ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

4/2/11

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ

ΡΕ ΦΩΤΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ;
ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ;
Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΕΣΥ, ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ, Ή Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ;

ΕΓΩ ΛΕΩ Ο Γ.Γ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΜΑ ΔΕΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ! ΕΓΩ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ'' ΠΑΤΡΙΣ'' ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΗΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ Η ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ,ΒΕΒΑΊΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΄΄ΑΝΑΤΟΛΗ'' ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ!!!ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΦΗΜΩ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΟΜΙΚΗ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΑΠΟΨΗ! ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!!!ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΟΤΙ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!ΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ! ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ!ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΡΕ ΦΩΤΑΚΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΜΙΚΡΟ- ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!!!ΟΤΙ ΛΕΩ ΚΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΜΒΑΘΥΝΩ Σ'ΑΥΤΟ!

2 σχόλια:

Related Posts with Thumbnails