ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

29/3/11

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΑΠΑΝΤΑ ΑΜΕΣΑ....

Επειδή τα βέλη του κ.Καλογερόπουλου απευθύνονται προς εμένα,θεωρώ καθήκον μου να του απαντήσω αρχίζοντας ανάποδα:
1.Πρέπει να πληροφορήσω τον κ.Καλογερόπουλο ότι όταν γράφω η λέω κάτι εύρισκομαι σε πλήρη νοητική διάυγεια.Εδώ και χρόνια τα μόνα υγρά που καταναλώνω είναι το καθαρό νεράκι,ο ελληνικός καφές και το πράσινο τσάι lipton η δε διατροφή μου είναι τέτοια ώστε να προάγει την εγκεφαλική μου λειτουργία.Για αυτό και το μυαλό μου τρέχει με υπερηχητική ταχύτητα.
2.Δεν πρόκειται να πετάξω την κουκούλα του ανώνυμου για τον απλούστατο λόγο ότι σας θεωρώ επικίνδυνους,λόγω έλλειψης ευαισθησίας στον δημοκρατικό διάλογο.Εχετε δεί πολλούς μελισσοκόμους να πηγαίνουν στα μελίσσια τους χωρίς την προστατευτική κουκούλα η το καπνιστήρι τους?Θα τους φάνε οι μέλισσες.Ωφείλω να σας ενημερώσω ότι δεν με γνωρίζει κανένας και ούτε πρόκειται να με γνωρίσει.Οποιος σας πεί για κάποιο πρόσωπο ότι δήθεν είναι ο καλλικράτης θα είναι μεγάλο ψέμα και απλά διαβάλει αυτό το πρόσωπο.Εγώ δεν έχω δώσει σε κανέναν το στίγμα μου αν και κυκλοφορώ κάθε μέρα αναμεσά σας και επομένως δεν με γνωρίζει κανένας.Λάθος λοιπόν σας είπαν ότι κάποιοι με γνωρίζουν.Για αυτό και με φωτογραφίσατε λανθασμένα.
3.Η "δημοκρατική"¨σας ευαισθησία σας υπαγορεύει ώστε αυτούς που έχουν διαφορετικές απόψεις από τις δικές σας να τους αποκαλείτε αβανταδώρους,γραφικούς,ρουφιάνους και αρχιρουφιάνους?Θα ήταν καλοί μόνο αν υιοθετούσαν τις δικές σας απόψεις?Δηλαδή είστε της λογικής του η είσαι μαζί μου διαφορετικά είσαι με τους άλλους?Τότε δεν έχω να πώ τίποτε περισσότερο από το να σας δώσω συγχαρητήρια και για το "δημοκρατικο" σας συναίσθημα και για την λογική σας.Πρέπει όμως να σας ενημερώσω ότι εγώ έμαθα στα επιχειρήματα να απαντάω με επιχειρήματα.Κάτι που δεν είστε σε θέση να κάνετε εσείς.
4.Σχετικά με τα περί συγγενών Αλεξανδρόπουλου,στρεμμάτων,πρόεδρου Σχίνων,ΠΙΣ κλπ,κλπ,επειδή τα θεωρώ ανούσια και ευτελή,με απλά λόγια κουταμάρες,θα μου επιτρέψετε να μην ασχοληθώ,Εγώ ασχολούμαι με σοβαρά πράγματα.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ....ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤ... στις 11:17 μμ

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/3/11, 8:13 π.μ.

    Από τον τρόπο γραφής και μόνο, είναι προφανές ότι ο Καλλικράτης είναι ο κ. Ι. Σχίζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ30/3/11, 9:30 π.μ.

    χαχαχαχαχαχα
    Τότε ορμάτε στον Σχίζα να βγάλετε το άχτι σας!!!
    Αν παρατήρησες η κάθε δημοσίευση παίρνει αυτόματα ώρα.
    Δες τις ώρες των δημοσιεύσεων μου και θα καταλάβεις ότι αυτές τις ώρες ο Σχίζας είναι η στο νοσοκομείο και εξετάζει παιδιά η στο καφενείο του Αρίστου η στη καφετέρια του Μπαλαδήμα.
    Π.χ αυτή η δημοσιευση μου γράφεται στις 9.30 πμ.
    Αν πας αυτή την στιγμή στο νοσοκομείο στην Κρέστενα είναι τίγκα από παιδιά που περιμένουν να τα εξετάσει ο Σχίζας.Το "αμαρτολο" τον μάρανε?
    Διαβάστε αυτά που γράφω για να καταλάβετε ορισμένα πράγματα και αφήστε ποιος είμαι.Αυτό δεν πρόκειται να το βρείτε ποτέ.Επομένως μην ασχολείστε με αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/3/11, 11:32 π.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 8,13 ΕΙΣΑΙ ΖΑΓΑΡΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΛΑΓΟ????? ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΧΙΖΑΣ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ: ΜΗΠΩΣ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΌΠΛΗΚΤΟΥΣ ¨: ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/3/11, 3:06 μ.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΜΑΣ ΕΕΠΕΙΣΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ30/3/11, 3:18 μ.μ.

    Και ξέρεις?
    Είχα μια σκασίλα αν σε έπεισα που από την στενοχώρια μου κόπηκε η όρεξη και δεν έφαγα το μεσημέρι...

    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/3/11, 4:26 μ.μ.

    απο τον τροπο γραφης ειναι προφανες οτι μαλλον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ειναι ο αντρεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/3/11, 8:49 μ.μ.

    από τον τρόπο γραφής είναι προφανές ότι όποιος γράφει με το όνομα Καλλικράτης (ή όποιοι) δεν έχει και πολλά άλλα σημαντικά πράγματα να κάνει στην ζωή του η οποία παίρνει νόημα από το να γράφει συνεχώς εξυπνάδες, όπως θεωρεί ο ίδιος (είμαι βέβαιος ότι θα πιστεύει - ουν πως γράφουν σημαντικά πράγματα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ30/3/11, 9:55 μ.μ.

    Ακριβώς,όπως τα λές είναι φίλε.Δεν έχω να κάνω πολλά άλλα σημαντικά πράγματα στη ζωή μου η οποία παίρνει νόημα με το να γράφω μαλακίες.Με μια κωλοεπιστήμη ασχολούμαι για να βγάλω το ψωμί μου και μου περνάει η ώρα με το να γράφω μαλακίες στο αμαρτολό.
    Ενώ εσείς έχετε πάρα πολλά σημαντικά πράγματα να κάνετε.Π.Χ το ξεχαρβάλωμα ενός Δήμου,η ρεμούλα,η λαμογιά δεν είναι και ασήμαντα πράγματα.Θέλουν μυαλό.Οπότε η ζωή σας γεμίζει με ενδιαφέροντα και σημαντικά πράγματα.
    Πάντως,για να επαναλάβω φράσεις του Σχίζα,γιατί πιστεύω ότι θα ήσουν ευτυχισμένος αν ήσουν μια τρίχα από τα φρύ...δια μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/3/11, 10:05 μ.μ.

    Δείγμα γραφής για το σκοτάδι που θα αφήσει ο Μεγάλος μετά την έκπτωσή του, δηλαδή μίσος για ότι δε φτάνει το μυαλό μας, πόλεμος σε ότι δεν είναι δικό μας, εξόντωση σε κάθε έναν που δεν υποτάσσεται και δεν (εξ)υπηρετεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί σας ενδιαφέρει τόσο πολύ να μάθετε ποιος ειναι ''ο Καλλικράτης;''Εάν ακούσετε ένα τραγούδι ή διαβάσετε ένα βιβλίο η δείτε μια θεατρική παράσταση ή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και σας αρέσουυν και δεν μάθετε κανενός το όνομα θα πάψουν όλα τα προηγούμενα να σας αρέσουν;Γιατί δεν σέβεστε την επιθυμία του να μην σας ανακαλυψει το όνομά του; Έχει δηλώσει πως φοβάται μήπως βάλει τους μπράβους του ο Πανταζής και τον χτυπήσουν.Έτσι πιστεύει!Αυτά που γράφει ομολογώ πως με βρίσκουν σύμφωνο.Αυτός είναι ευγενικός και δεν βρίζει...ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ!!!Ισως να μην σας ξέρει όπως σας ξέρω εγώ! Αντιμετωπίστε τον λοιπόν με επιχειρήματα!Έχετε τα κότσια;Εγώ πιστεύω πως δεν τα έχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ:''

    Δημοκρατία δεν σημαίνει πως η πλειοψηφία έχει το δίκιο
    1. Δημοκρατία δεν σημαίνει πως η πλειοψηφία έχει το δίκιο. Σημαίνει πως έχει το δικαίωμα να κυβερνάει.
    2. Δημοκρατία δεν σημαίνει ότι η μειοψηφία έχει άδικο. Σημαίνει πως, ενώ σέβεται την κυβερνητική πλειοψηφία, υψώνει δυνατά τη φωνή της κάθε φορά που νομίζει ότι η πλειοψηφία έχει άδικο (ή ακόμη χειρότερα όταν αντιτίθεται στους νόμους, την ηθική και τις αρχές της δημοκρατίας), και οφείλει να το πράττει δυναμικά, γιατί αυτή είναι η εντολή των πολιτών. Όταν η πλειοψηφία υποστηρίζει ότι έχει δίκιο και η μειοψηφία δεν αντιδράει, τότε η δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο.
    Ουμπέρτο Εκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ2/4/11, 8:04 π.μ.

    Όλοι οι πρώην και οι τέως προσκυνητές του Πανταζή παριστάνουν τώρα τα παλληκάρια, μη εξαιρουμένων των οικογενειών των κκ Σχίζα, Αλεξανδρόπουλου και Μπούσμπουρα.
    Όλοι οι πρώην και οι τέως "χρηματιζόμενοι", "μιζαδόροι", και "εξαγορασμένοι" προσπαθούν να χρεώσουν σε άλλους τις ίδιες ρετσινιές.
    Βρε ουστ από τη Ζαχάρω ξενόφερτα ανθρωπάκια της υποκρισίας.
    Βρε ουστ!
    Ουστ!
    και πάλι ουστ...


    Read more: αμαρτωλό http://amartolo.blogspot.com/2011/03/blog-post_3675.html#ixzz1IL2XjraL

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails