ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

7/5/14

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗ

 Στην σελίδα μας στο facebook λάβαμε δήλωση - ανακοίνωση απο την παράταξη "ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗΣ" και την δημοσιεύουμε όπως ακριβώς μας κοινοποιήθηκε.

//ακούει Πανταζή και ...πετάγεται στον ύπνο του!
Μέχρι χθες νομίζαμε πως υπάρχουν τρεις υποψήφιοι Δήμαρχοι στο Δήμο Ζαχάρως-Φιγαλείας. Σήμερα μετά τα μεσάνυχτα που τελείωσε η συζήτηση των "τριών" στην Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση, αποδείχθηκε πως υπάρχουν μόνο δύο υποψήφιοι Δήμαρχοι και ένας "αλεξιπτωτιστής". Είχε δίκιο ο Πανταζής που αποκάλεσε αλεξιπτωτιστή τον κύριο Αλεξανδρόπουλο, από την έναρξη τις συζήτησης στις 10 μμ. Μέχρι το τέλος, περίπου στη 1.00΄τα ξημερώματα, ο κύριος Αλεξανδρόπουλος το απέδειξε μόνος του. Δεν είπε τίποτα για τον Δήμο, ούτε πρόγραμμα, ούτε προτάσεις, ούτε απολογισμό της δράσης του (γιατί είχε καταψηφίσει όλα τα μεγάλα έργα και όλα τα μικρά). Και τί έλεγε; - Πανταζής, Πανταζής, ξανά Πανταζής και ...πάλι Πανταζής. Τέτοιο φάλτσο, σαν αυτό, δεν ξανάγινε στην Τηλεόραση. Έμοιαζε σαν ...να ακούει Πανταζή και να πετάγεται στον ύπνο του.//


σημείωση.: ανακοινώσεις που θα θεωρούνται ακραίες ή προσβλητικές δεν θα δημοσιεύονται ή και θα κατεβαίνουν αν μας το ζητήσουν κάποιοι που θα πιστεύουν οτι θίγονται.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/5/14, 6:19 μ.μ.

    Ότι υπάρχουν δύο υποψήφιοι στη Ζαχάρω και ενας αλεξιπτωτιστής είναι το μόνο σίγουρο.Μόνο που ο αλεξιπτωτιστής δεν είναι ο Αλεξανδρόπουλος αλλά ο Πανταζής.Αυτός κατεβαίνει υποψήφιος σαν αλεξιπτωιτιστής αν και έκπτωτος δήμαρχος στο παρελθόν το παρόν και στο μέλλον.
    Αλεξιπτωτιστής που εθεσε υποψηφιότητα με αλεξίπτωτο τη ψευδή υπεύθυνη δήλωση που κατέθεσε στο πρωτοδικείο ότι δεν είναι έκπτωτος.Αν και γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να ανακηρυχθεί ούτε καν δημοτικός σύμβουλος γιατί μόνο δημοτικός σύμβουλος θα εκλεγόνταν μετά την μεγάλη ήττα που περιμένει την παράταξη του.Και χρωστάει την κάθοδο του στον στίβο της υποψηφιότας στον Αλεξανδρόπουλο που δεν έκανε ένσταση στην ανακήρυξη του ως υποψήφιος γιατί απλά τον ήθελε αντίπαλο για να δεί πόσα απίδια θα πιάσει ο σάκκος του σε αυτή την εκλογή.
    Από πού μέχρι που είναι αλεξιπτωτιστής ο Αλεξανδρόπουλος?Κάποιος Ζαχαραίος που κάνει την καριέρα του εκτός Ζαχάρως και επιστρέφει στον τόπο του είναι αλεξιπτωτιστής?Με την ίδια λογική το 1997 που εθετε υποψήφιος ο Πανταζής ήταν αλεξιπτωτιστής γιατι τόσα χρόνια έμενε στην αθήνα και έκανε τον μπάτλερ στον Γιαννόπουλο.Δηλαδή όποιος Ζαχαραίος που επιστρέφει στον τόπο του είναι αλεξιπτωτιστής και δεν του πέφτει λόγος για τα κοινά της Ζαχάρως?Ξεχνάτε ότι το 80% της Ζαχάρως εζήσε η ζεί στην Αθήνα?
    Πρέπει να σταματατήσετε να πιπιλίζετε αυτή την καραμέλα γιατί εκτίθεστε ανεπανόρθωτα.Αν και αυτή η έκθεση είναι σταγόνα στον ωκεανό για εσάς.Εδώ εχετε εκτεθεί και έχετε εκθέσει τη Ζαχάρω πανελλήνια με τις παραπομπές και τις παρανομίες του αρχηγού σας με αποτέλεσμα να έχει γίνει γνωστός στο πανελλήνιο όχι για το έργο του αλλά για τις παρανομίες που έχει διαπράξει.Τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα όπως όλη η Ελλάδα γνώριζε τον Ρωχάμη.Ετσι με αυτό τον τρόπο.
    Τώρα το ποιος έκλεψε τις εντυπώσεις στην χθεσινοβραδυνή συζήτηση και το ποιος μίλησε για πρόγραμμα αφήστε να το κρίνουν αυτοί που διαθέτουν καθαρό μυαλό ,λογική και ελεύθερη κρίση και όχι εσείς που το μυαλό σας και την κρίση σας την κατευθύνει ο Πανταζής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/5/14, 11:53 μ.μ.

    TO ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΦΟΒΑΤΕ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΣΟ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/5/14, 11:43 π.μ.

    Λίγο μετά το ντιμπέιτ βγήκε στο πόδι μια ειρωνική ανακοίνωση - κάποιοι λίγοι υποψήφιοι δημ. σύμβουλοι (οι περισσότεροι σοφά σιώπησαν) έκαναν σχόλια στο διαδίκτυο γηπεδικού ύφους - στάλθηκαν ανωνυμα μεηλ για τάχα ακυρωση των εγκαινίων του Αλεξανδρόπουλου και άλλα ωραία σπασμωδικά και πανικόβλητα. Καλά όλα αυτά αλλά για τους ελάχιστους φανατικούς οπαδούς που έχουν απομείνει. Δυστυχώς για τον κ. πρώην δήμαρχο ο κόσμος έχει αφτιά και ακούει, ματάκια και βλέπει, μυαλό και κρίνει. Κια ακόμα πιο δυστυχώς το ντιμπέιτ το είδαν πολλοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails