ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

31/3/11

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ...ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ

Γιατί σας ενδιαφέρει τόσο πολύ να μάθετε ποιος ειναι ''ο Καλλικράτης;''Εάν ακούσετε ένα τραγούδι ή διαβάσετε ένα βιβλίο η δείτε μια θεατρική παράσταση ή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και σας αρέσουυν και δεν μάθετε κανενός το όνομα θα πάψουν όλα τα προηγούμενα να σας αρέσουν;Γιατί δεν σέβεστε την επιθυμία του να μην σας ανακαλυψει το όνομά του; Έχει δηλώσει πως φοβάται μήπως βάλει τους μπράβους του ο Πανταζής και τον χτυπήσουν.Έτσι πιστεύει!Αυτά που γράφει ομολογώ πως με βρίσκουν σύμφωνο.Αυτός είναι ευγενικός και δεν βρίζει...ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ!!!Ισως να μην σας ξέρει όπως σας ξέρω εγώ! Αντιμετωπίστε τον λοιπόν με επιχειρήματα!Έχετε τα κότσια;Εγώ πιστεύω πως δεν τα έχετε!


ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ:
'' Δημοκρατία δεν σημαίνει πως η πλειοψηφία έχει το δίκιο
1. Δημοκρατία δεν σημαίνει πως η πλειοψηφία έχει το δίκιο. Σημαίνει πως έχει το δικαίωμα να κυβερνάει.
2. Δημοκρατία δεν σημαίνει ότι η μειοψηφία έχει άδικο. Σημαίνει πως, ενώ σέβεται την κυβερνητική πλειοψηφία, υψώνει δυνατά τη φωνή της κάθε φορά που νομίζει ότι η πλειοψηφία έχει άδικο (ή ακόμη χειρότερα όταν αντιτίθεται στους νόμους, την ηθική και τις αρχές της δημοκρατίας), και οφείλει να το πράττει δυναμικά, γιατί αυτή είναι η εντολή των πολιτών. Όταν η πλειοψηφία υποστηρίζει ότι έχει δίκιο και η μειοψηφία δεν αντιδράει, τότε η δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο.
Ουμπέρτο Εκο

2 σχόλια:

  1. ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ2/4/11, 7:56 π.μ.

    Όλοι οι πρώην και οι τέως προσκυνητές του Πανταζή παριστάνουν τώρα τα παλληκάρια, μη εξαιρουμένων των οικογενειών των κκ Σχίζα, Αλεξανδρόπουλου και Μπούσμπουρα.
    Όλοι οι πρώην και οι τέως "χρηματιζόμενοι", "μιζαδόροι", και "εξαγορασμένοι" προσπαθούν να χρεώσουν σε άλλους τις ίδιες ρετσινιές.
    Βρε ουστ από τη Ζαχάρω ξενόφερτα ανθρωπάκια της υποκρισίας.
    Βρε ουστ!
    Ουστ!
    και πάλι ουστ...


    Read more: αμαρτωλό http://amartolo.blogspot.com/2011/03/blog-post_3675.html#ixzz1IL2XjraL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/4/11, 10:52 π.μ.

    Κάνε ένα αγαλματίδιο στο ινδαλμά σου και προσκύνα τρεις φορές τουλάχιστον την ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails