ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

2/2/11

O "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ:

1.Απαραίτητη προυπόθεση για να ερμηνευσει κάποιος σωστά τον Ν.3852,την εγκύκλιο 41 και τις αποφάσεις του ΣτΕ,είναι,να έχει μυαλό.Εσύ,λοιπόν,πως τις ερμηνεύεις? 2.Επικαλείσαι το άρθρο 52 και 53 του Ν.3852/2010 και παράλληλα εγκαλείς τον Γενικό Γραμματέα ότι δεν έχει εκδώσει μέχρι τώρα διαπιστωτική πράξη έκπτωσης.Αφού λοιπόν είτε καλώς είτε κακώς δεν υπάρχει διαπιστωτική πράξη έκπτωσης,με ποιο δικαίωμα θεώρησες έκπτωτους τους άλλους και πριν την διαπιστωική πράξη θρονιάστηκες πρώτος και καλλίτερος στα δημοτικά συμβούλια ου έγιναν?

2.Επικαλείσαι τα οξυμένα προβλήματα του Δήμου Ζαχάρως ενώ γνωρίζεις ότι και εσύ με τις επιπόλαιες και άμυαλες ενεργειες σου συνετέλεσες ως μαγιά για να διογκωθοούν.

3.Επικαλείσαι δήθεν ότι η πιστή εφαρμογή των νόμων είναι γενική απαίτηση της κοινωνίας και της πολιτείας και παράλληλα γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια την απόφαση του Γενικού Γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης που δεν αναγνωρίζει νόμιμο το δημοτικό συμβούλιο και το άρθρο 53 του Ν.3852/2010 που απαιτεί διαπιστωτική πράξη για την έκπτωση.Αν πιστεύεις ότι η απόφαση αυτή του Γενικού Γραμματέα δεν είναι νόμιμη,τότε κάνε προσφυγή στο ΣτΕ.Αλλά μέχρι τότε είσαι υποχρεωμένος να την αποδεχθείς.Πράγμα που δεν έκανες.Για ποια νομιμόητητα μιλάς?

4.Αμφισβητείς την νομιμότητα του Γενικού Γραμματέα που ασκεί καθήκοντα ελεγκτή νομιμότητας ότι δεν είναι νιομικός με αυξημένο κύρος.Δεν διάβασες όμως παρακατω το άρθρο 238 παρ.1 του Ν.3852/2010 που γράφει ότι μέχρι την έναρξη λειτουργίας της Αυτοτελούς Υπηρεσίας Εποπτειας Ο.Τ.Α τις αρμοδιότητες ελεγτή νομιμότητας ασκεί ο Γεικός Γραμματέας της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης.Δηλαδή ο Αποστολόπουλος. Και εδώ τώρα αρχίζουν τα γέλια:

5.Ισχυρίζεσαι ότι θίγεσαι προσωπικά και ζημιώνεσαι ανεπανόρθωτα και καλείς τον Γενικό Γραμματέα να πράξει τα νόμιμα. Οτι θίγεσαι προσωπικά δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει.Ηδη έχεις γίνει ρεζίλι των σκυλιών. Το χαστούκι που έφαγες από τον Μπούσμπουρα έχει κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου. (Να αγιάσει το χέρι του!). Αυτό που σε ενδιαφέρει περισσσότερο είναι ότι ζημιώνεσαι ανεπανόρθωτα.Το συμφέρον λοιπόν,η ιδιότελεια.Ποιος ξέρει τι σου έταξαν για να παίξεις αυτό το ηλίθιο παιγνίδι και φοβάσαι μη στο χαλάσει ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και για αυτό τον "ανακαλείς στην τάξη". Ενα μόνο μπορώ να πω: ΑΙΣΧΟΣ
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΠΡΟΣ "ΑΚΑΛΥΠΤΟ". στις 9:44 μμ

4 σχόλια:

 1. ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΜΩΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΩΝ!!!

  1ον Η απόφαση 16/2010 του Γ. Γ. της Περιφέρειας, με την οποία έχει τεθεί σε αργία ο κ. Π. Χρονόπουλος, είναι ισχυρή και απρόσβλητη, μετά και την απόρριψη από το ΣτΕ (3687/2010) της αίτησης για την ακύρωσή της. Η ισχύ της απόφασης αυτής δεν εξαρτάται από την θητεία ή την επανεκλογή του κ. Χρονόπουλου, αλλά αποκλειστικά από την τελεσίδικη αθώωσή του. Κατά συνέπεια ο κ. Χρονόπουλος από τις 7-7-2010 μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να είναι σε αργία.
  Ο κ. Χρονόπουλος με αίτησή του στο Διοικητικό Εφετείο Πάτρας, ζήτησε και έλαβε προσωρινή αναστολή της ισχύος του εγγράφου με αρ. πρ. 116/17-12-2010 του Γ.Γ. της Περιφέρειας. Το έγγραφο αυτό δεν αφορά την αργία του κ. Χρονόπουλου, αλλά απλά ενημερώνει τους παραλήπτες του ότι ο κ. Χρονόπουλος εξακολουθεί να είναι σε αργία.
  Έναντι του κύρους του ασήμαντου αυτού εγγράφου έχει στραφεί ο κ. Χρονόπουλος και στην περίπτωση κατά την οποία ευοδωθεί η αίτηση ακύρωσής του, τι θα έχει κερδίσει ο κ. Χρονόπουλος; Ένα μεγάλο τίποτα!!! Δεδομένου ότι δεν τέθηκε σε αργία με το έγγραφο αυτό, αλλά με την απόφαση 16/2010, το κύρος της οποίας είναι απρόσβλητο και, όπως ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ γνωρίζει, δεν υπάρχει ένδικο μέτρο αμφισβήτησής της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 2ον Ο σε αργία ευρισκόμενος κ. Χρονόπουλος δεν είχε το δικαίωμα να προσκαλέσει την 17-12-2010 σε ορκωμοσία τους νεοεκλεγέντες συμβούλους. Το έκανε γνωρίζοντας ότι διαπράττει το αδίκημα της αντιποίησης της αρχής, με σκοπό την ευθεία αμφισβήτηση του καθεστώτος της αργίας στο οποίο τον έχει θέσει η Πολιτεία, για λόγους Δημοσίου Συμφέροντος. Οι δημοτικοί σύμβουλοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του συνέργησαν (εκούσια ή ακούσια) για την επιτυχία του σκοπού του. Ενώ όσοι πέταξαν τις προσκλήσεις κατευθείαν στο καλάθι των αχρήστων, έπραξαν το ηθικό και νομικό καθήκον τους απέναντι στην Πολιτεία και την Κοινωνία.
  Λένε κάποιοι ότι: «οι μη προσελθόντες στην ορκωμοσία θα πρέπει μέσα σε πέντε μέρες να εκπέσουν…». Όμως οι προθεσμίες που θέτουν οι νόμοι και οι εγκύκλιοι αφορούν σε νόμιμα έγγραφα και διαδικασίες και όχι σε ανυπόστατα έγγραφα, όπως είναι οι προσκλήσεις που εξέδωσε ο σε αργία ευρισκόμενος κ. Χρονόπουλος.
  Λένε επίσης ότι: «ακόμη και παράνομη να θεωρείται η πρόσκληση, ο προσκαλούμενος οφείλει να παραβρεθεί στην ορκωμοσία…». Εδώ δεν πρόκειται απλά για παράνομη πρόσκληση που έχει εκδοθεί από αρμόδιο πρόσωπο, αλλά για ανυπόστατη πρόσκληση αφού έχει εκδοθεί από πρόσωπο που ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ του δικαιώματος αυτού. Κατά συνέπεια ένα τέτοιο έγγραφο δεν δημιουργεί καμία νομική υποχρέωση στον παραλήπτη.
  Λένε ακόμη ότι: «μόνο για πραγματικούς λόγους δικαιολογείται η μη προσέλευση σε ορκωμοσία». Αλήθεια υπάρχει πιο πραγματικός λόγος από τον σεβασμό του Νόμου και του Συντάγματος; Άλλωστε η πεμπτουσία της ορκωμοσίας είναι ακριβώς αυτή «Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ». Δυστυχώς οι συμμετέχοντες στην ορκωμοσία του κ. Χρονόπουλου, ορκιζόμενοι ήσαν ταυτόχρονα και επίορκοι, αφού με την συμμετοχή τους σιγοντάρισαν τον κ. Χρονόπουλο στην έμπρακτη αμφισβήτηση της νομιμότητας και των θεσμών της Πολιτείας.
  Αλήθεια θεωρεί κανείς, είτε είναι νομικός είτε απλός πολίτης, ότι οι μη συμμετέχοντες στο πανηγύρι της ορκωμοσίας του κ. Χρονόπουλου, έπεσαν σε νομικό παράπτωμα;
  Ας γίνει γνωστό ότι η παράταξη του κ. Αλεξανδρόπουλου δεν έλαβε ποτέ την προβλεπόμενη από τον νόμο πρόσκληση για ορκωμοσία, παρά το γεγονός ότι, έγγραφα και έγκαιρα, ζήτησε από τους αρμόδιους συμβούλους της παράταξης του κ. Χρονόπουλου να ασκήσουν το προβλεπόμενο από τον νόμο καθήκον τους, αφού ο ίδιος ο κ. Χρονόπουλος ήταν και είναι σε αργία. Αλλά που να το αποτολμήσουν οι καημένοι!!
  Μόνο ο κ. Χρ. Βλάχος, με έγγραφό του, παραδέχθηκε ότι έχει αυτό το καθήκον, αλλά και αυτός …… για τον φόβο των Ιουδαίων, επικαλέστηκε οικογενειακά προβλήματα και αποποιήθηκε των υποχρεώσεών του!!
  Ας μην έχει λοιπόν κανείς την παραμικρή αμφιβολία ότι οι σύμβουλοι της Μείζονος Πλειοψηφείας, έπραξαν απόλυτα νόμιμα τόσο ως προς την απόρριψη της ανυπόστατης πρόσκλησης του αργού κ. Χρονόπουλου, όσο και κατά την ορκωμοσία τους, με τα κεριά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 3ον Ο κ. Π. Χρονόπουλος, για όσους γνωρίζουν, βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση λόγω των δικαστικών και διοικητικών εκκρεμοτήτων του. Είναι βέβαιο ότι το τελευταίο που επιθυμεί είναι να λειτουργήσει νόμιμα το Δημοτικό Συμβούλιο και να ασκήσει τα καθήκοντά της η Μείζονα Αντιπολίτευση. Ο κ. Χρονόπουλος φοβάται τον ΕΛΕΓΧΟ που θα ασκήσει στο πλαίσιο των καθηκόντων της η Μείζονα Αντιπολίτευση.
  Ας ελπίσουμε ότι οι αρμόδιες διοικητικές αρχές θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα αποκαταστήσουν την νομιμότητα και την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, για το καλό ολόκληρης της Κοινωνίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails