ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

1/2/11

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΟΡΟΝΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ!ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΧΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ; ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ! ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ! ΣTΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΡΕΠΕΙ Ν'ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!!  ΕΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ!!!  ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ την 1/2/2011

3 σχόλια:

  1. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΚΟΤΣΩΡΗΣ, ΣΑΣΑΛΟΣ,ΓΚΟΤΣΗΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΙ ΗΤΑΝ? ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/2/11, 10:31 π.μ.

    κ. Σχίζα να δούμε πότε θα απαντήσεις συγκεκριμένα σε αυτό : ορκίστηκες αναπληρωματικός δημ. σύμβουλος προαφανώς γιατί διάβασες την εγκύκλιο του υπουργού και διαπίστωσες ότι αυτοδικαίως εξέπασαν οι Μπούσμπουρας - Αλεξανδρόπουλος κλπ λόγω μη δικαιολόγησης αντικ. αδυναμίας εντός 5 ημερών, λόγω απαγόρευσης ορκωμοσίας κατά παρατάξεις κλπ.
    τώρα παραδέχεσαι ότι έκανες λάθος τότε ; ή βάζεις την άποψη του υπερπεριφερειάρχη πάνω από την υπουργική εγκύκλιο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ1/2/11, 11:25 π.μ.

    θα απαντήσει ο κ.Σχίζας για τα υπόλοιπα.Εγώ στέκω σε αυτό:"ή βάζεις την άποψη του υπερπεριφερειάρχη πάνω από την υπουργική εγκύκλιο ;".
    Βρε φίλε είσαι καλά η να βάλω τις φωνές?
    Θεωρείς την απόφαση του περιφερειάρχη άποψη?
    Ο περιφερειάρχης είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος του υπουργείου εσωτερικών και δεν γνωρίζει την εγκύκλιο του?Εσύ τι λές?Τους νομικούς συμβούλους που έγραψαν την εγκύκλιο,αυτούς δεν συμβουλεύθηκε ο περιφερειάρχης και δέχθηκε την ορκομωσία των Μπούσμπουρα-Αλεξανδρόπουλου?
    Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι είσαστε βούρλα και δεν ξέρετε να ερμηνεύσετε την εγκύκλιο,να τελειώνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails