ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

4/2/11

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΠΑΝΤΑ ΕΥΣΤΟΧΟΣ....ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ??

Δεν με εκπλήσσει αγαπητέ Ακάλυπτε,η είδηση ,ότι στην συνάντηση ο Δήμος θα εκπροσωπηθεί από τον κ.Αγραπιδά.Δεν είναι τίποτε τυχαίο.Εξάλλου τα είχα γράψει και σε παλαιότερο post και θα τα ξαναγράψω. Στην πραγματικότητα πίσω από την πλάτη του απλού Ζαχαραίου πολίτη παίχτηκε ένα παιγνίδι μεταξύ Αγραπιδά,Δημήτρουλα και Πανταζή με σκοπό την νίκη του τελευταίου στις εκλογές.Πως? Διαβάστε προσεκτικά.

Ο Πανταζής μετά την αργία ήθελε οπωσδήποτε να κερδίσει τις εκλογές για να χρησιμοποιήσει την νίκη του αυτή ως μέσο εκβιασμού προς την κυβέρνηση για να τύχει καλλίτερης μεταχείρισης ως προς την αργία.Αλλωστε και οι ίδιοι το έχετε ακούσει , ότι σε όλες τις συνεντέυξεις του στα ΜΜΕ λέει ότι εμένα με αγαπάει ο λαός και με εξέλεξε αν και ευρίσκομαι σε αργία.Επρεπε οπωσδήποτε να κερδίσει αυτές τις εκλογές.Ηταν ζήτημα τιμής για αυτόν.Εκ των προτέρων γνώριζε ότι δεν θα κερδίσει με την πρώτη και θα πάει και δεύτερο γύρο και επίσης γνώριζε μάλλον από τους νομικούς του ότι δεν πρόκειται να είναι δημαρχος. Πως όμως θα το πετύχαινε αυτό? Με τον ένα και μοναδικό τρόπο που χρησιμοποιούν οι πονηροί για να κερδίσουν τον πόλεμο.Με την διάσπαση του εχθρού και την πονηριά.Οι κινήσεις του ήταν οι εξής:

1,Βάζει ζιζάνια στην Νέα Δημοκρατία με σκοπό σαν κόμμα να διασπασθεί και να μην υπάρχει επίσημη υποστήριξη από το κόμμα.Γνώριζε ότι ο Λάμπρος θα του πήγαινε κόντρα και

2.Συννενοείται με τον Αγραπιδά να κατέβει αυτός υποψήφιος,ώστε οι Νεοδημοκράτες να μην ακολουθήσουν τον Λάμπρο αλλά αυτόν.Τους νεοδημοκράτες που θα ψήφιζαν με κομαμτικό γνώμονα.Σύνδεσμος μεταξύ Αγραπιδά και Πανταζή πρέπει να ήταν ο Παπακυριακόπουλος πρώην πρόεδρος του ΔΣ και ένας πρώην τοπικός παράγοντας του Γιαννιτσοχωρίου..Η αμαιβαία υπόσχεση ήταν να βοηθήσει ο Αγραπιδάς τον Πανταζή στον δεύτερο γύρο με αντάλλαγμα να τον υποστηρίξει μετά να γίνει Δήμαρχος Ζαχάρως,γνωρίζοντας ότι έχει χαμένο το παιγνίδι.Ετσι και έτσι ο Πανταζής δεν θέλει κανέναν από τους δικούς του για Δήμαρχο,συνεχώς λέει ότι δεν κάνει κανένας για Δήμαρχος .Παράλληλα με τον Αγραπιδά ικανοποιεί και τους φίλους του στη Νέα Δημοκρατία που τον στήριξαν από όλες τις απόψεις.

3.Ο Δημήτρουλας κατέβηκε με την ελπίδα ότι θα τον στηρίξει το ΠΑΣΟΚ.Δεν του έκατσε όμως και αποφάσισε να πάει με τον Μπούσμπουρα.Ισως για άλλο σκοπό.Γιατί δεν πήγε με τον Αλεξανδρόπουλο που είχε έστω και σιωπηρά την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ?
Στον δεύτερο γύρο έγιναν πολλά.Πάρα πολλά.Επεσαν υποσχέσεις και όταν δελεάζεται κάποιος, εύκολο είναι να τον δείς να λέει ότι πετάει ο γάιδαρος.Οτι γίνεται και τώρα. Να γιατί δεν εκπλήσσομαι αγαπητέ μου Ακάλυπτε.Αυτές είναι δικές μου σκέψεις που τις είχα από τον πρώτο γύρο των εκλογών,Κάτι είχα καταλάβει.Και τώρα αισθάνομαι ευχαρίστηση που σιγά-σιγά οι σκέψεις μου με δικαιώνουν,
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις O "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ. στις 11:02 μμ

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/2/11, 12:30 π.μ.

    Είναι απείρως κουραστικό αυτό που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες.
    Ο διάλογος κάποιον ανθρώπων μέσα από το blog σου είναι αδιάφορος έως κουραστικός. Για αυτούς υπάρχουν και τα τηλέφωνα.

    Μπορεί να αυξάνεται πρόσκαιρα η αναγνωσιμότητα σου (λόγω των επισκέψεων των συνομιλητών) αλλά σε λίγο θα είναι και οι μόνοι που θα το επισκέπτονται.

    Δεν μπορεί το σχόλιο να είναι η είδηση.

    Φιλικά

    ΑναΓνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ Ν' ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΖΟΥΔΙΑ!
    ΑΜΑΡΤΩΛΕ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΙ!!!ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ Σ'ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/2/11, 2:15 π.μ.

    Αυτό το σενάριο κάποιοι το λέγαμε πριν τις εκλογές. Είχαμε όμως μία ελπίδα πως δε θα επαληθευτεί ως προς το Δούρειο Ίππο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ5/2/11, 9:46 π.μ.

    Φίλε ΑναΓνώστη,
    Η άποψη μου για αυτό το blog είναι διαφορετική από τη δική σου.
    Εσύ μάλλον πιστεύεις ότι to blog αυτό είναι ειδησεογραφικό και o blogger είναι ένας δημοσιογράφος που τρέχει όλη μέρα να βγάλει ειδήσεις για να τις παρουσιάσει στο bloog του.
    Οπότε έχεις απόλυτο δίκιο αν εσύ μπαίνεις στο blog για να διαβάσεις ειδήσεις για την Ζαχάρω και πέφτεις επάνω στα ανούσια σχόλια των αναγνωστών που μερικά γίνονται κύρια ανάρτηση.
    Εμένα όμως η άποψη μου για αυτό το blog είναι διαφορετική.
    Εγώ πιστεύω ότι ο blogger είναι ένας άνθρωπος που μάλλον ζεί και δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ζαχάρως.Δημιούργησε ένα blog για το κέφι του και επειδή τον ενφιαφέρουν και παρακολουθεί τα κοινά,θεώρησε καλό να ανεβάζει στο blog θέματα που αφορούν το Δήμο Ζαχάρως τόσο στο πολιτικό πεδίο όσο και στο κοινωνικό.Αν ήθελε να δημιουργήσει ένα ειδησεογραφικό blog θα επισκεφτόνταν ειδησεογραφικά sites θα έκανε copy και θα τα μετέφερε στο blog του.Κάτι το ανούσιο και συνηθισμένο.Εκανε όμως καλλίτερο που σπάνια συναντάς στην Eλληνική blogόσφαιρα και μπράβο του για αυτό.Αναρτά ένα θέμα και επιτρέπει τα σχόλια των αναγνωστών.Οπότε μέσα από τις αντιπαραθέσεις,τις σκέψεις και του σχολιασμούς των αναγνωστών,βγαίνουν ειδήσεις και αποκτά ενδιαφέρον η επίσκεψη σε αυτό το blog.
    Στην πραγματικότητα μέσα σε αυτό το blog γίνεται μια συζήτηση,όμοια με αυτή που γίνεται σε δημόσιους χώρους,στην αγορά όπως θα έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι.Σε μια συζήτηση θα ακούσεις ουσιαστικά και ανούσια,αδιάφορα και ενδιαφέροντα,ευγενικά και αγενή,επαίνους και προπηλακισμούς.Μα αυτό είναι όλο το σασπένς της υπόθεσης.Ο μονόλογος είναι βαρετός αγπαπητέ ΑναΓνώστη και η μονομερής παρουσίαση του θέματος.
    Βέβαια κανένας αναγνώστης του blog δεν εκβίασε τον διαχειριστή να κάνει ανάρτηση το σχόλιο του.Ο ίδιος κρίνει αν πρέπει να αναρτηθεί η όχι.
    Και κανένας δεν υποχρέωσε κανέναν να διαβάσει τα σχόλια η μια ανάρτηση που δεν τον ενδιαφέρει.
    Η επισκεψιμότητα αυτού του blog έχει αυξηθεί κατακόρυφα μόνο και μόνο γιατί οι ειδήσεις αναπαράγονται από τους αναγνώστες του.Γιατί ο αναγνώστης συμμετέχει κατά κάποιο τρόπο στη θεματολογία αυτού του blog.
    Αν κάνει αυτό λές εσύ,΄τοτε θα βλέπει τον επισκέπτη με το κυάλι.
    Και κάτι τελευταίο.Ο blogger δεν κερδίζει τίποτε από αυτό το blog.Αντίθετα χάνει.Την ώρα του.Κερδισμένοι είναι μόνο οι αναγνώστες του που μαθαίνουν για τον τόπο τους και σχολιάζουν καταστάσεις και γεγονότα,έστω και ανώνυμα.Βέβαια υπάρχουν σχόλια που σε κάποιους αρέσουν και σε κάποιους όχι.Αλλά τι να κάνουμε.Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις.Σε κανέναν όμως δεν απαγορεύθηκε να γράψει αυτό που πιστεύει και αισθάνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/2/11, 11:46 π.μ.

    ΟΙ ΕΞΗΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ: " ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΖΟΥΔΙΑ!......ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ Σ'ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"
    ΔΙΚΑΙΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΕ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/2/11, 11:54 π.μ.

    Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΣΤΟΝ Β' ΓΥΡΟ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ
    ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣ
    ΑΒΑΣΙΜΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΠΑΝΤΑΖΗ
    Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
    ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ, ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΞΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ LEAKS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/2/11, 12:11 μ.μ.

    Καλύτερα να γράφει κάποιος ανώνυμα αντί να παρουσιάζεται με διπλό προφίλ για να φαίνεται πως έχουν απήχηση οι απόψεις του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/2/11, 2:15 μ.μ.

    ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Κο ΣΧΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ. ΕΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΤΑ ΦΙΤΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ5/2/11, 2:31 μ.μ.

    χαχαχαχαχαχαχ
    καλό!!!!
    Εξάλλου το κάνανε και διαφημιστικό σποτ.

    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ

    Επέξηγηση: Ρουφιάνος είναι όποιος δεν πάει με τα νερά του Πανταζή και της παρέας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΩΤΙΕΣ ΕΙΧΑΜΕ. ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΞΗΓΗΘΗΚΕ; ΜΗΠΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΖΟΥΔΙΑ;Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΏΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ; ΤΕΡΑΤΑ ΓΝΩΣΗΣ;ΚΑΚΟΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ! ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΗΛΙΘΙΟΣ;10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΕΙΧΑ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ; ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails