ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

1/2/11

ΕΔΩ "DIMIOS"......

Αγαπητοί αναγνώστες του forum αυτού. Το έχω ξαναγράψει εδώ προεκλογικά και θα το επαναλάβω για άλλη μια φορά. Ότι καλό η κακό έκανε στο Δημο Ζαχαρως ο κος Χρονοπουλος ανήκει στην ιστορία. Εκτός από τον έλεγχο στην οικονομική διαχείρηση του πρώην Δημαρχου που ΘΑ ΓΙΝΕΙ όλα τα αλλά ιστορική αξία έχουν μόνο. Κάποιοι πολίτες που είναι θιασώτες ενός ευνομουμενου κράτους , που τους θελγει η προοπτική ενός πρωτοπόρου Δημου ,που πιστεύουν στις παραγωγικες δυνάμεις που κρυβονται γιατί δεν βρίσκουν πρόσφορο χώρο,που ήδη έχουν οργανωθεί σε ένα δυναμικό φορέα θα κάνουν ότι πρέπει προκειμένου να διαχειρισθουν, όταν έλθει η ώρα, τις αρμοδιότητες που έχει ο νέος Δημος.ο κος Χρονόπουλος εάν δημιουργήσει προβλήματα συνεπικουρουμενος από «γιουσουφακια» θα αντιμετωπίσει αλλά προβλήματα που σίγουρα ούτε να τα σκεφτεί δεν θα θέλει. Ας αρκεσθει λοιπόν σε προσευχή να μην έχει προβλήματα με την οικονομική διαχείρηση της προηγούμενης δημοτικής περιόδου και ας αποφύγει περαιτέρω εμπλοκές με τις υποθέσεις του Δημου. Είναι πλέον ο μοναδικός (προς το παρόν) δημότης που δεν έχει κανένα πολιτικό μέλλον στον τόπο μας. DIMIOS

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ1/2/11, 8:19 μ.μ.

    Αγαπητέ φίλε,
    Και να γίνει οικονομικός έλεγχος στον Δήμο,μάλλον δεν θα βρούν τίποτε,γιατί η γάτα φροντίζει με επιμέλεια να μην αφήνει ίχνη όταν αφοδεύει.
    Ο έλεγχος η μάλλον η έρευνα έχει ήδη αρχίσει και έχει επικεντρωθεί σε άλλο σημείο από τις ειδικές υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών.Τα αποτέλεσματα της έρευνας θα είναι συνταρακτικά.Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων θα ασχολούνται πολλές ημέρες με το θέμα.Λίγο υπομονή και θα δείς τι έχει να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails