ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

1/4/11

Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΜΕ F-16

Η αποστολή κρατήθηκε μυστική μέχρι την επιστροφή των αεροσκαφών στην βάση τους. Οι στόχοι (αποθήκες πυρομαχικών στην περιοχή της Σύρτης) εβλήθησαν με απόλυτη επιτυχία και δεν υπήρξε καμία παρενόχληση των ελληνικών μαχητικών από την λιβυκή αεράμυνα. Τα ελληνικά μαχητικά πέταξαν σε ύψη μεταξύ 15.000 και 18.000 ποδών πάνω από την περιοχή του στόχου και έγνε χρήση συστημάτων ναυτιλίας-σκόπευσης LANTIRN.
Τα ελληνικά αεροσκάφη στην περιοχή του στόχου συνοδεύτηκαν από μαχητικά Mirage 2000-5 του Κατάρ που επίσης απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της Σούδας. Το ελληνικο-καταριανό «πακέτο» κατευθύνθηκε στην περιοχή του στόχου από αεροσκάφος ΑΣΕΠΕ EΜB-145 Erieye.
Είναι η πρώτη πολεμική αποστολή προσβολής στόχων εδάφους της Πολεμικής Αεροπορίας μετά τον Β’Π.Π. ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών και είναι διάχυτη η συγκίνηση στους κόλπους της Π.Α. από την απόλυτη επιτυχία της αποστολής. Δεν αναφέρθηκε καμία απώλεια στο έδαφος και όπως χαρακτηρισιτικά λέχθηκε από στέλεχος της Π.Α. «Εμείς ξέρουμε που χτυπάμε. Δεν σκοτώνουμε αμάχους» υπαινισσόμενος τις μεγάλες απώλειες αμάχων των τελευταίων ημερών από τις συμμαχικές επιδρομές.

πηγή: http://www.defencenet.gr/

καλο μήνα........πρωταπριλία σήμερα..!!!!!!!!!!!!

3 σχόλια:

 1. ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ1/4/11, 2:46 π.μ.

  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ; ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ή ΗΘΕΛΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ...ΓΕΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΟΛΟΣΚΟΠΗ ΜΗΝ ΠΑΘΙΑΖΕΣΑΙ!Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!ΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!ΕΝΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΟ 'ΧΩ ΠΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΥΤΟΥ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ!!!ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ Π...Α!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος1/4/11, 8:27 μ.μ.

  ΚΟΛΟΣΚΟΠΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΠΟΙΟΣ ΑΣΚΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails