοδήματος για την τοπική οικονομία του Δήμου Ζαχάρως.

Η κα. Αυγερινοπούλου κατέθεσε ως αναφορά επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Ζαχάρως και του προέδρου των αυτοκινητιστών της περιοχής, κ. Αργύρη Παύλου. Η Βουλευτής επεσήμανε, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ.Λάμπρου, ότι οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την έναρξη λειτουργίας των Λουτρών Καϊάφα θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Φεβρουάριο, έτσι ώστε να υπήρχε επαρκής χρόνος προετοιμασίας ώστε να ανοίξουν τα λουτρά στις αρχές του Μάη. Αντιθέτως, η όλη διαδικασία υπογραφών και εγκρίσεων από τα υπουργεία καθυστέρησε αδικαιολόγητα και έτσι βρισκόμαστε ήδη στα τέλη Ιουνίου και τα Λουτρά Καϊάφα δεν έχουν ανοίξει τις θύρες τους. Γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και καθυστερήσεις στα συναρμόδια υπουργεία είχαν ως αποτέλεσμα να χαθούν τα μισά εισοδήματα των κατοίκων, που βασίζονται στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου τους. Επιπλέον, ουδείς μπορεί να δώσει σαφή χρονικό ορίζοντα έναρξης της λειτουργίας τους.

Η κα. Αυγερινοπούλου εξ'αλλου, σημείωσε ότι η λειτουργία των Λουτρών Καϊάφα με μειωμένο προσωπικό, λόγω της επιβληθείσας οριζόντιας περικοπής δημοσίων υπαλλήλων, δεν έχει καμμία λογική.  Αντίθετα, υποβαθμίζει τις παρεχόμενες τουριστικές υπηρεσίες στις οποίες η χώρα μας βασίζεται για να ανταπεξέλθει στη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Χρειάζεται να αυτοματοποιηθούν οι τυπικές διαδικασίες μεταξύ των αρμόδιων υπουργείων και να μην κάνουμε «οικονομίες» σε τομείς, που αποτελούν την ατμομηχανή της ανάπτυξης, όπως ο τουρισμός.

ενημέρωση μέσω email.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος21/6/11, 12:29 π.μ.

    παρτε το χαμπαρι,και εφετος τα λουτρα θα ανηξουν αρχες Αυγουστου.Γιατι ετσι γουσταρουν οι μεγαλοξενοδοχοι της Κυλληνης και τα τσιρακια τους ,οι πρασινοι και γαλαζιοι βουλευτες που καθε χρονο κοροιδευουν τους Ζαχαραιους.Αν ο Καιαφας αρχιζε τον Μαιο τοτε στην Κυλληνη θα ειχαν μεγαλο προβλημα καθως η πλειοψηφια του κοσμου θα προτιμουσε Καιαφα με κλειστα ματια για το λογο οτι τα νερα του Καιαφα εχουν τεραστιες θεραπευτικες ιδιοτητες σε σχεση με τα λασπολουτρα της Κυλληνης.Οποιος δοκιμασει στον Καιαφα δεν ξαναπαει σε αλλα λουτρα.Οσο για την ανηψια του Κορλεονε...φιλακια στον Πακη...οχι τον φωτογραφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails