ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

9/5/14

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ.

Τελικά ήταν αρκετά μεγάλη η αποψινή συγκέντρωση του Πανταζή Χρονόπουλου στην Ζαχάρω. Ήθελε να κάνει δυναμική παρουσία τόσο από πλευράς υποστηρικτών όσο και από πλευράς ομιλίας. Είπε πολλά και συγκρούστηκε μετωπικά με τον Κώστα Αλεξανδρόπουλο και την παράταξή του. Μεταξύ των υποψηφίων είδαμε τον Χάρη Λαμπρόπουλο που θεωρείται από όλους το ισχυρό χαρτί του Πανταζή. Ο Χάρης ήταν παρόν στην μετά πυρκαγιών εποχής με ουσιαστική παρουσία, όλοι τον χαιρετησαν επειδή δεν ξεχνούν την σημαντική βοήθεια για την πραγματοποίηση πολλών έργων υποδομής αλλα και μεσολάβησή του για την χορήγηση υλικής βοήθειας προς τους πληγέντες.
¨Οι εκλογές κρίθηκαν...." είπαν πολλοί μετά το τέλος της ομιλίας και μένει να δούμε αν επιβεβαιωθούν οι απόψεις τους. 
Ο Πανταζής Χρονόπουλος απο τον τρόπο της παρουσίας του έδειξε οτι έχει κρατήσει τον σκληρό πυρήνα των ψηφορόρων του και για απόψε εκτιμούμε ότι περίπου 800 -900 άτομα.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/5/14, 8:53 π.μ.

    Αγαπητό αμαρτωλό παρότι είσαι πάντα αντικειμενικό, έγκυρο και ανιδιοτελές μου φαίνεται πως και εσύ αποφάσισες να “σμπρώξεις” τον Αλεξανδρόπουλο. Γιαυτό αναγκάζομαι να γράψω αυτά που πράγματι είδα στη συγκέντρωση του Μέγα Δημάρχου.
    Όχι δεν ήταν 900 οι παρόντες αμαρτωλό μου. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7000 ΚΟΣΜΟΥ έδωσαν βροντερό παρόν! Οικονομικοί μουσουλμάνοι μετανάστες που έφτασαν από κάθε γωνιά του Νομού φώναζαν με έξαψη “Αλάχ Ακμπάρ” ενώ ο υπόλοιπος κόσμος 8000 ΖΑΧΑΡΑΙΟΙ ούρλιαζαν από χαρά όταν ο Μέγας Δήμαρχος ανέβηκε στο βήμα! Πολλές σημαντικές προσωπικότητες ήταν εκεί για να δείξουν την έμπρακτη υποστήριξη τους. Στην πρώτη σειρά μπορέσαμε να διακρίνουμε μεταξύ άλλων τους κ.κ. Παναγιώτη και Μάκη Ψωμιάδη, τον κ. Μιχάλη Λιάπη, τον κ. Θεόδωρο Τσουκάτο, τον κ. Τάσο Μαντέλη,τον κ. Χρήστο Μαυρίκη, τον κ. Αργύρη Σαλιαρέλη, τον πολιτικό κρατούμενο που περεβρέθει με ολιγοήμερη άδεια κ. Βασίλειο Παπαγεωργόπουλο. Αυτοί ήταν μόνο λίγοι από τους σπουδαίους ευεργέτες της Πατρίδος που βρέθηκαν ανάμεσα στους 9000 ΖΑΧΑΡΑΙΟΥΣ. Χαλασμός έγινε όταν ο Μέγας Δήμαρχος ανακοίνωσε στην ομιλία του τη δημοπράτηση του Διεθνούς Αεροδρομίου στο Θολό καθώς και του Διεθνούς Λιμένα της Καλίδονας που όπως χαρακτηριστικά είπε, θα είναι το “Μεγαλύτερο Λιμάνι της Μεσογείου” ενώ και τα δυο έργα θα είναι έτοιμα μέχρι του χρόνου την Κυριακή του Άπιστου Θωμά! Το καλύτερο όμως ήταν φυλαγμένο για το τέλος! Με πενθήμερη άδεια ο παλιός σύντροφος, ο εκλεκτός συνεργάτης, ο αγαπημένος φίλος ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ανέβηκε στο βήμα και ανακήρυξε τον Μέγα Δήμαρχο σε Βασιλεύς του Λαού! Οι δυο αγέρωχοι άντρες σφιχταγκαλιάστηκαν και οι 10000 ΖΑΧΑΡΑΙΟΙ γύρισαν στα σπίτια τους με δάκρυα ευτυχίας και ευγνωμοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/5/14, 10:09 π.μ.

    1ον Θές πολλααααα ούζα τους 200 250 να τους κάνεις 800 900. ελπίζω τουλάχιστο να στα κέρασε ο λεγάμενος.
    2ον γράφεις ότι έγιναν πολλά κιόλας έργα υποδομής;;;; σοβαρά;;;;; δε μας δείχνεις 1 όχι παραπάνω ένα μοναχά μπας και γίνεις λιγουλάκι πιστευτός.
    3ον ναι κρίθηκαν οι εκλογές αλλά για ποιόν;;; όταν ξεσουρώσεις απ΄τα ούζα μπορεί και να το καταλάβεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/5/14, 3:01 μ.μ.

    Ρε παιδιά να συνενοηθούμε λιγάκι! Στην ίδια ομάδα είμαστε και τρώμε το ένα αυτογκόλ μετά το άλλο! Δε γίνεται στο μπλόγκ να λέμε ότι η συγκέντρωση "που έκρινε τις εκλογές" είχε 800 900 άτομα και λιγές ώρες μετα στο φεισμπουκ του Δήμαρχου να μπαίνουν φωτογραφίες με σκάρτα 300 νοματαίους! Ή να μη λέμε νούμερα στο μπλόγκ ή να μην ανεβάζουμε φωτογραφίες. Ρεζίλι γίναμε. Άντε να σοβαρευτούμε λιγάκι γιατί είναι που είναι στραβό το κλήμα θα το φάει και ο γάιδαρος στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/5/14, 12:08 μ.μ.

    Αμαρτωλο μου ενημερωσε τον κοσμο οτι η περιφερεια της Φιγαλειας πειναει...δεν εντυπωσιαζετε με τα πολυτελοι τζιπ...βλεπε λευκο Lexus...ευχαριστω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/5/14, 12:23 μ.μ.

    Ισα ισα μουτζωνει οταν περνανε χαχαχα...για να μην σου πω τι πιανουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/5/14, 12:42 μ.μ.

    ΛΕΥΚΟ LEXUS MMMMM......KATI MOY MYRIZEI.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/5/14, 4:40 μ.μ.

    SOU MYRIZEI SOY MYRIZEI AYTO POY LENE APO DHMARXOS KLHTHRAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/5/14, 7:32 μ.μ.

    Γκουγκλάρετε το ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ και εκει θα μάθετε για το παιδί του λαού που ήρθε να μας σώσει και να επαναφέρει τον έκπτωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/5/14, 12:26 π.μ.

    giati theli na gini xalifis sti thesi tou xalifi exei grammatia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails