ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

8/5/14

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ "ΣΠΡΩΧΝΕΙ" ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ



Διαβάζοντας τον ημερήσιο τοπικό τύπο παρατηρούμε οτι εκτός απο τις πληρωμένες διαφημίσεις κάνει και "αντικειμενικά" δημοσιεύματα που θυμίζουν στοχευμένες επικοινωνιακές τακτικές για τις οποίες ο Κώστας Αλεξανδρόπουλος δεν τις χρειάζεται. Οταν μας "πασάρουν" έναν "τέλειο" και "ϊδανικό" υποψήφιο τότε αν χάσει τι θα πούν;;;;

//  ΠΑΤΡΙΣ  7/5/2014
Της θερμής υποδοχής των συμπολιτών του στη λαϊκή αγορά της Ζαχάρως έτυχε ο υποψήφιος δήμαρχος Ζαχάρως-Φιγαλείας κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος είχε και πάλι την ευκαιρία να σφίξει το χέρι των απλών δημοτών και να συζητήσει τα προβλήματά τους.
Ο κ. Αλεξανδρόπουλος ο οποίος συνοδευόταν από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους μίλησε τόσο με τους καταναλωτές όσο και με τους παραγωγούς-μικροπωλητές δείχνοντας εξαιρετικό ενδιαφέρον για όλα τα ανοιχτά  ζητήματα που αφορούν τον χώρο αλλά και γενικότερα την αγορά του Δήμου.
Πολλοί ήταν εκείνοι εξάλλου που εξέφρασαν τη στήριξή τους στο πρόσωπό του, και του δήλωσαν την επιθυμία να αλλάξουν πολλά πράγματα στη Ζαχάρω, τη Φιγαλεία και τις τοπικές κοινότητές μας.
Τον παρότρυναν επίσης να συνεχίσει με δυναμικό τρόπο τον αγώνα του και να προχωρήσει στις εκλογές παραθέτοντας όλες τις απόψεις του για τα σοβαρά θέματα του τόπου, αλλά και για τα απλά προβλήματα της καθημερινότητας. 

Η πρώτη νίκη στη χθεσινή συζήτηση!

Όλα τα επιχειρήματα του… έκπτωτου δημάρχου Πανταζή Χρονόπουλου κατέρριψε στη χθεσινοβραδυνή τηλεοπτική συζήτηση στην ΟΡΤ TV o Κώστας Αλεξανδρόπουλος.

Άσκησε αυστηρή κριτική στα «πεπραγμένα» της δημοτικής αρχής και αποκάλυψε την τεράστια αδυναμία της να διαχειριστεί με έργα και παρεμβάσεις τα προβλήματα  του Δήμου καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας της. //

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/5/14, 12:10 μ.μ.

    Φίλε ο δημοσιογράφος κρίνει και έχει δικαίωμα να σχηματίζει άποψη. Εσύ ας πούμε, γιατί "σπρώχνεις'" με τα χίλια τον έκπτωτο? διακώμα σου δεν είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/5/14, 2:28 μ.μ.

    Έχεις δίκιο αγαπητό "αμαρτωλό". Ειδικά το σχόλιο για το debate δε το ΄χει ανάγκη ο Αλεξανδρόπουλος. Νίκησε κατα κράτος τον φοβερά νευρικό αντίπαλο του. Το είδαμε όλοι στην τηλεόραση δεν εχουμε ανάγκη την Πατριδα να μας το πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails