ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

31/3/11

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΧΙΝΩΝ

Νέος σύλλογος δημιουργήθηκε από τις κυρίες των Σχίνων.  Ο πολιτισμός και η περιβαλλοντική συνείδηση των κυριών θα δώσει νέα πνοή και πιστεύουμε ότι η παρουσία τους θα γίνει άμεσα αισθητή με λογικές και ουσιώδης πολιτιστικές παρεμβάσεις τόσο για το Μπισκίνι όσο και για την ευρύτερη περιοχή.
Καλή δύναμη και συνέχεια στην δημιουργική πορεία του συλλόγου έδωσε και η βουλευτίνα μας Διονυσία Αυγερινοπούλου ενώ πολλά μέλη του εμπορικού συλλόγου Ζαχάρως στηρίζουν την έναρξη της προσπάθειας των γυναικών.
Από το blog ευχόμαστε κάθε επιτυχία και θα στηρίζουμε τις προσπάθειες σας αρκεί να μας ενημερώνετε για κάθε εκδήλωσή σας.

3 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πολύ για την αναδημοσίευση! Ευελπιστούμε στην έμπρακτη στήριξη όλων!
    Θα ενημερώνουμε για τις δράσεις και τις προθέσεις μας μέσα από το blog μας το οποίο θα αποτελεί και την επίσημη φωνή του συλλόγου!

    http://reamakri.blogspot.com/ το Μπισχίνι μας
    Ευχαριστώ πολύ
    Ρέα Μακρή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/3/11, 4:38 μ.μ.

    ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΤΣΙΑΦΟΥΛΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΖΑΧΑΡΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ; ΑΝ ΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΗ ΜΑΖΙ. ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΕΑΤΕΣ. ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΔΑΛΟ.... ΡΕ ΑΓΡΑΠΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ (ΝΟΜΙΜΟΦΡΩΝ) ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΑΦΟΥΛΑ; ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ; ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΗ; ΘΑ ΠΑΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΥΧΤΑ ΝΥΧΤΑ; ΚΛΕΙΣΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ; ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΑΣ Γ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/3/11, 8:56 μ.μ.

    Κορίτσια καλή δύναμη.
    Γιατί μόνο μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε κάτι για τούτο τον τόπο που αγαπάμε.
    Μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails