ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

4/2/11

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ

Κύριε Γενικέ Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.
Κύριε Υπουργέ των Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Στο δήμο Ζαχάρως γίνονται σημεία και τέρατα! Οι τακτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφούσας παράταξης με την καθοδήγηση του ευρισκόμενου σε αργία δημάρχου Πανταζή Χρονόπουλου και με την ανοχή των συμβούλων της ελάσσονος αντιπολίτευσης δεν σέβονται το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους και μέχρι τώρα δεν τους έχετε επιβάλει το διοικητικό μέτρο που ο νόμος, 3852/ 2010, ορίζει!!!Η πολιτεία, εάν θέλει να είναι ευνομούμενη, πρέπει αμέσως να παρέμβει έτσι ώστε να λειτουργήσει ο δήμος! Είμαι αυτόπτης μάρτυρας αυτής της απαράδεκτης για αιρετούς συμπεριφοράς και αισθάνομαι ντροπή που είμαι δημότης αυτού του δήμου! Έχω βαθιά την πεποίθηση ότι οι κύριοι αυτοί δεν ενδιαφέρονται να προωθήσουν στη λύση τα υπαρκτά προβλήματα του δήμου, αλλά κάνουν το παν για να μην φανεί η γύμνια του βασιλιά τους! Αναμένω τις νόμιμες αποφάσεις σας!

Με εκτίμηση
Ιωάννης Δ. Σχίζας
Παιδίατρος-Δ/ντής Ε.Σ.Υ - Αναπληρωματικός σύμβουλος της πλειοψηφούσας παράταξης του δήμου Ζαχάρως Ηλείας.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/2/11, 12:42 μ.μ.

    3 Φεβρουαρίου 2011 7:03 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Φώτης Δημήτρουλας είπε...

    Αγαπητέ "...Ανώνυμε",
    Ο εκνευρισμός σου σε προδίδει, πρέπει να βρίσκεσαι στον σκληρό πυρήνα εκείνων που ...νομίζουν πως ορκίσθηκαν στις 30/12!!!
    Φίλε πρόσεξε τα εξής απλά:
    1. χωρίς νόμιμη πρόσκληση (τους προσκάλεσε "γαμπρός" που είχε τέτοιο δικαίωμα με τον προηγούμενο νόμο από τον Καλλικράτη.
    2. Είχατε δικαίωμα νόμιμης ορκωμοσίας, αν μετά από πέντε μέρες (από τη νόμιμη πρόσκληση) είχατε προβάλει λόγους αντικειμενικής αδυναμίας (και όχι θεωρίες για ...παιδιά που δεν τις προβλέπει ο νόμος).
    3. Την πρόσκληση όμως και πάλι έπρεπε να την κάνει εκείνος που δεν σας ...αρέσει κι όχι εκείνος που δεν είχε τέτοιο δικαίωμα. (Εκείνος που έστειλε τη νόμιμη πρόσκληση μπορεί να μην αρέσει και σε μένα, αλλά εγώ έχω μάθει και να χάνω ...ενώ εκείνοι που δεν προσήλθαν στην ορκωμοσία νομίζουν ακόμη και τώρα ...πως κέρδισαν τις εκλογές.
    4.Πρέπει να έχεις μανία με την τρομοκρατία γιατί και πάλι προσπαθείς να με τρομοκρατήσεις λέγοντάς μου πως είμαι "παράνομος" επειδή πήγα και ορκίστηκα νομίμως.
    Σε παρακαλώ όμως πολύ για τρία θέματα:
    Α. Περίμενε λίγο και μην εκνευρίζεσαι, θα δούμε σύντομα ποιος είχε δίκιο.
    Β. Μην με ταλαιπωρείς και με αναγκάσεις να γράψω δυο σελίδες κείμενο με τα άρθρα του Καλλικράτη, περί ορκωμοσίας, γιατί δεν σε συμφέρει.
    Γ. Την απάντηση για τα υπονοούμενα περί "μπάρμπα Γιώργη, θα την δεις πολύ σύντομα γραμμένη σε χαρτί ...απλώς περιμένω να καταγράψω όλες τις εκδοχές γιατί κάθε μέρα ...φυτρώνει καινούργια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ4/2/11, 1:46 μ.μ.

    Eντάξει μας...τάπωσες κ.Δημήτρουλα
    Τώρα δεν μπορούμε να βγάλουμε άχνα.Μας έπεισες με τα επιχειρήματα σου .Αόριστα μεν αλλά μας.έπεισες.
    Δεν μας έπεισες βέβαια για το θέμα της ορκομωσίας αλλά για τά άλλα που έχουμε στο μυαλό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/2/11, 2:30 μ.μ.

    ωραίος ο Φώτης, δυναμικός !
    μπορεί να το του βγει
    δεν έχουν και την καλύτερη φήμη αποκτήσει οι άλλοι με τα χαστούκια και τις ορκωμοσίες με τα κεριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/2/11, 2:32 μ.μ.

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ Κ. ΦΩΤΗ !!
    ΣΑΣ ΛΕΩ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/2/11, 4:25 μ.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ - ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ

    ΜΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ -

    ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ4/2/11, 4:44 μ.μ.

    Εδώ ο Πανταζής σας έχει δολοφονήσει την νοημοσύνη,η ελληνική γλώσσα σε μάρανε?

    Πάω τώρα βόλτα στη παραλία και μετά για καφέ στη πλατεία και τα λέμε το βράδυ.

    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΦΩΤΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ;ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ; Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΕΣΥ, ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ, Ή Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ;ΕΓΩ ΛΕΩ Ο Γ.Γ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΜΑ ΔΕΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ! ΕΓΩ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ'' ΠΑΤΡΙΣ'' ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΗΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ Η ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ,ΒΕΒΑΊΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΄΄ΑΝΑΤΟΛΗ'' ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ!!!ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΦΗΜΩ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΟΜΙΚΗ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΑΠΟΨΗ! ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!!!ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΟΤΙ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!ΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ! ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ!ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΡΕ ΦΩΤΑΚΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΜΙΚΡΟ- ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!!!ΟΤΙ ΛΕΩ ΚΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΜΒΑΘΥΝΩ Σ'ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/2/11, 6:34 μ.μ.

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ
    ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ:
    Ο ΦΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΣΧΙΖΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/2/11, 7:43 μ.μ.

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 73786837688

    Ο ΣΧΙΖΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails