ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

31/3/11

"Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας"

Εκδήλωση απόψε στις 6.30 στο Παραθιναλός Ζαχάρως από την Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας.
Θέμα το Μνημόνιο και ομιλητές ο Βασίλης Χατζηλάμπρου και ο οικονομολόγος, Δημήτρης Καζάκης. Όπως αναφέρει στο IONION FM, ο κ. Χατζηλάμπρου, η δυτική Ελλάδα, βρίσκεται σε δυσμενέστερη θέση εξαιτίας των φυσικών καταστροφών και των χαμηλών ρυθμών ανάπτυξης. Στηλίτευσε την τακτική της κυβέρνησης που δίνει 100 δις στην στήριξη των τραπεζών και αρνείται να κατασκευάσει την Ολυμπία Οδό, που στοιχίζει μόλις 8 δις ευρώ. Αναφερόμενος στην αρνητική ψήφο στον προϋπολογισμό του περιφερειακού συμβουλίου, από την παράταξη «Αντίσταση Πολιτών», τόνισε ότι προβλέπεται διαχείριση ελάχιστων πόρων, χωρίς νέα έργα. Μόνη ελπίδα να μεταβιβαστεί στην περιφέρεια η διαχείριση του ΕΣΠΑ. Ο κ. Χατζηλάμπρου δήλωσε ότι θα συμμετάσχει την Παρασκευή στις κινητοποιήσεις των φορέων της Ηλείας για τις καθυστερήσεις των μεγάλων έργων. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι η Ηλεία έχει τα μεγαλύτερα προβλήματα, καθώς σταματά η κατασκευή της Ολυμπίας Οδού, τα δρομολόγια των τραίνων, ακόμα και τα χρήματα από το ταμείο Μολυβιάτη εξαφανίστηκαν και δεν έφτασαν ποτέ στους πυρόπληκτους.
Tην χθεσινή εκδήλωση συνοργάνωσαν "Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Δ. ΕΛΛΑΔΑΣ" και "Η ΕΠΙΤΡΟΠΉ" για την δημιουργία "ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΖΑΧΑΡΩΣ".

πηγή: IONIONFM

1 σχόλιο:

  1. ΖΗΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ31/3/11, 2:29 μ.μ.

    ...σε παρακαλώ να συμπληρώσεις οτι την χθεσινή εκδήλωση συνοργάνωσαν "Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Δ. ΕΛΛΑΔΑΣ" και "Η ΕΠΙΤΡΟΠΉ" για την δημιουργία "ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΖΑΧΑΡΩΣ".
    ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ,ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails