ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

9/2/11

ΜΑΣ ΕΡΩΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΖΑΧΑΡΩΣ

ΕΡΩΤΩ ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Ο κος Φωτοπουλος ο οποιος απο 1-1-2011 ειναι υπαλληλος του Δήμου Ζαχαρως μετειχε στα συμβουλια που εγιναν 9 και 30/1-2011, ενω ξερει οτι έχει κωλυμα?
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΕΚΤΑΚΤΟ - ΣΗΜΕΡΙΝΟ την 8/2/2011
 
 
ΣΧΟΛΙΟ: Δεν γνωρίζω φίλε μου, αλλά θα μάθουμε σύντομα. Πάντως κάτι "παίζει", εσύ τί λες?

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/2/11, 2:43 μ.μ.

    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ.... ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΝΩ... ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΕΡΟΚΙ ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΠΟΥ ΤΡΑΚΑΡΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΜΑ ΚΥΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ, ΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ???? ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο Κος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ. ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΣΠΥΛΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΝΙ.(ΒΛΕΠΕ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ9/2/11, 6:29 μ.μ.

    Στην εφημερίδα "ΠΡΩΤΗ" φιγουράριζαν οι αναπληρωματικοί σύμβουλοι του Πανταζή,διαμαρτυρόμενοι στον Αποστολόπουλο,που δεν τους αναγμωρίζει.Ολα αυτά έγιναν την ώρα της εισόδου του Αποστολόπουλου στο συνεδριακό κέντρο.
    Εθεταν θέμα ερμηνείας της εγκυκλίου 41 λες και είναι νομικοί,τρομάρα τους.Βέβαια ο Αποστολόπουλος τους απάντησε ότι στο θέμα χωρούν πολλές ερμηνείες.Σαν και να τους έλεγε:Αντε να κουρευτείτε έγω θα ακούσω την ερμηνεία που μου δίνουν οι νομικοί σύμβουλοι της περιφέρειας και του Υπουργείου.
    Να γιατί πήγε ο Πανταζής χθες στο συνέδριο.
    Να πάρει τα τσιράκια του να διαμαρτυρηθούν στον Αποστολόπουλο γιατί έχουν ¨εννομο συμφέρον".Και με την ευκαιρία να καθήσει και αυτός μέσα για να τον βγάλουν και καμμία φωτογραφία να δείξει ποιος είναι Δήμαρχος Ζαχάρως.
    Βέβαια,τον άφησαν.Ανθρωποι ανώτερου πνευματικού επιπέδου ήταν.Σιγά μεην ασχοληθούν με έναν που κάνει τον Δήμαρχο.Σημασία δεν του έδωσε ούτε ο Κατσιφάρας ούτε ο Αποστολόπουλος.Κατά τά άλλα το "κόρδωμα" του Πανταζή πήγαινε σύννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΔΙΑΦΩΝΩ: Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΩΣΤΑ! ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΧΩΡΑΕΙ!ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:ΕΚΛΟΓΙΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ!!!!ΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΑΚΥΡΩΝ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ 09/01/11 ΚΑΙ 30/01/11

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΚΥΡΕΣ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΝΟΜΙΜΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΣ ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣ.ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΣΟ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ(ΣΤΙΣ 08/02/2011 ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ)ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ, ΚΥΡΙΕ ΑΓΡΑΠΙΔΑ?ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΕΞΩ?ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΟΧΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ9/2/11, 7:55 μ.μ.

    Φϊλε Εκπτωτε,
    Τι ρωτάς?
    Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.
    1.Φυσικα θα συνεχίσουν αυτοδίκαια και αυταρχικά να κλειδώνουν την αντιπολίτευση απέξω.Αν είχαν σκοπό να συμμορφωθούν θα το έκαναν από την πρώτη φορά και δεν χρειαζόνταν να τους ξαναακυρώσει το συμβούλιο ο Γενικός Γραμματέας.Ξέρεις έκπτωτε,το δις εξαμαρτείν όχι μόνο ουκ ανδρός σοφού αλλά ανδρός ηλίθιου.

    2.Φυσικά και δεν θέλουν να λειτουργήσει το δημοτικό συμβούλιο μέχρι να "περάσει" το δικό τους η μέχρι να τα πάρει στο κρανίο ο Γενικός Γραμματέας και να τους κηρύξει σε αργία η έκπτωτους σύμφωνα με το άρθρο 233 παρ.2α του Ν.3852/2010 "α. αν έχουν διαπράξει σοβαρή παράβαση των καθηκό-
    ντων τους ή υπέρβαση της αρμοδιότητάς τους από δόλο
    ή βαριά αμέλεια"

    και γνωρίζεις έκπτωτε ότισύμφωνα με το άρθρο 231 του Ν.3852/2010 "εχουν υποχρέωση συμμόρφωσης προς τις αποφάσεις του ελεγτή νομιμόητας" και "Η μη τήρηση των υποχρεώσεων των προηγούμενων
    παραγράφων συνιστά σοβαρή παράβαση καθήκοντος, η
    οποία ελέγχεται πειθαρχικά κατά τις οικείες διατάξεις
    που διέπουν τους αιρετούς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΑΝΤΗΣΗ:''ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΚΠΤΩΤΕ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ; ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ... ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ!!!!ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ!!!!Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!!!!!''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/2/11, 10:58 μ.μ.

    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

    1.ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    2.ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΝ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ

    3.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.

    http://www.paraskhnio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=194:2010-02-22-16-51-15&catid=4:paraskhnio-kai-reportaz&Itemid=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ;ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ,ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ!ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ Η ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ!ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ;ΕΑΝ ΔΕΧΤΩ ΑΥΤΟ, ΔΗΛ. ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Η ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΡΙΕΡΑ, ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ10/2/11, 12:49 π.μ.

    Ε-mail προς τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας.

    Κύριε Γενικέ,
    Είμαι Ελληνας πολίτης και παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στον Δήμο Ζαχάρως.Εξελίξεις οι οποίες,ομολογώ,δεν με κάνουν υπερήφανο,βλέποντας να παραβιάζονται αποφάσεις εκπροσώπων της πολιτείας,όπως είστε εσείς κύριε Γενικέ.
    Συγκριμένα
    1.Με διαπιστωτική σας πράξη είχατε θέσει σε αργία την προηγούμενη δημοτική περίοδο τον Δήμαρχο Ζαχάρως λόγω καταδίκης η οποία αυτή συνεχίζεται και την επόμενη δημοτική περίοδο και αίρεται μόνο αν παρουσιάσει ο κ.Χρονόπουλος αθωωτική απόφαση δικαστηρίου.Παρόλα αυτά όμως ο κ.Χρονόπουλος είναι πάλι,όπως δηλωνει, ¨Δήμαρχος Ζαχάρως και μάλλον,όχι όπως δηλώνει,αλλά ουσιαστικά, αφού αυτός ασκεί τα καθήκοντα Δημάρχου και διαχειρίζεται τις υποθέσεις του Δήμου.Ο κ.Χρονόπουλος ασκεί καθήκοντα Δημάρχου με βάση μια απόφαση προσωρινής αναστολής της αργίας που εκδόθηκε από το διοικητικό πρωτοδικείο Πατρών,το οποίο είναι αναρμόδιο,χωρίς να υπάρχει περί της αναστολής διαπιστωτική πράξη δική σας.

    2.Συνέρχεται σε συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο την οποία κηρύξατε μη νόμιμη λόγω μη πρόσκλησης της αντιπολίτευσης και διατάξατε να επαναληφθεί.Επαναλήφθηκε χωρίς πάλι να προσκληθεί η αντιπολίτευση επειδή δήθεν τους θεωρούν έκπτωτους λόγω ότι δεν ορκίστηκαν.Με το ίδιο σκεπτικό δεν προσκάλεσαν την αντιπολίτευση και στην πρώτη συνεδρίαση.Εσείς όμως στην απόφαση σας δέχεσθε ότι ορκίστηκαν και επομένως δεν είναι έκπτωτοι.

    Κύριε Γενικέ
    Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις ,παρατηρώ να παραβιάζεται κατάφορα η νομιμότητα και από τον κ.Χρονόπουλο και από τους συμβούλους,χωρίς να υπάρχει καμμία αντίδραση της πολιτείας για αυτό.
    Στην πρώτη περίπτωση,βλέπω τον κ.Χρονόπουλο να ασκεί όλες τις αρμοδιότητες του Δημάρχου,αν και ευρισκόμενος σε αργία,δίνοντας στον πολίτη την εντύπωση ότι είναι υπεράνω των νόμων της πολιτείας και των αποφάσεων των οργάνων της.
    Στην δεύτερη περίπτωση,βλέπω τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Χρονόπουλου να αγνοούν τις αποφάσεις σας ως ελεγκτή νομιμότητας προκλητικά όχι μόνο για εσάς αλλά και για εμένα και για όλους τους Ελληνες πολίτες και εσείς να μην κάνετε τίποτε.Κάπου στο Ν.3852/2010 αρθρο 233 διάβαζα ότι η μη συμμόρφωση προς τις αποφάσεις του ελεγκτή νομιμότητας συνιστά σοβαρή παράβαση καθήκοντος και σύμφωνα με το άρθρο 238 ο ελεγκτής νομιμότητας για σοβαρή παράβαση καθήκοντος μπορεί να επιβάλει την ποινή της αργίας η ακόμη και της έκπτωσης.Εσείς δεν κανατε τίποτε κύριε Γενικέ και βλέπω να ζητάτε να επαναληφθεί η διαδικασία χωρίς να έχετε λάβει κανένα μέτρο για την σημαντική παράβαση καθήκοντος που έχουν κάνει και θα την ξανακάνουν σίγουρα και στην τρίτη συνεδρίαση.Και εγώ σαν Ελληνας πολίτης θα ντρέπομαι κύριε Γενικέ,που παραβιάζονται οι νόμοι και η πολιτεία μου μένει απαθής.Και θα με "τρώνε τα φίδια" και θα αναρωτιέμαι κύριε Γενικέ και θα λέω:
    Γιατί?
    Τι να συμβαίνει άραγε τώρα?

    Με τιμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ; ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΜΕ!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΡΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails