ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

4/2/11

O ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ

Ο "Ανώνυμος" που χειροκροτεί το πισώπλατο και ύπουλο χαστούκι, ας βγει από την Ανωνυμία να τα πούμε ευθέως! - Με κουκούλα έκαναν πολλά και στην κατοχή, αλλά αργότερα οι περισσότεροι ...πλήρωσαν. Πάντως θα έλεγα σε όσους παριστάνουν τους δικηγόρους και στους ...γιατρούς, που νομίζουν πως είναι καλύτεροι από τους δικηγόρους, ...ας περιμένουν λίγο και θα δούμε αν θα ισχύσει ο Νόμος του Καλλικράτη ή οι ασυναρτησίες των "ασθενών" που είναι αθεράπευτοι από την παράφορη εγωπάθεια τους. Η δήθεν ορκωμοσία στις 30/12 (στην απέναντι ταβέρνα ΚΑΙ όχι στο Δημαρχείο) με πρόσκληση αναρμόδιου προσώπου κι όχι εκείνου που ορίζει ο Καλλικράτης, 11 ημέρες μετά από την επίσημη ορκωμοσία (κι όχι μόνο πέντε μέρες που ορίζει ο Καλλικράτης), χωρίς απουσία (στο πενθήμερο) για αντικειμενικούς λόγους αδυναμίας αλλά ...επειδή κάποιοι νόμιζαν αλλιώς ...μένουν με το ...ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥΣ. Επιστρέφω αμέσως για όποιον έχει αντίρρηση. Φώτης Δημήτρουλας
 
Από το χρήστη Φώτης Δημήτρουλας στις ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ..... την 4/2/2011

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/2/11, 2:08 π.μ.

    Αν το ξέραμε πως το είχες τόσο καημό να βγεις σύμβουλος, ώστε να πας υπό τον σε αργία Δήμαρχο, θα σε ψηφίζαμε από πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το HTML σας δεν μπορεί να γίνει δεκτό: Πρέπει να είναι 4.096 χαρακτήρες το μέγιστο.
    ΦΩΤΗ, ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΕΔΩ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ gortinia.blogspot.com
    ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΖΑΧΑΡΑΙΟΥΣ, Μ'ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ:ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΛΥΝΑ ΤΡΙΨΗΦΙΑ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΣΥ ΕΒΓΑΖΕΣ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΣΤΗ ΜΙΝΘΗ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΛΗΤΗΣ ΜΥΑΛΟΥ!ΦΙΛΙΑ ΦΩΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ4/2/11, 8:59 π.μ.

    Εγώ έχω αντίρρηση κ.Δημήτρουλα.
    Ας υποθέσουμε ότι έχεις δίκιο.Ας υποθέσουμε λέω..
    Ο Αλεξανδρόπουλος και ο Μπούσμπουρας είναι αυτοδικαίως έκπτωτοι γιατί δεν τήρησαν τα όσα λέει ο νόμος για την ορκομωσία.
    Ο νόμος λέει ότι για την αυτοδίκαιη αυτή έκπτωση εκδίδεται σχετική διαπιστωτική πράξη από τον ελεγκτή νομιμότητας.Μήπως γνωρίζεις τι σημαίνει διαπιστωτική πράξη?Η διαπιστωτική πράξη είναι η διαπίστωση του ελεγκτή νομιμότητος ότι πράγματι έχουν εκπέσει αυτοδικαίως.Εφόσον δεν έχει εκδοθεί διαπιστωτική πράξη σημαίνει ότι ο ελεγκτής νομιμότητας ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ότι δεν υπάρχει αυτοδίκαιη έκπτωση.Χωρίς αυτή την διαπιστωτική πράξη ποιος σου δίνει εσένα δικαίωμα να αναλάβεις καθήκοντα αναπληρωματικού συμβούλου και να παρευρίσκεσαι στο δημοτικό συμβούλιο?Διαπίστωσες εσύ η ο Πανταζής την αυτοδίκαιη έκπτωση και όλα καλά?
    Μη μας τρελλάνεις τέλος πάντων!
    Εφόσον δεν υπάρχει διαπιστωτική πράξη της αυτοδίκαιης έκπτωσης,όπως ο νόμος ορίζει,και εφόσον αναγνωρίζει ο ελεγκτής νομιμότητας την ορκομωσία τους και δεν αναγνωρίζει την δική σου,τότε αυτοί είναι οι επίσημοι δημοτικοί σύμβουλοι και όχι εσύ.Αν ο Γενικός Γραμματέας δεν έκδωσε με υπαιτιότητα του την διαπιστωτική πράξη,τότε μπορείς να προσφύγεις και εφόσον δικαιωυείς και εκδοθεί διαπιστωτική πράξη,τότε μπορείς να αναλάβεις καθήκοντα.
    Να σου πω ένα παράδειγμα μήοως και καταλάβεις.
    Ο Πανταζής από πότε τέθηκε σε αργία?
    Από την ημέρα που βγήκε η απόφαση του εφετείου που σύμφωνα με το άρθρο 146 έπρεπε να τεθεί σε αργία η από την ημέρα που ο Γενικός Γραμματέας εξέδωσε την διαπιστωτική πράξη αργίας?
    Και ένα παιδάκι να ρωτήσεις θα σου απαντήσει από την ημέρα της διαπιστωτικής πράξης.Μέχρι τότε ασκούσε κανονικά τα καθήκοντα του ο Παναζής άσχετα αν είχε βγεί απόφαση από το εφετείο.Το ίδιο ισχύει και για εσένα.Θρονιάστηκες στην καρέκλα του δημοτικού συμβούλου χωρίς την ύπαρξη διαπιστωτικής πράξης.Ερμήνευσες μονος σου τον νόμο γράφοντας στα παλιά σου παπούτσια τον ίδιο το νόμο. Εγκαλείς τον περιφερειάρχη ενώ εσύ έχεις πέσει a priori σε αδίκημα.Οποιοςδήποτε πολίτης μπορεί να σου υποβάλει μήνυση για αντιποίηση αρχής με την κατηγορία ότι συμμετείχες σε δημοτικό συμβούλιο χωρίς την διαπιστωτική πράξη του Γενικού Γραμματεά που ορίζεται από το άρθρο 53 του Ν.3852/2010.Και να είσαι σίγουρος ότι θα τιμωρηθείς άσχετα αν εκδοθεί μετά διαπιστωτιλή πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/2/11, 9:17 π.μ.

    νομίζω ότι στην ορκωμοσία εκπίπτουν "αυτοδικαίως" ενώ για την αργία έπρεπε να διαπιστωθεί και ζημία του δήμου κλπ
    ρε παιδιά, εδώ δεν βάζουν σε αργία τον Ραγκούση που παρέβη το Σύνταγμα με την ψήφο των μεταναστών !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/2/11, 9:20 π.μ.

    http://asprhmyga.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

    να δούμε αν θα αναλάβει κανείς την ευθύνη και το πολιτικό κόστος της παραβίασης του συντάγματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/2/11, 10:21 π.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΪ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΠΑΣΧΕΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Κ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑ... ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/2/11, 11:58 π.μ.

    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΩΤΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ
    ΞΕΡΕΙ ΤΊ ΛΕΕΙ
    ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ
    ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ-ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ LEAKS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails