ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

5/2/11

η αλλη αποψη....Pilali

Ο γιατρός δεν παίζεται με τίποτα.Βέβαια σ' αυτή τη ζωή ο καθένας παίρνει αργά ή γρήγορα αυτό που του αξίζει. Οι περισσότεροι αμπελοφιλοσοφούν, άλλοι παλιοί αμπελοφιλόσοφοι που ενεπλάκησαν με τα κοινά πήραν αυτό που του άξιζε(βλέπε μπαρμπα-Γιώργος 8% στις τελευταίες εκλογές), γιατρός εκτός συμβουλίου, οι νέοι καρεκλοκένταυροι "ασθενείς" ακολουθούν στις επόμενες το ποσοστό του μπάρμπα-Γιώργου κ.ο.κ. Ο επόμενος παρακαλώ!!!!! Τα "βοδια" κατα τους απανταχού φιλόσοφους της Ζαχάρως θα συνεχίσουν να μην κάνουν λάθος και θα είναι πάντα απέναντι στη διανόηση & την φιλοσοφία. "τα πανεπιστήμια βγάζουν ειδικότητες και όχι προσωπικότητες" Goorge Pilali
ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!
Από το χρήστη Ανώνυμος στις O "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ. στις 1:06 μμ

14 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ν'ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ! ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Ν'ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΓΙΑ Ν'ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ!!!ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΛΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΝΑ ΣΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/2/11, 5:49 μ.μ.

    ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ!!!ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ! ΕΓΩ ΔΙΔΑΣΚΩ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ. ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ ΒΕΒΑΙΑ!ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΙ ΜΑΘΗΣΕΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ5/2/11, 8:06 μ.μ.

    τα βόδια είναι ελεύθερα να φάνε ότι χορτάρι θέλουν και αν κάνουν λάθος,κακό του κεφαλιού τους.Είναι όμως υποχρεωμένα να υπακούουν στον κτηνοτρόφο.
    Τα πανεπιστήμια βγάζουν ειδικότητες και ο δήμος σαν οργανισμός τοπικής αυτοδιοίκησης χρείαζεται εξειδικευμένα άτομα στους τομείς που αυτοδιοικεί.
    Εκτός αν στον Δήμο Ζαχάρως υπάρχει τομέας λαμογιάς και διαπλοκής οπότε έχει βρεί τα κατάλληλα εξεδικευμένα πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/2/11, 9:01 μ.μ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΖΙΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΚΟ ΚΛΗΜΑΝΤΗΡΗ ΓΡ. ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ? ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ; ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΥΒΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ5/2/11, 9:25 μ.μ.

    ΄Αρθρο 9 Κίνηση αυτοκινήτων.

    1. Τα αυτοκίνητα των υπηρεσιών της απόφασης αυτής πρέπει:
    α. Να είναι εφοδιασμένα κατά την κυκλοφορία τους με διαταγή πορείας και δελτίο κίνησης.
    β. Να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών.
    γ. Να μην κινούνται τις μη εργάσιμες ημέρες και ώρες εκτός αν υφίστανται επιτακτικές υπηρεσιακές ανάγκες που επιβάλλουν την εξαίρεσή τους από τον περιορισμό αυτό και πάντοτε με έγκριση της αρμόδιας αρχής.
    δ. Να μην κινούνται εκτός των ορίων της διοικητικής περιφέρειας ή της ζώνης ευθύνης στην οποία ασκεί τα καθήκοντά του το εξυπηρετούμενο πρόσωπο ή η υπηρεσία.

    ε. Να μην οδηγούνται από άλλον εκτός από τον υπεύθυνο οδηγό ή από αυτόν στον οποίο κατ` εξαίρεση παρασχέθηκε η έγκριση για οδήγηση υπηρεσιακού αυτοκινήτου (άρθρο 19 παρ.4 του Ν.2503/1997 και άρθρο 1 παρ. 1Α, περίπτ. 15 Ν.2647/98).
    στ. Να μη μεταφέρουν πρόσωπα και πράγματα άσχετα προς την υπηρεσιακή αποστολή ή μέλη οποιωνδήποτε οργανώσεων ή συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα των εξυπηρετουμένων προσώπων ή των ίδιων των οδηγών.
    ζ. Να μην κυκλοφορούν κάθε φορά, που λόγω αυξημένης ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην περιοχή της πρωτεύουσας, ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της ελληνικής επικράτειας επιβάλλονται περιοριστικά μέτρα στην κίνηση γενικά των οχημάτων.
    η. Να μην αντικαθίστανται οι πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων που εξυπηρετούν τα πρόσωπα των άρθρων 2 και 3 της παρούσας με πινακίδες του τίτλου της θέσης τους, παρά μόνο σε επίσημες τελετές και δεξιώσεις, εφόσον τα πρόσωπα αυτά το επιθυμούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/2/11, 9:40 μ.μ.

    ΩΡΑΙΑ ΦΙΛΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΣΥΝΕΡΓΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ Σ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΙ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Η ΔΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΑΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ5/2/11, 10:09 μ.μ.

    Την ευθύνη την έχουν και οι πολίτες.Ας έκανε σήμερα κάποιος μήνυση η καταγγελία στο Κλημαντήρη και στον Πανταζή και θα έβλεπε πόσα απίδια θα έπιανε ο σάκκος τους.Αλλά οι πολίτες βλέπουν,σιωπούν και μετά διαμαρτύρονται μόνοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/2/11, 11:53 μ.μ.

    για πες μας παντογνώστη Καλλικράτη εσύ που ξέρεις τα παααααααααααάντα την αποψή σου για τα 320 στρέματα της οικογένειας του γιατρού(όχι του Σχίζα, του 24%). δεν μπορεί, με τοοοοοοόσες γνώσεις κάτι θα γνωρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/2/11, 11:56 μ.μ.

    επίσης όταν λές εξειδικευμένα άτομα εννοείς άτομα του τύπου mister 320 στρέματα, mister ΗΣΑΠ κλπ.
    για πεεεεεεεεες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ6/2/11, 12:12 π.μ.

    Αγαπητέ φίλε,
    1.Δεν νομίζω σε αυτό το blog να έχω δηλώσει ότι είμαι παντογνώστης.Τις σκέψεις και τις απόψεις μου εκθέτω οι οποίες είναι άκρως υποκειμενικές.
    Παρουσιάζω επιχειρήματα για ορισμένα θέματα,όπως τα κρίνω εγώ και όποιος θέλει μπορεί να τα αντικρούσει παρουσιάζοντας τα δικά του επιχειρήματα.Διάλογο κάνουμε.

    2.Δεν είμαι υπερασπιστής και συνήγορος κανενός κ.Αλεξανδρόπουλου.Είμαι υπερασπιστής της δικαιοσύνης,της νομιμότητας και της αλήθειας και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν βλέπω παλαβά πράγματα.

    3.Αν ο κ.Αλεξανδρόπουλος η η οικογένεια του καταπάτησαν 320 στρέμματα,τότε υπάρχει δικαιοσύνη.Οτι πεί η δικαιοσύνη.Τα υπόλοιπα τα θεωρώ "κατινίστικα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ6/2/11, 12:21 π.μ.

    Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς mister 320 στρέμματα ΗΣΑΠ κλπ.
    Εννοείς Αλεξανδρόπουλο κα Μπούσμπουρα?
    Εχει αποφανεί η δικαιοσύνη ότι είναι παράνομοι?
    Μαζί σου.
    Στη φυλακή οι κανάγιες ,πίσσα και πούπουλα και κλωτσιά από την Ζαχάρω.
    Αν η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί ΄ότι δεν είναι παράνομοι,τότε κάνε τουμπεκί ψιλοκομμένο και ασχολήσου για αυτούς που η δικαιοσύνη αποφάνθηκε πολλάκις ότι είναι παράνομοι και παρόλα αυτά τους προσκυνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ6/2/11, 12:48 π.μ.

    Τι ήταν ο Καλλικράτης το όνομα του οποίου δόθηκε στο "ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ"?

    Ο Καλλικράτης ήταν ένας εκ των δύο αρχιτεκτόνων της ακρόπολης Αθηνών.Ο άλλος ήταν ο Ικτίνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ! ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΡΙΞΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑ ΡΙΖΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΙΣΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!ΕΒΡΙΣΑ Π.Χ ΤΟΝ ΣΑΝΤΑΡΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ!ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ!ΕΓΩ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΒΑΛΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΙ:''ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ ΠΑΣ ΑΝΗΡ ΞΥΛΕΥΕΤΑΙ!''ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΞΕΡΟΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΠΑΠΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ! ΠΡΕΠΕΙ Ν'ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΙΜΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΓΛΕΙΦΑ!ΟΤΙ Μ'ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ, ΟΤΙ....ΟΤΙ....ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ; ''ΤΑ ΤΙΠΟΤΑ!''ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΩ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΣΤΟΜΙΖΕΤΕ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ! ΑΥΤΟΙ ΤΑ 'ΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ! ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ,ΓΝΩΣΗ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ! ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Η ΝΟΣΟΥΣΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails