ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

5/2/11

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΧΟΛΙΩΝ..."Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΑΠΑΝΤΑ

Είναι απείρως κουραστικό αυτό που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες. Ο διάλογος κάποιον ανθρώπων μέσα από το blog σου είναι αδιάφορος έως κουραστικός. Για αυτούς υπάρχουν και τα τηλέφωνα. Μπορεί να αυξάνεται πρόσκαιρα η αναγνωσιμότητα σου (λόγω των επισκέψεων των συνομιλητών) αλλά σε λίγο θα είναι και οι μόνοι που θα το επισκέπτονται. Δεν μπορεί το σχόλιο να είναι η είδηση.
Φιλικά ΑναΓνώστης
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΠΑΝΤΑ ΕΥΣΤΟΧΟΣ....ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ?... την 5/2/2011


Φίλε ΑναΓνώστη, Η άποψη μου για αυτό το blog είναι διαφορετική από τη δική σου. Εσύ μάλλον πιστεύεις ότι to blog αυτό είναι ειδησεογραφικό και o blogger είναι ένας δημοσιογράφος που τρέχει όλη μέρα να βγάλει ειδήσεις για να τις παρουσιάσει στο bloog του. Οπότε έχεις απόλυτο δίκιο αν εσύ μπαίνεις στο blog για να διαβάσεις ειδήσεις για την Ζαχάρω και πέφτεις επάνω στα ανούσια σχόλια των αναγνωστών που μερικά γίνονται κύρια ανάρτηση. Εμένα όμως η άποψη μου για αυτό το blog είναι διαφορετική. Εγώ πιστεύω ότι ο blogger είναι ένας άνθρωπος που μάλλον ζεί και δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ζαχάρως.Δημιούργησε ένα blog για το κέφι του και επειδή τον ενφιαφέρουν και παρακολουθεί τα κοινά,θεώρησε καλό να ανεβάζει στο blog θέματα που αφορούν το Δήμο Ζαχάρως τόσο στο πολιτικό πεδίο όσο και στο κοινωνικό.Αν ήθελε να δημιουργήσει ένα ειδησεογραφικό blog θα επισκεφτόνταν ειδησεογραφικά sites θα έκανε copy και θα τα μετέφερε στο blog του.Κάτι το ανούσιο και συνηθισμένο.Εκανε όμως καλλίτερο που σπάνια συναντάς στην Eλληνική blogόσφαιρα και μπράβο του για αυτό.Αναρτά ένα θέμα και επιτρέπει τα σχόλια των αναγνωστών.Οπότε μέσα από τις αντιπαραθέσεις,τις σκέψεις και του σχολιασμούς των αναγνωστών,βγαίνουν ειδήσεις και αποκτά ενδιαφέρον η επίσκεψη σε αυτό το blog. Στην πραγματικότητα μέσα σε αυτό το blog γίνεται μια συζήτηση,όμοια με αυτή που γίνεται σε δημόσιους χώρους,στην αγορά όπως θα έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι.Σε μια συζήτηση θα ακούσεις ουσιαστικά και ανούσια,αδιάφορα και ενδιαφέροντα,ευγενικά και αγενή,επαίνους και προπηλακισμούς.Μα αυτό είναι όλο το σασπένς της υπόθεσης.Ο μονόλογος είναι βαρετός αγπαπητέ ΑναΓνώστη και η μονομερής παρουσίαση του θέματος. Βέβαια κανένας αναγνώστης του blog δεν εκβίασε τον διαχειριστή να κάνει ανάρτηση το σχόλιο του.Ο ίδιος κρίνει αν πρέπει να αναρτηθεί η όχι. Και κανένας δεν υποχρέωσε κανέναν να διαβάσει τα σχόλια η μια ανάρτηση που δεν τον ενδιαφέρει. Η επισκεψιμότητα αυτού του blog έχει αυξηθεί κατακόρυφα μόνο και μόνο γιατί οι ειδήσεις αναπαράγονται από τους αναγνώστες του.Γιατί ο αναγνώστης συμμετέχει κατά κάποιο τρόπο στη θεματολογία αυτού του blog. Αν κάνει αυτό λές εσύ,΄τοτε θα βλέπει τον επισκέπτη με το κυάλι. Και κάτι τελευταίο.Ο blogger δεν κερδίζει τίποτε από αυτό το blog.Αντίθετα χάνει.Την ώρα του.Κερδισμένοι είναι μόνο οι αναγνώστες του που μαθαίνουν για τον τόπο τους και σχολιάζουν καταστάσεις και γεγονότα,έστω και ανώνυμα.Βέβαια υπάρχουν σχόλια που σε κάποιους αρέσουν και σε κάποιους όχι.Αλλά τι να κάνουμε.Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις.Σε κανέναν όμως δεν απαγορεύθηκε να γράψει αυτό που πιστεύει και αισθάνεται.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΠΑΝΤΑ ΕΥΣΤΟΧΟΣ....ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ?... την 5/2/2011
 
 
ΣΧΟΛΙΟ: Μπορώ να πώ ότι και έμενα με εξέπλιξε το γεγονός ότι ΞΕΚΙΝΗΣΕ ένας δημοσιος διάλογος ώστε προσπάθησα με τις συνεχείς αναρτήσεις να τον αναδείξω. Πιστεύω ότι σιγα-σιγά θα μειωθούν οι αναρτήσεις και πλέον οι αναγνώστες μας θα ενημερώνονται και για άλλα θέματα. Επίσης δεν είμαι δημοσιογράφος για να δίνω άμεσα τις ειδήσεις, απλά μπορεί απο τα ΜΜΕ να δανείζομαι θέματα και να τα προβάλω με ανάλογα σχόλια. Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας και τα σχόλια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails