ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

30/1/11

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΑΠΑΝΤΑ

Φίλε Αμαρτωλέ. Να σου απαντήσω:

1.Μεταξύ μας,μου είναι αδιάφορο αν παραιτηθεί η όχι ο Πανταζής για πολλούς και διάφορους λόγους. Επομένως για κάτι που μου είναι αδιάφορο δεν πρόκειται να ξοδέψω τα χρήματα μου για να ανοίξω σαμπάνιες.Για την πίτα που δεν τρώγω τι με νοιάζει και αν καεί.Αλλοι θα τρέξουν να ανοίξουν σαμπάνιες και θα κάνουν ανάσταση με σουβλιστά αρνιά.χαχαχαχαχα.

2.Αυτό που με νοιάζει εμένα πάνω από όλα είναι να επικρατήσει η νομιμότητα και να μην γράφουν κάποιοι αιρετοί τους νόμους του κράτους και τις αποφάσεις της διοίκησης στα παλιά τους τα παπούτσια. Με νοιάζει οχι ως Ζαχαραίο αλλά σαν Ελληνα φορολογούμνος πολίτη που δείχνει μηδενική ανοχή στις προκλήσεις του κάθε ανεγκέφαλου πρώην μπάτσου. Προκλήσεις που διεγείρουν το περί δικαίου,ισονομίας και ισοπολιτείας αίσθημα του κάθε Ελληνα που ζεί και δραστηριοποιείται στην Ελληνική επικράτεια.

3.Και για να μπούμε στο ψητό. Ενας που ενδιαφέρεται πραγματικά για το καλό της Ζαχάρως,δεν θα τον συνέφερε αυτή την χρονική περίοδο να παραιτηθεί ο Πανταζής.Οχι γιατί θα αλλάξει τίποτε.Μέχρι τουλάχιστον το τέλος αυτής της δημοτικής περιόδου ο Πανταζής θα κινεί τα νήματα του Δήμου.Είτε το θέλουν είτε όχι.Ο Δήμαρχος που θα εκλεγεί μετά την παραίτηση του θα είναι κατευθείαν μαριονέτα του Πανταζή. Δεν συμφέρει η παραίτηση του Πανταζή τώρα γιατί θα είναι και πάλι Δήμαρχος την επόμενη δημοτική περίοδο.Αν παραιτηθεί πριν την απόρριψη της αναίρεσης από τον Αρειο Πάγο,σύμφωνα με την δική μου άποψη δεν θα εκπέσει,και επομένως θα μπορεί να βάλει υποψηφιότητα για την επόμενη δημοτική περίοδο,ενώ αν δεν παραιτηθεί και εκπέσει τότε Πανταζής ΤΕΛΟΣ ολκληρωτικά.

4.Η ανωμαλία,που αναφέρεις,θα συνεχισθεί στο Δήμο είτε παραιτηθεί είτε όχι ο Πανταζής.Σκέψου το λογικά. Ας πούμε δεν παραιτηθεί αλλά συνεχίζει να είναι σε αργία και εκπέσει αργότερα.Τι θα αλλάξει?Ο Πανταζής θεωρεί a priori ότι αυτή η Δημοτική περίοδος του ανήκει γιατί είναι επιλογή του λαού της Ζαχάρως,επομένως αυτός θα είναι ουσιατικά ο Δήμαρχος,άσχετα με το τυπικο μέρος της υπόθεσης. Το δήλωσε άλλωστε και στη συνέντευξη του στο IONIONFM.Η ανωμαλία στην όλη κατάσταση θα επικρατήσει μέχρι το τέλος αυτής της δημοτικής περιόδου. Για να μην επικρατήσει η ανωμαλία ένα πράγμα μόνο μπορεί να γίνει. Να βρούν νομικές διόδους και να ξαναγίνει επίσημα Δήμαρχος ο Πανταζής.Ας κόψει το λαιμό της η κυβέρνηση. Πράγμα το οποίο δεν πρόκειται να γίνει,γιατί τότε είναι να πάμε όλοι οι Ελληνες από την Κρήτη μέχρι τον Εβρο και να αυτοκτονήσουμε ομαδικά,γιατί θα είμαστε άχρηστοι,αφού όλη η Ελλάδα θα έχει υποταχθεί στις θελήσεις ενός μπάτσου. Ο σκοπός του Πανταζή αλλά και των φίλων του είναι να εκβιασθεί η κυβέρνηση και να δώσει ευνοική λύση για τον Πανταζή. Αυτές είναι οι σκέψεις και οι απόψεις μου φίλε Αμαρτωλέ.

Και κάτι άλλο. Μην νομίζεις ότι γράφοντας στο blog σου,το κάνω για να επηρεάσω άτομα η καταστάσεις.Οι Ζαχαραίοι είναι αγύριστα κεφάλια.Δεν παίρνουν από λόγια.Στην πραγματικότητα για τους Ζαχαραίους είμαι "φωνή βοώντος εν τη ερήμω".Η μάλλον για να το γράψω πιο λαικά με γράφουν στα ...φρύδια τους.Αλλά και εγώ γράφω στο blog σου για να μου περάσει η ώρα.Μήοως δεν γνωρίζω ότι το γαλί,όπως λέει ο κ.Σχίζας θα πάει εκεί που θέλει ο βοσκός που έχει το καλάμι? χαχαχαχαχαα
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ την 30/1/2011
 
 
ΣΧΟΛΙΟ: Πιστεύω ότι είσαι κατανοητός απο όλους και δικαιολογείς την αποψή σου. Έχεις συγκροτημένη άποψη. Σε θέλω συχνό σχολιαστή στο blog. όχι μόνο εγώ αλλά και οι υπόλοιποι φίλοι.

2 σχόλια:

  1. ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Σ'ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΚΑΡΑΒΙ!ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΖΑΧΑΡΑΙΟΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΘΑ ΜΕ ΕΤΡΩΓΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ!ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ, ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ!!!
    ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ Ν'ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΟΞΥΝΟΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ, ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ,ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails