ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

30/1/11

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Αμαρτωλέ, Επιβεβαιώθηκε η παραίτηση του Πανταζή? Αντε,πολύ αργείς. θα σε καταγγείλω στην google για ελειπή ενημέρωση. χαχαχαχαχα (Η πλάκα είναι ότι θα βλέπουν το σχόλιο κάτω από την ανάρτηση και θα νομίζουν ότι υπάρχουν νεότερα).
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ την 30/1/2011
 
 
ΣΧΟΛΙΟ: Φίλε "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" νομίζω ότι θα είσαι απο τους πρώτους που θα ανοίξεις...σαμπανιες όταν θα δείς τον Πανταζή Χρονόπουλο να παραιτείται. Το θέμα όμως είναι  τι θα γίνει μετά. Άντε και ο Πανταζής έφυγε, δεν θα ασχολείται πλέον, εσύ τι πιστεύεις για το μέλλον του Δήμου? Δεν μπορεί να συνεχιστεί η "ανωμαλία"???
Για σκέψου να υπάρξει στιγμή που να λέμε καλύτερα να ήταν ο Πανταζής..... φίλε έρχεται μπόρα...
 

5 σχόλια:

 1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ30/1/11, 8:49 π.μ.

  Φίλε Αμαρτωλέ.
  Να σου απαντήσω:

  1.Μεταξύ μας,μου είναι αδιάφορο αν παραιτηθεί η όχι ο Πανταζής για πολλούς και διάφορους λόγους.
  Επομένως για κάτι που μου είναι αδιάφορο δεν πρόκειται να ξοδέψω τα χρήματα μου για να ανοίξω σαμπάνιες.Για την πίτα που δεν τρώγω τι με νοιάζει και αν καεί.Αλλοι θα τρέξουν να ανοίξουν σαμπάνιες και θα κάνουν ανάσταση με σουβλιστά αρνιά.χαχαχαχαχα.

  2.Αυτό που με νοιάζει εμένα πάνω από όλα είναι να επικρατήσει η νομιμότητα και να μην γράφουν κάποιοι αιρετοί τους νόμους του κράτους και τις αποφάσεις της διοίκησης στα παλιά τους τα παπούτσια.Με νοιάζει οχι ως Ζαχαραίο αλλά σαν Ελληνα φορολογούμςνο πολίτη που δείχνει μηδενική ανοχή στις προκλήσεις του κάθε ανεγκέφαλου πρώην μπάτσου.Προκλήσεις που διεγείρουν το περί δικαίου,ισονομίας και ισοπολιτείας αίσθημα του κάθε Ελληνα που ζεί και δραστηριοποιείται στην Ελληνική επικράτεια.

  3.Και για να μπούμε στο ψητό.Ενας που ενδιαφέρεται πραγματικά για το καλό της Ζαχάρως,δεν θα τον συνέφερε αυτή την χρονική περίοδο να παραιτηθεί ο Πανταζής.Οχι γιατί θα αλλάξει τίποτε.Μέχρι τουλάχιστον το τέλος αυτής της δημοτικής περιόδου ο Πανταζής θα κινεί τα νήματα του Δήμου.Είτε το θέλουν είτε όχι.Ο Δήμαρχος που θα εκλεγεί μετά την παραίτηση του θα είναι κατευθείαν μαριονέτα του Πανταζή.
  Δεν συμφέρει η παραίτηση του Πανταζή τώρα γιατί θα είναι και πάλι Δήμαρχος την επόμενη δημοτική περίοδο.Αν παραιτηθεί πριν την απόρριψη της αναίρεσης από τον Αρειο Πάγο,σύμφωνα με την δική μου άποψη δεν θα εκπέσει,και επομένως θα μπορεί να βάλει υποψηφιότητα για την επόμενη δημοτική περίοδο,ενώ αν δεν παραιτηθεί και εκπέσει τότε Πανταζής ΤΕΛΟΣ ολκληρωτικά.

  4.Η ανωμαλία,που αναφέρεις,θα συνεχισθεί στο Δήμο είτε παραιτηθεί είτε όχι ο Πανταζής.Σκέψου το λογικά.Ας πούμε δεν παραιτηθεί αλλά συνεχίζει να είναι σε αργία και εκπέσει αργότερα.Τι θα αλλάξει?Ο Πανταζής θεωρεί a priori ότι αυτή η Δημοτική περίοδος του ανήκει γιατί είναι επιλογή του λαού της Ζαχάρως,επομένως αυτός θα είναι ουσιατικά ο Δήμαρχος,άσχετα με το τυπικο μέρος της υπόθεσης.
  Το δήλωσε άλλωστε και στη συνέντευξη του στο IONIONFM.Η ανωμαλία στην όλη κατάσταση θα επικρατήσει μέχρι το τέλος αυτής της δημοτικής περιόδου.Για να μην επικρατήσει η ανωμαλία ένα πράγμα μόνο μπορεί να γίνει.Να βρούν νομικές διόδους και να ξαναγίνει επίσημα Δήμαρχος ο Πανταζής.Ας κόψει το λαιμό της η κυβέρνηση.
  Πράγμα το οποίο δεν πρόκειται να γίνει,γιατί τότε είναι να πάμε όλοι οι Ελληνες από την Κρήτη μέχρι τον Εβρο και να αυτοκτονήσουμε ομαδικά,γιατί θα είμαστε άχρηστοι,αφού όλη η Ελλάδα θα έχει υποταχθεί στις θελήσεις ενός μπάτσου.
  Ο σκοπός του Πανταζή αλλά και των φίλων του είναι να εκβιασθεί η κυβέρνηση και να δώσει ευνοική λύση για τον Πανταζή.
  Αυτές είναι οι σκέψεις και οι απόψεις μου φίλε Αμαρτωλέ.
  Και κάτι άλλο.
  Μην νομίζεις ότι γράφοντας στο blog σου,το κάνω για να επηρεάσω άτομα η καταστάσεις.Οι Ζαχαραίοι είναι αγύριστα κεφάλια.Δεν παίρνουν από λόγια.Στην πραγματικότητα για τους Ζαχαραίους είμαι "φωνή βοώντος εν τη ερήμω".Η μάλλον για να το γράψω πιο λαικά με γράφουν στα ...φρύδια τους.Αλλά και εγώ γράφω στο blog σου για να μου περάσει η ώρα.Μήοως δεν γνωρίζω ότι το γαλί,όπως λέει ο κ.Σχίζας θα πάει εκεί που θέλει ο βοσκός που έχει το καλάμι?
  χαχαχαχαχαα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος30/1/11, 9:25 π.μ.

  ξερετε κατι για το σημερινο συμβουλιο τι εγινε ανοιξαν οι πορτες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ30/1/11, 9:38 π.μ.

  Δεν έχει τόση σημασία αν άνοιξαν οι πόρτες.
  Σημασία έχει αν παρέστη η επίσημη αντιπολίτευση.
  Και οι πύλες του παραδείσου να ανοίξουν χωρίς την μείζονα αντιπολίτευση,όλα στράφι θα πάνε πάλι.
  Φτου και από την αρχή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος30/1/11, 10:51 π.μ.

  δεν ξέρω αν παραιτήθηκε ο Πανταζής πάντως τωρα η συνεδρίαση γίνεται χωρίς την παρουσία της νόμιμής αντιπολίτευσής αφου για μια ακομα φορά βρήκαν τις πόρτες κλειδωμένες... τελικα θα επικρατήσει η αναρχία στο Δήμο Ζαχαρως....και ο Πνταζης θα κάνει Πάρτυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ30/1/11, 11:08 μ.μ.

  Φίλε Αμαρτολέ,
  Εγώ πάντως είμαι σίγουρος ότι ο Πανταζής θα παραιτηθεί.Τα πράγματα είναι απλά.Αυτή είναι μόνο η λύση που του μένει.Αν μέχρι αυριο Δευτέρα,το πολύ μέχρι την τετάστη δεν υποβάλει την παραίτηση του στο πρωτόκολο του Δήμου,τότε ελάτε στην πλατεία να με δείτε που θα κρεμαστώ από τον Πλάτανο.

  χαχαχαχαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails