ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

30/3/11

«Κάνω σεξ με διανοητικά καθυστερημένους»

φοιτήτρια κοινωνιολογίας σεξ διανοητικά καθυστερημένουςΕίναι μόλις 20 ετών, φοιτήτρια κοινωνιολογίας - και όπως ομολογεί - στο πλαίσιο των σπουδών της κάνει σεξ με διανοητικά καθυστερημένους και με ασθενείς που έχουν ψυχολογικά προβλήματα.
«Οι πελάτες μου είναι σπαστικοί, πάσχουν από σοβαρές χρόνιες μυϊκές παθήσεις και είναι διανοητικά καθυστερημένοι. Υπάρχουν και εκείνοι που πάσχουν από αυτισμό ή σχιζοφρένεια» λέει. Η φοιτήτρια εξηγεί ότι η σεξουαλικότητα και η θεραπεία είναι μέρος των σπουδών της. Περιγράφοντας τις εμπειρίες της, αναφέρει:
«Βρίσκω ενδιαφέρον να καταλαβαίνω τι είναι αυτό που τους αρέσει όταν κάνουν σεξ. Μιλάω για όσους μπορούν να δείξουν μερικά σημάδια ικανοποίησης. Δεν μπορούν όλοι, όπως π.χ οι αυτιστικοί. Με τους διανοητικά καθυστερημένους η κατάσταση είναι ευκολότερη. Με αυτούς που πάσχουν από βαριές μυοπάθειες ή είναι συνδεδεμένοι σε μηχάνημα για να μπορούν να αναπνέουν, το σεξ είναι δύσκολο: μέσα στο δωμάτιο πρέπει να βρίσκεται και κάποιος που ξέρει να χειρίζεται το μηχάνημα».
Και συμπληρώνει: «Κάνω ό,τι και μια πόρνη. Αλλά δεν αισθάνομαι πόρνη. Φιλάω άρρωστους που μυρίζουν άσχημα και από το στόμα τους μπορεί να τρέχουν σάλια. Και έπειτα, όλοι τους είναι υπό ιατρική παρακολούθηση. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Αρκεί να γίνονται αυτά που έχουν συμφωνηθεί. Ντύνομαι όπως τους αρέσει».

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/3/11, 8:30 π.μ.

    Έτσι κοπέλα μου, να ήξερες και πόσες άλλες κάνουν σεξ για εκείνο το πτυχίο, ούτε αυτές είναι πόρνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/3/11, 10:18 π.μ.

    Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν προσφέρεται για πλάκα, ούτε καν σαν αξιοπερίεργο.
    Υπάρχουν χιλιάδες συνάνθρωποί μας με προβλήματα όπως αυτά στο άρθρο. Δεν ξέρω αν θα έλεγα τη κοπέλα που πάει με αυτούς πόρνη ή αγία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails