ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

1/2/11

Ο "ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ" ΕΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ.

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΚΟΤΣΩΡΗΣ, ΣΑΣΑΛΟΣ,ΓΚΟΤΣΗΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΙ ΗΤΑΝ? ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ?
Από το χρήστη ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ στις ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις 10:11 πμΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙ Ο ΣΧΙΖΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ Μ,Ε ΤΟΝ ΣΧΙΖΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ (ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ). ΜΗΝ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΙΖΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ο ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ....... ΟΠΩς ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Ο "ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ" ΕΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ. στις 11:08 πμ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/2/11, 11:08 π.μ.

    ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙ Ο ΣΧΙΖΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ Μ,Ε ΤΟΝ ΣΧΙΖΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ (ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ). ΜΗΝ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΙΖΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ο ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ....... ΟΠΩς ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails