ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

4/2/11

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΦΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ

Εγώ έχω αντίρρηση κ.Δημήτρουλα. Ας υποθέσουμε ότι έχεις δίκιο.Ας υποθέσουμε λέω.. Ο Αλεξανδρόπουλος και ο Μπούσμπουρας είναι αυτοδικαίως έκπτωτοι γιατί δεν τήρησαν τα όσα λέει ο νόμος για την ορκομωσία. Ο νόμος λέει ότι για την αυτοδίκαιη αυτή έκπτωση εκδίδεται σχετική διαπιστωτική πράξη από τον ελεγκτή νομιμότητας.Μήπως γνωρίζεις τι σημαίνει διαπιστωτική πράξη?Η διαπιστωτική πράξη είναι η διαπίστωση του ελεγκτή νομιμότητος ότι πράγματι έχουν εκπέσει αυτοδικαίως.Εφόσον δεν έχει εκδοθεί διαπιστωτική πράξη σημαίνει ότι ο ελεγκτής νομιμότητας ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ότι δεν υπάρχει αυτοδίκαιη έκπτωση.Χωρίς αυτή την διαπιστωτική πράξη ποιος σου δίνει εσένα δικαίωμα να αναλάβεις καθήκοντα αναπληρωματικού συμβούλου και να παρευρίσκεσαι στο δημοτικό συμβούλιο?Διαπίστωσες εσύ η ο Πανταζής την αυτοδίκαιη έκπτωση και όλα καλά? Μη μας τρελλάνεις τέλος πάντων!

Εφόσον δεν υπάρχει διαπιστωτική πράξη της αυτοδίκαιης έκπτωσης,όπως ο νόμος ορίζει,και εφόσον αναγνωρίζει ο ελεγκτής νομιμότητας την ορκομωσία τους και δεν αναγνωρίζει την δική σου,τότε αυτοί είναι οι επίσημοι δημοτικοί σύμβουλοι και όχι εσύ.Αν ο Γενικός Γραμματέας δεν έκδωσε με υπαιτιότητα του την διαπιστωτική πράξη,τότε μπορείς να προσφύγεις και εφόσον δικαιωυείς και εκδοθεί διαπιστωτική πράξη,τότε μπορείς να αναλάβεις καθήκοντα. Να σου πω ένα παράδειγμα μήοως και καταλάβεις. Ο Πανταζής από πότε τέθηκε σε αργία? Από την ημέρα που βγήκε η απόφαση του εφετείου που σύμφωνα με το άρθρο 146 έπρεπε να τεθεί σε αργία η από την ημέρα που ο Γενικός Γραμματέας εξέδωσε την διαπιστωτική πράξη αργίας? Και ένα παιδάκι να ρωτήσεις θα σου απαντήσει από την ημέρα της διαπιστωτικής πράξης.Μέχρι τότε ασκούσε κανονικά τα καθήκοντα του ο Παναζής άσχετα αν είχε βγεί απόφαση από το εφετείο.Το ίδιο ισχύει και για εσένα.Θρονιάστηκες στην καρέκλα του δημοτικού συμβούλου χωρίς την ύπαρξη διαπιστωτικής πράξης.Ερμήνευσες μονος σου τον νόμο γράφοντας στα παλιά σου παπούτσια τον ίδιο το νόμο. Εγκαλείς τον περιφερειάρχη ενώ εσύ έχεις πέσει a priori σε αδίκημα.Οποιοςδήποτε πολίτης μπορεί να σου υποβάλει μήνυση για αντιποίηση αρχής με την κατηγορία ότι συμμετείχες σε δημοτικό συμβούλιο χωρίς την διαπιστωτική πράξη του Γενικού Γραμματεά που ορίζεται από το άρθρο 53 του Ν.3852/2010.Και να είσαι σίγουρος ότι θα τιμωρηθείς άσχετα αν εκδοθεί μετά διαπιστωτιλή πράξη.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις O ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ την 4/2/2011

4 σχόλια:

  1. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ

    Κύριε Γενικέ Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου. Κύριε Υπουργέ των Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

    Στο δήμο Ζαχάρως γίνονται σημεία και τέρατα! Οι τακτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφούσας παράταξης με την καθοδήγηση του ευρισκόμενου σε αργία δημάρχου Πανταζή Χρονόπουλου και με την ανοχή των συμβούλων της ελάσσονος αντιπολίτευσης δεν σέβονται το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους και μέχρι τώρα δεν τους έχετε επιβάλει το διοικητικό μέτρο που ο νόμος, 3852/ 2010, ορίζει!!!Η πολιτεία, εάν θέλει να είναι ευνομούμενη, πρέπει αμέσως να παρέμβει έτσι ώστε να λειτουργήσει ο δήμος! Είμαι αυτόπτης μάρτυρας αυτής της απαράδεκτης για αιρετούς συμπεριφοράς και αισθάνομαι ντροπή που είμαι δημότης αυτού του δήμου! Έχω βαθιά την πεποίθηση ότι οι κύριοι αυτοί δεν ενδιαφέρονται να προωθήσουν στη λύση τα υπαρκτά προβλήματα του δήμου, αλλά κάνουν το παν για να μην φανεί η γύμνια του βασιλιά τους! Αναμένω τις νόμιμες αποφάσεις σας!


    Με εκτίμηση

    Ιωάννης Δ. Σχίζας
    Παιδίατρος-Δ/ντής Ε.Σ.Υ
    - Αναπληρωματικός σύμβουλος
    της πλειοψηφούσας παράταξης
    του δήμου Ζαχάρως Ηλείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/2/11, 4:26 μ.μ.

    Ο ΦΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
    ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/2/11, 6:39 μ.μ.

    Σε τέτοιο χάλι σας έχει καταντήσει ο μεγάλος, όποιος καταπατά τους νόμους και δε σέβεται την τάξη είναι άρχοντας και ωραίος ... όποιος πασχίζει να είναι σωστός θεωρείται βλάκας για σας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/2/11, 6:45 μ.μ.

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ
    ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ

    ΟΙ ΠΑΝΤΑΖΗΣ-ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ LAW AND ORDER

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails