ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

30/1/11

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

Φίλε Αμαρτολέ, Εγώ πάντως είμαι σίγουρος ότι ο Πανταζής θα παραιτηθεί.Τα πράγματα είναι απλά.Αυτή είναι μόνο η λύση που του μένει.Αν μέχρι αύριο Δευτέρα,το πολύ μέχρι την Τετάστη δεν υποβάλει την παραίτηση του στο πρωτόκολλο του Δήμου,τότε ελάτε στην πλατεία να με δείτε που θα κρεμαστώ από τον Πλάτανο. χαχαχαχαχαχαχαχα
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ στις 11:08 μμ
 
ΣΧΟΛΙΟ: Λες να το κάνει αύριο??? Μερικοί απόψε έλεγαν ότι περιμένουν "ραγδαίες" εξελίξεις και πολύ......ντόρο στο Δημαρχείο. Άσε που έλεγαν ακόμα και για ακόμα πιο άγριες καταστάσεις. Ο καθένας λέει διάφορα, αλλά και εγώ πιστεύω ότι θα έχομε "σεισμό" και σύντομα. Πάντως ο Πανταζής κοιμάται ήρεμος γιατί είναι "χωμένος παντού" είπε ένας που κυκλοφορεί σε γνωστό "στέκι".

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος30/1/11, 11:48 μ.μ.

  ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΛΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΗΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ31/1/11, 12:22 π.μ.

  Αφελής είναι όποιος πιστεύει ότι ο Πανταζής θα αφήσει τον εαυτό του να συρθεί στην ατιμωτική τιμωρία της έκπτωσης και να υπογράψει το πολιτικό του τέλος μην μπορώντας να ξαναβάλει υποψηφιότητα την επόμενη περίοδο.
  Ο Πανταζής γνωρίζει ότι δεν μπορεί να περιμένει τίποτε από την κυβέρνηση όσο και αν θέλει να τον βοηθήσει γιατί η έκπτωση είναι αυτοδίκαιη από τον νόμο.Για να τον βοηθήσει θα πρέπει να φέρει τροπολογία στη βουλή που να λέει ότι δεν εκπίπτει όποιος αιρετός καταδικαστεί για παράβαση καθήκοντος και η τροπολογία αυτή να έχει αναδρομική ισχύ.Πιστεύεις εσύ ότι η κυβέρνηση θα φέρει τέτοια τροπολογία για χάρη του Πανταζή?Μα αν το κάνει αυτό,τότε βάζει ταφόπλακα στον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.
  Τα πράγματα φιλε έχουν πάρει το δρόμο τους.Ο Πανταζής πάει για έκπτωση.Και το μόνο "κόλπο" που του απομένει για να μπορεί να είναι παρών στο πολιτικό σκηνικό την επόμενη δημοτική περίοδο,είναι η παραίτηση.
  Τώρα,αν θέλει να κάνει "νταβαντούρι" ο Πανταζής μπορεί να το κάνει και την ημέρα που θα καταθέτει την παραίτηση.Πως?Να καλέσει τους δικούς του και να τους πεί ότι εξαναγκάζεται να υποβάλει την παραίτηση του γιατί κάποιοι θέλουν την πολιτική του εξόντωση και ότι ο τόπος θα ρημάξει.Τότε να εξεγερθούν οι "αγανακτισμένοι" και να έχουμε τα γνωστά παρατράγουδα.Να δείτε ότι κάπως έτσι θα εξελιχθούν τα πράγματα.
  Ισως,με αυτά που γράφω,άθελα μου να υποδεικνύω και τις κινήσεις που πρέπει να κάνει ο Πανταζής.Αλλά δεν φταίω εγώ.Και κάποιοι άλλοι θα του τις έχουν πεί.Σίγουρα.Εγώ προβλέπω τις εξελίξεις και μακάρι να κάνω λάθος.Εξαρτάται από τον λαό της Ζαχάρως πως θα τις αντιμετωπίσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails