ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

31/3/11

33 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΗ? ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΓΙΑ Δ.Σ.? ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΤΟΙ!!!!!!! ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΑΠΕΞΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ31/3/11, 5:28 μ.μ.

    χαχαχαχαχαχαχαχαχ

    καλόοοοοοοοο
    Για αυτούς υπάρχει και άλλη λύση.Να κάνουν δικό τους δημοτικό συμβούλιο,τάχα μου-τάχα μου,ετσι για να τους φύγει το μεράκι.Τον είδες τον Καλογερόπουλο πως υπογράφει στην πρώτη του παρέμβαση που έκανε στο αμαρτολό?
    Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ζαχάρως.
    χαχαχαχαχα
    Δες εδώ:

    http://amartolo.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ31/3/11, 8:27 μ.μ.

    Αν δεν κάνω λάθος,άσχετα αν πρόκειται για εκλογή προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των επιτροπών,πρόκειται για συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
    Σύμφωνα με την παρ.6 του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 στις συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου προκαλείται ο Δήμαρχος,διαφορετικά η συνεδρίαση είναι άκυρη,στις οποίες συμμετέχει χωρίς ψήφο και σε περίπτωση απουσίας του αναπληρώνεται νομίμως.
    Και εδώ είναι το καίριο ερώτημα το οποίο απευθύνεται στην παράταξη του Αλεξανδρόπουλου και τον Μπούσμπουρα,γιατί αυτούς αναγνωρίζω ως πραγματική αντιπολίτευση στον Δήμο Ζαχάρως:
    Ποιος προσκλήθηκε σαν Δήμαρχος στην συνεδρίαση αυτή?
    Είναι πολύ σημαντικό αυτό το ερώτημα και οφέιλετε να το ελέγξετε γιατί:
    1.Αν προσκλήθηκε ο Πανταζής και παρευρίσκεται είστε υποχρεωμένοι από θέμα δεοντολογίας να θεωρήσετε την συνεδρίαση άκυρη και να αποχωρήσετε,γιατί προσκλήθηκε κάποιος που δεν είναι Δήμαρχος,εφόσον το μόνο έγγραφο που έχετε στα χέρια σας είναι η διαπιστωτική πράξη που τον έχει σε αργία και η οποία δεν έχει ανακληθεί από τον ελεγκτή νομιμόμτητας.
    2.Αν προσκλήθηκε ο Πανταζής και δεν παρευρίσκεται πάλι πρέπει να θεωρήσετε την συνδρίαση άκυρη για τον ίδιο λόγο,ότι δηλαδή προσκλήθηκε κάποιος που δεν είναι Δήμαρχος και επομένως δεν μπορεί να αναπληρωθεί από κάποιον άλλον.
    Εσείς οφέιλετε να συμμετάσχετε στην συνεδρίαση εφόσον προσκλήθηκε ο εκτελών χρέη Δημάρχου κ.Μπάμης άσχετα αν παρευρίσκεται η όχι.
    Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να μετέχει το όνομα του Πανταζή σε αυτή την συνεδρίαση.
    Διότι σε διαφορετική περίπτωση αν συμμετάσχετε στη συνεδρίαση αυτή τότε εμμέσως αναγνωρίζετε τον Πανταζή και λύνετε τα χέρια στον Αποστολόπουλο οπότε δεν πρόκειται να δείτε διαπιστωτική πράξη έκπτωσης.Αν δεν συμμετάσχετε,φέρνετε τον Αποστολόπουλο και γενικά το Υπουργείο προ των ευθυνών τους.
    Εκτός,βέβαια,αν μέχρι την Κυριακή έχει εκδοθεί η διαπιστωτική πράξη έκπτωσης.
    Το μόνον ενδοιασμό που έχω είναι αν πρόκειται για κανονική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 67.Αλλά αυτό ψάξτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/3/11, 8:59 μ.μ.

    καλα ειναι ολα αυτα ρε μαγκες αλλα καλο εκανε παλι ο πανταζης γιατι αλλιως ο φιλοσ μας ο κορυτος θα παντρευοταν το θειο του το μανετα και θα αφηνε τα παιδακια του ορφανα.......καλοσ ειναι ο θειος σπυροσ δεν λεω αλλα καταξιωθηκε στο ποδοσφαιρο και ασχολειτε με την πολιτικη......συν το οτι ο φωτης μας θα κοψει και τα ψυχοφαρμακα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/3/11, 9:12 μ.μ.

    φιλε 8:59 με τις μαλ.... που λες ειναι σιγουρο οτι οχι φαρμακα χρειαζεσαι αλλα και εισαγωγη σε ιδρυμα Η τριπολη ειναι κοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/3/11, 9:36 μ.μ.

    αυτά τα καραγκιοζιλίκια σας αξίζουν...εδώ ο κόσμος χάνεται και οι Ζαχαραίοι ψάχνουν δήμαρχο!!!

    Πρέπει να είστε και τα μεγαλύτερα νούμερα στη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/3/11, 9:48 μ.μ.

    Καλλικράτη get a life, σήκω και λίγο από τον pc :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ31/3/11, 9:54 μ.μ.

    Αυτά τα καραγκιοζιλίκια δεν αξίζουν σε όλους τους Ζαχαραίους.Αξίζουν σε αυτούς που σκέφτονται και πράττουν σαν καραγκιόζηδες.Και πάνω από όλα αξίζουν στην πολιτεία που τα συντηρεί και τα ανέχεται.
    Ο Δήμος της Ζαχάρως πρέπει να λειτουργήσει με γνώμονα την νομιμότητα και το καλό του τόπου.Αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους.Δεν πρέπει να υπάρξει η παραμικρή ανοχή σε
    κουκουλώματα παράνομων ενεργειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος31/3/11, 9:59 μ.μ.

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΕ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ; ΤΙ ΒΛΕΠΩ; ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΤΩΤΟΥΣ; ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΑΝΕ; ΕΙΔΕΣ ΦΩΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ31/3/11, 10:00 μ.μ.

    Get a life.Κανένα πρόβλημα.Αν είσαι πρόθυμος να μαζέψεις εσύ το ξύλο αντί για μένα,δεν έχω πρόβλημα σε δέκα λεπτά να είμαι στον πλάτανο στην πλατεία και να φωνάξω "ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ".

    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/4/11, 12:21 π.μ.

    το 24% πανυγιριζει σημερα γιατι επιτελους θα κατσουν στα δημοτικα εδρανα....επρεπε να ασχοληθει ολοκληρο το πασοκ για να καταφερουν απλα να ειναι δημοτικοι συμβουλοι.....οσο για σενα καλλικρατη παντογνοστη πρεπει να ξερεις οτι οι αντρες συνηθως φορανε παντελονια.....σηκω το δαχτυλο σου και κρυψου.....οσο για το συμβουλιο της κυριακης διαβασε την προσκληση και θα καταλαβεις περι τινος προκειτε......ααααα ξεχασα.....πολυ πικρα για τον πανταζη ρε παιδια.....γιατι ετσι....σας πειραζει που ενας δημαρχος σε αργια σας ξεβρακωσε?56% του λαου αυτο λεει......περαστικα σας και απο εδω και περα θα δουμε τι θα γινει....τελικα σας ενδιαφερει το καλο του τοπου η απλα το να μην ειναι δημαρχος ο πανταζης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/4/11, 12:27 π.μ.

    ΠΑΛΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ.ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ. ΑΚΟΜΗ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ, ΑΦΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΗΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ; ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ; ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ο ΓΓΠΔΕΙΝ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ. ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΛΟΙ.... ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΓΕΡΑΝΙΟ ΑΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΔΥΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΙΝΑ, ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/4/11, 12:30 π.μ.

    περιμενω την κυριακη να δω το ομορφο προσωπακι του γιατρου....θα λαμπει απο χαρα.....αλλωστε ο λαος τησ ζαχαρως τον εξελεξε να μας σωσει απο τους κακοποιους.......ξαφνικα αγαπησαν την ζαχαρω και αυτοι που εκαναν τις διακοπες τους στην παραλια 5μερες το χρονο και θελουν να ειναι και δημαρχοι.......εγω λεω την επομενη να βαλουμε υποψηφιο το μανετα....αληθεια ρε σπυρακο τα λεφτα που πηρες απο τον α..ο...μανης τι τα εκανες?και κλεινω.....κλειστε τους τρελους στα τρελοκομεια να τελειωνουμε.......αρκετα βασανα εχουμε....καληνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ1/4/11, 2:13 π.μ.

    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ, ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΤΕ. ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ, ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΨΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος1/4/11, 3:06 π.μ.

    Μεγάλη επιτυχία των κυρίων Αλεξανδρόπουλου και Μπούσμπουρα. Η χαρά τους θα κρατήσει όσο κρατούν και τα αυγά της Λαμπρής.
    Κοιτάξτε και τον ποδοσφαιριστή Αλεξανδρόπουλο, μήπως έχει κατουρήσει το παντελόνι του από τη χαρά του που πήρε πρόσκληση σαν σύμβουλος. Να κρατήσει το κάτουρο για να το βάλει στη μπουκάλα που θα κρατάει σε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ!ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΕΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΗΣΑΣΤΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ; ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ1/4/11, 10:23 π.μ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΕΛΑΜΕΜΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ. ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΟΥ ΚΡΙΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ..., ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΦΟΦΗΣΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ, ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΝΤΙΟΥΜ..., Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΟΦΟΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΘΛΟ Η ΤΣΑΜΠΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ; ΑΛΛΟΙ EXOYN ΚΟΝΟΝΙΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ1/4/11, 11:27 π.μ.

    Εμ τζάμπα δουλεύω?Να μην παίρνω και εγώ το κατιτίς μου?
    Ο συνήγορος του διαβόλου αντικατοπτρίζει τον τρόπο σκέψης αρκετών Ζαχαραίων:
    Ολοι πρέπει να ανήκουμε κάπου.
    Αν δεν συμφωνείς με εμάς συνεπάγεται ότι είσαι με τον άλλον.
    Απαγορεύεται να έχεις δική σου σκέψη και δική σου λογική.Αυτή πρέπει να είναι του αρχηγού που θα πρέπει να τον στηρίζεις με όλες σου τις δυνάμεις.
    Και βέβαια πάνω από όλα το μικροσυμφέρον.Εφόσον δεν είσαι μαζί μας είσαι με τον άλλον και φυσικά πρέπει να τα παίρνεις.
    Αντε να μου χαθείτε ζώα, που σας κάνω την τιμή και ασχολούμαι μαζί σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος1/4/11, 12:10 μ.μ.

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ..... ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ...ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΖΟΩΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλλικράτη δεν θα σου ζητήσω πνευματικά δικαιώματα.Χρησιμοποίησε τον όρο ''ΤΡΙΧΕΣ''για να μην προσβάλεις τα ζωώα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος1/4/11, 8:38 μ.μ.

    Οπιοος ειναο αντρας και φοραει παντελονια να ερθει να μου πει οτι θελει καταμουτρα!Το τηλεφωνο μου ειναι 6945958249
    Αλεξανδροπουλος Φωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος1/4/11, 8:40 μ.μ.

    www.kratidio.blogspot.com Υπάρχει κατι πολυ ενδιαφερον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ1/4/11, 8:59 μ.μ.

    Τα είδατε?
    Ο Πανταζής παράνομα κάθεται στην καρέκλα του Δημάρχου.Κανονικά πρέπει ο εισαγγελέας να βάλει την αστυνομία και να τον πετάξουν με τις κλωτσιές από το Δημαρχείο.
    Αντε,το καλούν και οι ημέρες.Μεγάλη σαρακοστή είναι και το "η ζωή εν τάφω" είναι επίκαιρο.

    ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!!!Μπάμη εις χείρας σου παρατίθεμαι το πνεύμα μου.

    ΑΜΗΝ

    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος1/4/11, 9:00 μ.μ.

    ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΦΩΤΗ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος1/4/11, 9:03 μ.μ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΙΓΑΛΕΙΑ ??????????????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΟΜΠΡΕΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος1/4/11, 9:15 μ.μ.

    Λεγανε σημερα στου Αριστου το καφε οτι ηρθε και στο ΒΛΑΧΟ χαρτι απο το Γενικο μαλλον για αργια και σαυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ1/4/11, 9:20 μ.μ.

    ΝΤΡΟΠΗ!!!

    Ολόκληρος Δήμος Ζαχάρως και να μην καταθέσει ένα στεφάνι τις 25 Μαρτίου.

    Μην μου πεί κανείς ότι ήταν του Δήμου αυτό που κατάθεσε ο Πανταζής γιατί θα αρχίσω να κυλιέμαι κάτω από τα γέλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος1/4/11, 9:20 μ.μ.

    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΠΑΝΕΣ Κ.Λ.Π ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος1/4/11, 9:22 μ.μ.

    ΣΤΗ ΖΟΥΡΤΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος1/4/11, 9:57 μ.μ.

    ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΚΡΑΝΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΣΘΟΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. ΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΤΑΞΗ ΟΤΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΙΣΘΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος1/4/11, 10:42 μ.μ.

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ Ο ΚΡΑΝΙΤΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ????? ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ???????????ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΒΟΛΤΑ ΑΠ ΕΞΩ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ2/4/11, 7:50 π.μ.

    Όλοι οι πρώην και οι τέως προσκυνητές του Πανταζή παριστάνουν τώρα τα παλληκάρια, μη εξαιρουμένων των οικογενειών των κκ Σχίζα, Αλεξανδρόπουλου και Μπούσμπουρα.
    Όλοι οι πρώην και οι τέως "χρηματιζόμενοι", "μιζαδόροι", και "εξαγορασμένοι" προσπαθούν να χρεώσουν σε άλλους τις ίδιες ρετσινιές.
    Βρε ουστ από τη Ζαχάρω ξενόφερτα ανθρωπάκια της υποκρισίας.
    Βρε ουστ!
    Ουστ!
    και πάλι ουστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος6/4/11, 12:02 μ.μ.

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΣΧΙΖΑ
    ΤΙΣ ΡΟΧΑΛΕΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕΣ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΛΟΣΚΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails