ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

15/2/11

O "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΝΟΜΙΚΑ

Μπορεί να εκδικάσει την αίτηση ακύρωσης σε δευτερο βαθμό. Με το άρθρο 49 του ν.3659/2008, ΦΕΚ 77 Α΄/7.5.2008 (έναρξη ισχύος από 8.6.2008), ορίστηκε ότι: «1. Η περίπτωση γ` της παραγράφου 1 του άρθρου 1 του ν. 702/1977 (ΦΕΚ 268 Α`), όπως ισχύει, αντικαθίσταται ως εξής:"γ) την πρόσληψη και την κατάσταση γενικά του προσωπικού του Δημοσίου, των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτης και δεύτερης βαθμίδας και των λοιπών νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, ανεξάρτητα από τη φύση της σχέσης που το συνδέει, καθώς και την πρόσληψη και την κατάσταση γενικά του προσωπικού νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου όπου η πρόσληψη αυτή γίνεται με βάση ειδική διοικητική διαδικασία". Το θέμα κύριε Σχίζα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι αν είναι αρμόδιο.Για την αργία σύμφωνα με το Ν.3852/2010 μπορεί να προσφύγει μόνο στο Συμβούλιο της Επικρατείας εντός 30 ημερών από την ημερομηνία της απόφασης του ελεγκτή νομιμότητας.Ο νόμος προβλέπει προσφυγή μόνο στο Συμβούλιο της Επκρατείας και όχι στο Διοικητικό Εφετείο. Ο Πανταζής προφανώς έκανε αίτηση προσφυγής στο Διοικητικό Εφετείο όχι με την ερώτηση αν σωστά τέθηκε σε αργία,αυτό το έκρινε το συμβούλιο της επικρατείας,αλλά με το ερώτημα αν η αργία μπορεί να συνεχισθεί και την επόμενη δημοτική περίοδο δεδομένου ότι ο Δήμος Ζαχάρως δεν υπάρχει πλέον και υπάρχει ο νέος Δήμος Ζαχάρως-Φιγαλείας.Για αυτό εστράφηκε κατά της δευτερης διαπιστωτικής πράξης και όχι κατά της πρώτης για την οποία απεφάνθηκε το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ...ΛΕΩ ΟΧΙ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ!!... στις 1:09 μμ

3 σχόλια:

  1. Καλλικράτη αυτοί με νομικά τεχνάσματα εξηγούν τους νόμους όπως τους βολεύουν!Και τους περισσότερους δημότες μπορούν να τους δουλεύουν.Εμένα πάντως δεν μπορούν, γιατί τους λείπει η εξυπνάδα και ειδικότερα η ΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ!Ακούστε λοιπόν δημότες:Ο νομοθέτης θέλει,χωρίς να νομοθετεί αντισυνταγματικά, οι αιρετοί που δικάζονταινα για κακουργήματα και για ορισμένα πλημμελήματα να μην πατάνε το πόδι τους στον δήμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/2/11, 7:13 μ.μ.

    Προς γιατρό και λοιπούς επιστήμονες, φιλόσοφους, ειδικότητες, ερνηνευτές - "τραγουδιστές" νομων κλπ.
    Ο Πανταζής ήταν ένας μπάτσος της σειράς. Κατάφερε με την εξυπνάδα του, και με την άριστη συνεργασία του με έναν υπουργό να εκλεγεί 3η φορά δήμαρχος και μάλιστα με υψηλό ποσοστό.
    Φαντάζεστε να ήταν γιατρός π.χ. ψυχίατρος θα μπορούσε να γίνει πρωθυπουργός αν είχε πελάτισσα και έδινε αγωγή σε κάποια γυναίκα υπουργού και όχι να διεκδικούσε αρχηγός αντιπολίτευσης του δήμου._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ!!!ΕΣΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ; ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΕΝΕΡΓΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ; ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails