ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

9/3/11

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΕΛ.ΑΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΤΕΡΑ

"Από δημοσιεύματα εφημερίδων πληροφορήθηκα ότι λόγω της οικονομικής κρίσης, υπάρχει σημαντική καθυστέρηση στην επισκευή του στόλου των μοτοσυκλετών των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ.

Όπως γνωρίζετε τα τελευταία 20 χρόνια, το οικογενειακό μας Ίδρυμα ‘’ ΝΙΚΟΛΑΣ Δ. ΠΑΤΕΡΑΣ’’ αλλά και εγώ προσωπικά έχουμε προσφέρει άμεση οικονομική συμπαράσταση σε δεκάδες οικογένειες αστυνομικών που έχασαν την ζωή τους ή τραυματίστηκαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Ταυτόχρονα έχουμε δωρίσει εξοπλισμό (αλεξίσφαιρα γιλέκα, ασυρμάτους κ.λπ.) σε πολλές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ελάχιστη συνεισφορά για την συνέχιση του δύσκολου έργου της, που αποκλειστικό στόχο έχει την πάταξη της εγκληματικότητας.

Με την παρούσα επιστολή θέλω να σας γνωρίσω την απόφασή μου να δωρίσω το ποσό των € 200.000 ( διακόσιες χιλιάδες ευρώ) στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για να διατεθούν στην άμεση επισκευή όλων των μοτοσυκλετών των ομάδας ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, που βρίσκονται ακινητοποιημένες λόγω της έλλειψης χρημάτων.

Θεωρώ ότι είναι υποχρέωση όλων μας στο μέτρο των δυνατοτήτων μας να προσφέρουμε στην κοινωνία μας και να βοηθάμε την Πατρίδα μας".

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος9/3/11, 4:39 μ.μ.

    ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕ ΝΟΜΙΖΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟ???? ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΕΠΙΤΕΙΔΙΟΙ. ΜΕ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΙς ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΣ. ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΙΞΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΟΡΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥς ΛΟΓΟΥΣ. ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΟΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΑ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΣΕ ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ, ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣ Και τα ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ... ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails